امکان تغییر روش مستقیم به غیر مستقیم سهام عدالت
امکان تغییر روش مستقیم به غیر مستقیم سهام عدالت را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.امکان تغییر روش آزادسازی سهام عدالت از مستقیم به غیرمستقیم فراهم شد
به گزارش شهرآرانیوز، علی عباسی افزود: روش غیر مستقیم بهتر و مناسبتر از فروش مستقیم است چراکه در روش غیر مستقیم، فرد سرمایه گذار دیگر به صورت مستقیم خرید و فروش سهام انجام نخواهد داد.
وی بیان کرد: در روش غیر مستقیم افراد مدیریت سرمایه خود را به کسانی که اطلاعات و مهارت کافی برای انجام این کار را دارند میسپارند که بیشتر زمان خود را به تحلیل و بررسی شرایط بازار و گزینههای مختلف سرمایه سرمایه گذاری اختصاص میدهند.
عباسی اظهار کرد: زمان تغییر روش مدیریت سهام عدالت از طریق رسانهها اعلام میشود و افرادی که روش سهام داری خود را انتخاب نکنند در سامانه به صورت خودکار روش غیر مستقیم برایشان ثبت میشود.
وی عنوان کرد: برای انتخاب روش سهام داری نیازی به مراجعه حضوری نیست و از طریق فضای مجازی و به صورت رایگان انجام میشود.
عباسی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ گونه ثبت نام جدیدی برای سهام عدالت انجام نمیشود ادامه داد: مردم مراقب افراد سودجو که به بهانه ثبت نام و یا تعیین روش سهام داری قصد کلاهبرداری دارند باشند.
مدیر عامل سهام عدالت کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: دولت در سه سال گذشته برای هر سهم ۱۷۰ تا ۲۰۰هزار تومان سود پرداخت میکرد، که این سود تا چند ماه آینده به هفت تا۱۰ برابر افزایش مییابد.
عباسی با بیان اینکه هم اکنون ۹۰ درصد مردم کهگیلویه و بویراحمد سهام عدالت دارند گفت: نیم درصد سهام عدالت مردم استان مربوط به فولاد خوزستان از بزرگترین کارخانههای فولاد در کشور است.
منبع: ایرنا
امکان تغییر روش آزادسازی سهام عدالت وجود دارد؟
این روزها خبرهای بسیاری پیرامون سهام عدالت منتشر می شود و مردم هم پیگیر این اخبار هستند. بسیاری از سهامداران سهام عدالت هنوز هم پرسش های بسیاری در مورد این سهام دارند که بی پاسخ مانده است.
به گزارش بورس تابناک، طرح اولیه واگذاری سهام شرکت های دولتی به عموم مردم به تصویب دولت هشتم رسید اما در آن دولت اجرایی نشد. این طرح در ابتدای کار دولت نهم مورد توجه قرار گرفت؛ به گونه ای که پس از ابلاغ سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، مصوبه شماره 72683/ت 34484 ه تاریخ 17/11/1384 هیات وزیران با عنوان "آیین نامه اجرایی افزایش ثروت خانوارهای ایرانی از طریق گسترش سهم بخش تعاون بر اساس توزیع سهام عدالت" منجر به فراهم شدن بستر قانونی لازم برای اجرای طرح توزیع سهام عدالت شد. در واقع سهام عدالت نوعی یارانه بود که طبق نظر دولت نهم، از طریق شرکت های تعاونی عدالت استانی به مشمولان آن واگذار شد.
تا سال 1394 هیچ گونه سودی به سهامداران سهام عدالت تعلق نمی گرفت و سود سهام عدالت جهت به مالکیت درآمدن آن به خزانه دولت واریز می شد. از سال 1395 و با پایان یافتن اقساط سهام عدالت، مالکیت این سهام به سهامداران رسید و سود آن به حساب سهامداران واریز شد. بعد از واریز سود در سال های اخیر، موضوع آزادسازی سهام عدالت و امکان خرید و فروش آن مطرح شد. موضوعی که چندین سال به طول انجامید تا در 9 اردیبهشت ماه سال جاری، رهبر انقلاب با صدور ابلاغیه ای با درخواست رییسجمهور برای آزادسازی سهام عدالت موافقت کردند.
دو روش در ابتدا در سامانه سهام عدالت برای تعیین نحوه مدیریت این سهام مطرح شد. روش اول روش مستقیم بود که سهامداران سهام عدالت از طریق انتخاب آن، مالکیت و مدیریت سهام عدالت را بهصورت مستقیم و بدون واسطه تحت اختیار خود می گرفتند. روش دوم روش غیرمستقیم بود که تقریباً همان رویه گذشته سهام عدالت طی می شد و سهامدارانی که حتی به سامانه سهام عدالت جهت انتخاب روش مراجعه نکردند همین روش برای آن ها لحاظ می شد.
بعد از فراهم شدن امکان انتخاب روش برخی از سهامداران سهام عدالت اقدام به انتخاب روش مستقیم نمودند. روشی که مالکیت و مدیریت سهام عدالت را تحت اختیار خود سهامدار قرار می داد.
به هر صورت در این بین برخی از سهامداران سهام عدالت با آگاهی کامل یا با ناآگاهی و یا سهواً روش مستقیم را انتخاب کردند و هم اکنون قصد دارند که دوباره مدیریت و مالکیت سهام خود را به روش غیرمستقیم بازگرداند.
بنابراین پرسش بسیاری از این افراد این است که آیا امکان تغییر روش مستقیم به غیرمستقیم وجود دارد؟
تا پیش از مورخه 19 اردیبهشت ماه سال جاری و بنا بر اعلام سازمان خصوصی سازی تنها تغییر تصمیم روش آزاد سازی از غیرمستقیم به مستقیم ممکن بود اما در این مورخه اعلام شد که بنا به درخواستهای متعدد هموطنان، امکان تغییر روش آزاد سازی سهام عدالت در سامانه تنها برای یک بار و برای هر دو روش برقرار شده است.
با تمدید چند باره مهلت انتخاب روش مدیریت و مالکیت سهام عدالت، دوباره این روزها همین پرسش تکرار شده است که علی عباسی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت در کهگیلویه و بویراحمد طی مصاحبه ای در مورخه 25 خرداد ماه سال جاری در این باره گفت: امکان تغییر روش آزادسازی سهام عدالت در سامانه از مستقیم به غیر مستقیم برقرار شده است. وی همچنین در ادامه اظهار کرد: زمان تغییر روش مدیریت سهام عدالت از طریق رسانه ها اعلام می شود و افرادی که روش سهام داری خود را انتخاب نکنند در سامانه به صورت خودکار روش غیر مستقیم برایشان ثبت میشود.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
امیر : میشهسهانمستقیمرابهغیر مستقیمتغییر داد
یکی از فجایع دولت روحانی
سلام من سهام مادرخواهروخودم روبه روش غیرمستقیم تغییردادم ایا امکان تغییرروش وجوددارد.
چرا ما را گول زدند ،من رفتم کافی نت اصلا نمیدونستم مستقیم و غیر مستقیم چی هست زنه خودش زد مستقیم من اصلا نگفتم اصلا از من نپرسیذ
ایا امکان تغییر روش مستقیم به غیر مستقیم وجود دارد ممنون میشیم
ایا امکان تغییر روش مستقیم به غیر مستقیم وجود دارد یانه
مطمئنا امکان تغییر ازمستقیم به غیرمستقیم غیرممکنه. چون این وسط کارگزاری ها کلی ضررخواهند کرد. من به هوای قروش مستقیم روانتخاب کردم ولی دولت این امکان روهم منتفی کرد. بنظرم دستشون تویک کاسه هست ودرصدی از سود کارگزاری هابه دولت میرسه. پس محاله امکان تغییر ازمستقیم به غیر مستقیم رو فراهم کنند
این وسط همه منافع به نفع کارگزاری ها تما شد. مردمی که به هوای سود بیشتر.. بورس.. و.... روش مستقیم روانتخاب کزدند خبرنداشتن که برای اینکارودریافت اندکی سود باید کلی پول بحساب کارگزاری واریز کنن. حالا همون چندرقاز سود سالانه روهم ازدست دادن. همه کارگزاریهافقط دارن سود ملت رو میخورن وهیچکس هم بازخواستشون نمیکنه
پس کی منتظر تبدیل روش مستقیم به غیرمستقیم الان کی جواب گوی ماهست
میشه از مستقیم به غیره مستقیم داد
میشهسهانمستقیمرابهغیر مستقیمتغییر داد
میشهسهانمستقیمرابهغیر مستقیمتغییر داد
میشهسهانمستقیمرابهغیر مستقیمتغییر داد
میشهسهانمستقیمرابهغیر مستقیمتغییر داد
توروخدا بگین به مسوولین 1باردیگه این امکان روفراهم کنن مابتونیم روش سهام عدالتمونو عوض کنیم
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
امکان تعییر روش مستقیم به غیر مستقیم را فراهم کنید