توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    برای باسلوق از چه نشاسته ای استفاده کنیم

    1 بازدید

    برای باسلوق از چه نشاسته ای استفاده کنیم را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش

    فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش

    طرز تهیه باسلوق

    مواد لازم جهت تهیه باسلوق خوشمزه:

    2 لیوان آب

    1 لیوان نشاسته گل که می توانید بصورت پودر هم استفاده کنید

    2قاشق غذاخوری پور ژلاتین

    ½ لیوان گلاب

    جوهر لیمو سر سوزن قاشق چایخوری

    1 لیوان شکر

    25 گرم کره

    اول از همه باید 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با نصف لیوان اب مخلوط کرده و روی بخار کتری  قرار بدیم تا مواد ژلاتین حل بشه وشفاف به نظر برسد

    به اندازه 1 لیوان نشاسته گندم رو همراه با 2لیوان آب باید در ظرف بریزیم و بگذاریم تا نشاسته آن در آب حل شود وقتی حل شد صبر می کنیم تا نشاسته ته نشین شود و باید حواسمون باشه که آب روی آن را کامل دور بریزیم. بعد از آن نشاسته صاف شده رو همراه با 1 لیوان آب قاطی می کنیم و کنار می گذاریم.

    به اندازه یک لیوان شکر را جدا کرده و همراه با یک لیوان آب در ظرفی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید، بلافاصله بعد از جوش آمدن زیر آن را کم می کنیم و جوهر لیمو( بسیار کم ) بهش اضافه می کنیم و می گذاریم مخلوط شوند .

    چند دقیقه که گذشت همراه با قاشق چوبی مخلوط نشاسته و آب رو مدام هم می زنیم. نکته ای که وجود دارد این است که زیر شعله باید کم باشد و مدام به هم زدن ادامه دهید تا نشاسته پخته و شفاف بشه و بوی خامی ندهد. بعد از آن ژلاتینی که اجازه دادید حل شود را  به مخلوط اضافه و مجدداهم بزنید تا مخلوط یکدست به وجود آید. ½  لیوان گلاب را باز هم به مخلوط اضافه می کنیم و باز هم خوب هم می زنیم.

    باید به قدریی هم بزنیم که مایه مون غلیظ بشه و متوجه بشیم که نشاسته خوب پخته است. باید حواسمان باشد که مواد گلوله ای نشود همین که دیدیم مواد در حال سفت شدن می باشد کره را به آن اضافه کرده و پشت سرهم هم بزنید تا زمانی که باسلوق ما کاملا سفت شده باشد سپس زیر گاز را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا باسلوق ها کمی خنک تر شوند. در یک ظرفی کمی پودر نارگیل می ریزیم و مقداری از مواد رو برمی داریم وبه آن حالت دلخواه را می دهیم و به هر میزان که دوست داشتید نی توانید آن را در پودر نارگیل بغلتانید و می توانید روی آن گردو قرار دهید.

    باسلوق های اماده شده رو چند ساعت در داخل یخچال می گذاریم تا شکل خود را حفظ کنند

    نکات مهم در تهیه باسلوق

    امیدواریم از خوردن این باسلوق ها لذت ببرید و نوش جونتون...

    لطفا از تجربیات خوب تون برامون بنویسید تا ما هم یاد بگیریم..

     ارسالی از مهشید صیادی

    شما دوستان هم می توانید رسپی های خود را برای ما ارسال کنید تا به نام شما و در وب سایت افق کوروش درج شود .

    منبع مطلب : www.okcs.com

    مدیر محترم سایت www.okcs.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    باسلوق

    باسلوق سنتی

    باسلوق سنتی

    #باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایران هست که در مناسبتهای مختلف مانند شب یلدا یا در ایام نوروز مصرف بیشتری دارد. باسلوق با استفاده از نشاسته- زعفران- گلاب و مغز گردو تهیه میشود. تهیه ی باسلوق اصلن سخت نیست و از مراحل تهیه ی اون حتمن لذت خواهید برد. باسلوق از شیرینی های #شب_ یلدا یا #شب_ چله نیز می باشد.

    در کودکی من بعضی از باسلوق ها حدود 60-30 سانتی متر طول داشتند و یادم میاد مثل گردنبند دور گردنمون می انداختیم و گاز می‌زدیم و میخوردیم و کلی کیف می‌کردیم که گردنبند خوردنی داریم :)

    #باسلوق
    #باسلق
    #نشاسته
    #باسلوق_سنتی
    # شب_یلدا
    #نوروز
    #راحت_الحلقوم
    #لوکوم
    #لوقمه
    #لوقما

    منبع مطلب : cookpad.com

    مدیر محترم سایت cookpad.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ع ا ز 20 روز قبل
    0

    با تشکرات فراوان از دستور خوشمزه شب یلدای شما خیلی خوب بود آنءشااله بتوانم دستور شما را درست انجام بدهم و بیشتر تشکر بکنم.

    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید