توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۴۹ علوم هشتم

    1 بازدید

    اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۴۹ علوم هشتم را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 49 علوم هشتم

    اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 49 علوم هشتم

    اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 49 علوم هشتم

    اولین ماده ای که از معدن کشف شد و خاصیت خواراکی بودن و تجاری بودن داشت نمک بود. نمک عنصر اصلی برای نگه داشتن دراز مدت مواد غذایی و طعم دهنده طبیعی در قرن گذشته بود.
    نمک بسیار بسیار اهمیت داشت. حتی برای مدتی نمک قیمت بسیار بسیار بالایی داشت.
    نمک به صورت های مختلفی وجود دارد.
    نمک ید دار به دلیل خاصیت های موجود در ید خواصی دارد که باعث پسندیدن این نمک نسبت به باقی نمک ها می باشد.
    بر همین اساس در صفحه 49 کتاب علوم هشتم از دانش آموز خواسته شده است تا در مورد در مورد ید دار بودن نمک خانه تحقیق کند و همچنین به راه های جلوگیری از کاهش ید نمک ید دار نیز بپردازد.
    تیم بیست با ما در این زمینه تحقیق کاملی را به همراه توضیحات لازم برای دانش آموزان به صورت کامل جمع آوری کرده است.

    برخی از مواردی که در این تحقیق به آن پرداخته شده است:
    ید چیست
    بیماری های ناشی از کمبود ید
    منابع ید
    روش های جلوگیری از کاهش ید در نمک ید دار
    انواع نمک
    چه نمکی انتخاب کنیم
    و… که باعث دریافت نمره بالا می شود.

    جهت دریافت

    جواب اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 49 علوم هشتم

    در دو فرمت ورد و پی دی اف، بدون تبلیغ، قابل ویرایش و چاپ، نمایش در انواع سیستم و موبایل از لینک زیر استفاده کنید.

    منبع مطلب : bistbama.com

    مدیر محترم سایت bistbama.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    هانیه : خب اگه ما میدونستیم که دیگه تو گوگل سرچ نمیکردیم 😑😂

    امیرحسین : برای حفظ ید در نمک ید دار باید نمک را به مدت یک سال استفاده کرد و هم باید جلوی نور یا جای خیس یا مرطوب قرار ندیم چون ید شون از بین میره و میشه نمک معمولی پس بهتره مااونو تو جای سرد و خشک قرار بدیم و یه نکته ما نمک ید دار رو باید توی غذا هامون بزنیم خودشم نه اول غذا باید اخر غذا بریزیم که مزه بگیره غذا ‌‌‌‌ باتشکر

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    تنها 10 ماه قبل
    1

    لطفا اگه کسی مطلبی داره بزار تا ماهم بتونیم بنویسیم 😭😔

    ناشناس 10 ماه قبل
    2

    صفحه 49,,, قرار ندادن در مصرف نور مستقیم خورشید یا رطوبت

    نرگس 10 ماه قبل
    2

    سلام اگه مطلب ها رو میدونستم تو گوگل سرچ نمی کردم

    ‌‌‌‌

    ناشناس 12 ماه قبل
    1

    ناتاغ

    ناشناس 12 ماه قبل
    1

    برای جلوگیری از کاهش ید موجود در نمک از طریق راه‌هایی هم‌چون قرار نگرفتن آن در کنار رطوبت یا نور خورشید، نگه‌داری نمک در ظروف مخصوص و مصرف نمک حداکثر تا 6 ماه بعد از خرید امکان پذیر است.

    امیرحسین 12 ماه قبل
    4

    برای حفظ ید در نمک ید دار باید نمک را به مدت یک سال استفاده کرد و هم باید جلوی نور یا جای خیس یا مرطوب قرار ندیم چون ید شون از بین میره و میشه نمک معمولی

    پس بهتره مااونو تو جای سرد و خشک قرار بدیم

    و یه نکته ما نمک ید دار رو باید توی غذا هامون بزنیم خودشم نه اول غذا باید اخر غذا بریزیم که مزه بگیره غذا

    ‌‌‌‌ باتشکر

    محمد نوروزی نژاد 12 ماه قبل
    0

    نمک یددار برای تیروءید کم کار استفاده میشه،،،،،،، وباید نمک های یددار ،،،را دور،،از،،نور ودور،،از،،رطوبت نگهداری شود

    ناشناس 12 ماه قبل
    -1

    اگه میدونستم تو این سایت نمیومدم

    رسول کرمی 1 سال قبل
    -2

    سلام

    -1
    رسول کرمی 1 سال قبل

    چرا من پی دی آف رو پیدا نمیکنم ؟

    هانیه 2 سال قبل
    4

    خب اگه ما میدونستیم که دیگه تو گوگل سرچ نمیکردیم 😑😂

    ناشناس 2 سال قبل
    -1

    سلام چرا این جوابا مطابقت نداره من واقعا وقت گرفته شد این چیه بینظیر ه واقعا عالیه 👍

    برای ارسال نظر کلیک کنید