اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۵۳ علوم هفتم
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۵۳ علوم هفتم را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۵۳ علوم هفتم چگونه رزمندگان به منظور عبور از عرض رودخانه اروند از پدیده جزر ومد استفاده میکردند؟
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۵۳ علوم هفتم چگونه رزمندگان به منظور عبور از عرض رودخانه اروند از پدیده جزر ومد استفاده میکردند؟
جزر و مد
جزر و مد بالا رفتن و پایین آمدن بخش بزرگی از آب است.
جزر و مدها به این دلیل ایجاد می شوند که زمین و ماه یکدیگر را جذب می کنند. درست مثل آهن رباها که یکدیگر را جذب می کنند.
ماه می کوشد هرچیزی که برروی زمین قرار دارد را به سوی خود بکشد تا آن را به خودش نزدیک تر کند. اما زمین قادر است همه چیز به جز آب ها را نگه دارد. از آن جایی که آب ها همیشه در حال حرکتند زمین نمی تواند آنها را نگه دارد و ماه می تواند آب ها را به سوی خودش بکشد.
رابطه نیروی جاذبه خورشید با جزر و مدها
جزر و مدهای بهاره مخصوصاً جزر و مدهای قوی تری هستند. البته آنها ربطی به فصل بهار ندارند. این جزر و مدها وقتی رخ می دهند که زمین، خورشید و ماه در یک راستا قرار می گیرند. در این حالت نیروهای جاذبه ای ماه و خورشید با هم به جزر و مد منجر می شوند. جزر و مدهای بهاره در طول ماه کامل و ماه نو رخ می دهند
عملیات والفجر هشت، در دهه فجر سال ۱۳۶۴ آغاز شد و در ۲۲ بهمن ماه همان سال، با اهتزاز پرچمِ گنبد مقدس رضوی، بر فراز مسجد جامع بندرِ استراتژیک فاو، به پیروزی رسید. برای آزاد سازی شهر فاو، رزمندگان اسلام، تمام قواعد نظامی کلاسیک را زیر پا گذاشته و از یکی از وحشی ترین رودخانه های جهان گذشتند. در دورترین افق های ذهنی کارشناسان نظامی رژیم بعث و متحدان غربی اش نمی گنجید که رزمندگان جوان و کم تجربه جمهوری اسلامی چنین ایده غیرممکنی را ممکن کنند و اروند رود را مهار نمایند.
در اروند رود جزر و مد چنان شدید است که گاهی اوقات قایق هایی که در کناره ساحل لنگر انداخته اند به گل می نشینند و پس از چند روز دوباره به طور کامل در آب قرار می گیرند. رزمندگان اسلام با محاسبات دقیق خود روی مقدار و ساعات جزر و مد اروند رود تحقیق کردند و تصمیم گرفتند زمانی که جذر و مد به……….
عراق در طول هشت سال جنگ تحمیلی هیچگاه از اروند رود عبور نکرد؛ زیرا دانش آن را نداشت؛ درحالیکه رزمندگان اسلام در عملیات فتح فاو با عبور از اروند رود نشان دادند که دانش عبور از اروند را دارند و به واسطه همین دانش توانستند فاو را به تسخیر خود در آورند……………
تعداد صفحه : 11
فرمت:pdfو word قابل ویرایش
ارسال فایل به ایمیل شما
به همراه تصاویر زیبا
منبع مطلب : parsacoffee.sellfile.ir
مدیر محترم سایت parsacoffee.sellfile.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
رزمندگان به منظور اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۵۳ علوم هفتم چگونه
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۵۳ علوم هفتم چگونه رزمندگان به منظور عبور از عرض رودخانه اروند از پدیده جزر ومد استفاده میکردند؟
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه ۵۳ علوم هفتم چگونه رزمندگان به منظور عبور از عرض رودخانه اروند از پدیده جزر ومد استفاده میکردند؟ جزر و مد جزر و مد بالا رفتن و پایین آمدن بخش بزرگی از آب است. جزر و مدها به این دلیل ایجاد می شوند که زمین و ماه یکدیگر را جذب می کنند. درست مثل آهن رباها که یکدیگر را جذب می کنند. ماه می کوشد هرچیزی که برروی زمین قرار دارد را به سوی خود بکشد تا آن را به خود ...
https://b2n.ir/185119
دریافت فایل
منبع مطلب : fileweb.persianblog.ir
مدیر محترم سایت fileweb.persianblog.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 53 علوم هفتم
اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 53 علوم هفتم
عملیات والفجر 8 یکی از پیچیده ترین و مرموز ترین عملیات های دوران دفاع مقدس می باشد.
این عملیات طی 9 روز و در بهمن ماه 1360 انجام شد. این عملیات با غافلگیری عراقی ها و عبور ایرانی ها از ار اروند رود با موفقیت انجام شد.
ناگفته نماند که رزمندگان برای عبور از اروند رود از جز و مد استفاده کرده بودند. پس به همین ترتیب سوالی در صفحه 53 کتاب علوم هفتم برای دانش آموز با این عنوان: چگونه رزمندگان جهت عبور از عرض رودخانه اروندرود از پدیده جزر و مد استفاده می کردند طرح شده است.
تیم بیست با ما یک تحقیق کوتاه و یک تحقیق کامل و مفصل برای این موضوع آماده کرده است.
جهت دریافت
جواب اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 53 علوم هفتم
در دو شکل کوتاه (خلاصه) و کامل، با قابلیت چاپ و ویرایش، بدون تبلیغات، نمایش در انواع سیستم و موبایل از لینک زیر استفاده کنید.
منبع مطلب : bistbama.com
مدیر محترم سایت bistbama.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
Shadi : رزمندگان اسلام با محاسبات دقیق خود روی مقدار و ساعات جذر و مد اروند رود تحقیق کردند و تصمیم گرفتند زمانی که جذر و مد به حد اکثر خود میرسد،عملیات نفوذی رو شروع کنند تا احتمال دیده شدن غواصان خط شکن توسط دشمن کمتر بشود
بووووو : متوسط
خیلی خوب : خیلی خوب
ممنون عالی بود واقعا
خیلی خوب
من جواب میخوام
ممنون
سایت بسیار عالی است و مطالب بسیار کاملی دارد
خیلی ممنون از شما
ممنون
متن خوبه ولی کم است
خودسایتجوابرونمودونهمیخوادمابراشبنویسیم😂
عالی بود ✅✅
عالللللی
💪💪💪💪
عالی
م
.
شبهای مهتابی که مد در خلیج فارس اتفاق میافتاد، نیروی گرانش ماه سبب پس رفتن آب رودخانه به سمت خلیج فارس میشد، در نتیجه عمق رودخانه کاهش چشم گیری پیدا میکرد و میتوانستند از عرض رودخانه بگذرند.
متوسط
عالی
عالی
عالی
۰۹۹۲۱۷۳۲۲۳۸
عالی
عالی
۰۹۹۲۱۷۳۲۲۳۸
عالی
عالی هست فقط دقیق منظور آدم رو بیارید لطفا
خوبه
خوبه
عالی 👌 👌 👌 👌 اطلاعات خوبی داره.
مفحع
لت
ا
من نمی دونم
رزمندگان اسلام با محاسبات دقیق خود روی مقدار و ساعات جذر و مد اروند رود تحقیق کردند و تصمیم گرفتند زمانی که جذر و مد به حد اکثر خود میرسد،عملیات نفوذی رو شروع کنند تا احتمال دیده شدن غواصان خط شکن توسط دشمن کمتر بشود
ای کاش کامل جواب میدادید
چرا کامل نیست
سلام واقعا ممنون ازتون خیلی خوب کار میکنه گوگل
با سپاس😘😍😘😍😘
عالی
عالیه ممنون😍😘
ییورمثککزوبچ
ودف
رزمندگان اسلام با محاسبات دقیق خود روی مقدار و ساعات جذر و مد اروند رود تحقیق کردند و تصمیم گرفتند زمانی که جذر و مد به حد اکثر خود میرسد،عملیات نفوذی رو شروع کنند تا احتمال دیده شدن غواصان خط شکن توسط دشمن کمتر بشود
عملیاتی که در آن از جز و مد رود استفاده میکدند فاو است. در جلوی فاو مانعی مطلق بنام اروندرود وجود دارد، دشمن هم بر اساس همین دیدگاه که چون اروند وجود دارد، کسی نمی تواند از آن عبور کند، در اوایل جنگ، برای تجاوز به فکر عبور از اروند نیفتاد. اروندرود بیش از 700 متر عرض دارد، طول آن از دهانه خلیج فارس تا فرات ادامه دارد. رودخانه های بزرگی چون کارون، فرات، دجله و رودخانه های انشعابی در مسیر به این رود بزرگ ملحق می شوند و در نهایت این رود به دریا متصل می شود. وقتی به دریا وصل می شود، متأثر از جغرافیای جذر و مد خواهد شد. یعنی در شبانه روز 6 ساعت در حالت جذر و 6 ساعت در حالت مد است. بین این 6 ساعت و این رفت و برگشت، حدود 45 دقیقه هم مد کامل می شود. البته آب در زیر جریان دارد ولی سطح آب، تقریباً راکت است و در این حالت، آب آخرین سطح ارتفاع خودش را پیدا می کند و شروع به جذر می کند.باید از این رودخانه عریض عبور کرد؛ البته مانع فقط آب نیست بلکه عملیات مهمی در رودخانه در حال انجام است و سرعت آب را تند و کند می کند، موانعی را هم دشمن در آنسوی ساحل ایجاد کرده است. مانع مستحکمی از آخرین نقطه جذری که تا ساحل اتفاق می افتد و حدود 200 الی 300 متر است. انواع و اقسام موانع مصنوعی، شامل: مین های مختلف، بشکه های انفجاری فوگاز، مین های والمر جهنده و… که در زیر آب تعبیه شده است. سیم خاردارهای رشته ای، مانند: حصیر بافته و حلقوی هایی که بهم تنیده اند، بر روی «میله های خورشیدی» قرار گرفته اند که درمیانشان انواع مین ها جا دارد. همچنین سنگرهای مارلو و ماژرنو، سنگرهای بتنی، سنگرهای مستحکم و اسکله هایی که در داخل آب برای کشتی ها ساختند. همه ی این موارد یک نوع تأمین یا سد عظیمی برای پدافند کننده بوجود می آورد که به جز دست یدالهی هیچ دستی قادر به پیروزی در این عملیات نبوده است.
خوبی پویا میشه