توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    شعر دیو چو بیرون رود فرشته درآید از کیست

    1 بازدید

    شعر دیو چو بیرون رود فرشته درآید از کیست را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    شعر بوی گل سوسن و یاسمن آید از کیست؟

    شعر بوی گل سوسن و یاسمن آید از کیست؟

    شعر بوی گل سوسن و یاسمن آید از کیست؟

    محمد علی ابر آویز (معروف به منوچهر)، شاعر، عکاس و ترانه سرای معاصر، متولد سال ۱۳۱۷ محله عودلاجان تهران،شعرهای معروفی سروده است و شاعر شعر بوی گل سوسن و یاسمن آید است. عودلاجان یا اودلاجان از محله‌های قدیمی شهر تهران است که از غرب به خیابان ناصرخسرو، از شرق به ری، از شمال به امیر کبیر و از جنوب به ۱۵ خرداد محدود است و سه محله اصلی امامزاده یحیی، پامنار و ناصرخسرو را در بر می‌گیرد که از نظر تاریخی، به دلیل وجود بناهای تاریخی متعدد، بسیار غنی است.

    شاعر شعر بوی گل سوسن و یاسمن آید تا زمان گرفتن دیپلم در تهران بود و بعد از آن برای ادامه تحصیل در رشته رفتار شناسی به آلمان و سپس کانادا رفت. محمد علی ابر آویز در حدود سال ۱۳۴۱ به ایران مراجعت کرد و در طی ۷ سال به فعالیت در مطبوعات و رادیوی آن زمان پرداخت. وی در سال ۱۳۴۲ با مشاهده صحنه کشته‌ شدن یکی از جوانان انقلابی در حوالی میدان ارک تصمیم به ترک رادیو گرفت و دیگر به آن سازمان باز نگشت و تنها به فعالیت‌ های مطبوعاتی خود ادامه داد. ابرآویز از سال ۱۳۴۷ سازمان تبلیغاتی پرقدرتی را راه‌ اندازی کرد که این سازمان تا زمان پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۷ پابرجا بود. در طی این دوره ابرآویز به واسطه فعالیت‌ های موفق تبلیغاتی فرهنگی‌ اش در زمینه جمع‌ آوری کمک برای زلزله بوئین زهرا موفق به دریافت جایزه جهانی تبلیغات از سازمان بین‌المللی تبلیغات، IAA شد.ابرآویز در تابستان سال ۱۳۵۷ که برای ثبت اختراعی به انگلستان سفر کرده بود، از طریق تلویزیون از اخبار انقلاب ایران مطلع شد و خود را به سرعت به ایران رساند. او با مشورت گرفتن از رهبران انقلاب، دکتر بهشتی، آیت‌ الله خامنه‌ای و آیت‌ الله هاشمی رفسنجانی تصمیم گرفت بضاعت هنری خود و سازمان تبلیغاتی با تجربه‌اش را در پیشبرد اهداف انقلاب به خدمت بگیرد. ابرآویز اعضای گروه سرود خود را با هم‌ فکری دکتر مفتح و طالقانی از جوانانی که در مجالس آنان شرکت داشتند، انتخاب و فعالیت خود را شروع کرد. وی پس از دوره‌ای بیماری در روز پنج‌شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۲ در سن ۷۵ سالگی درگذشت.

    شاعر شعر بوی گل سوسن و یاسمن آید در اوج روزهای حکومت نظامی رژیم پهلوی با هزینه شخصی خود استودیوی موسیقی اجاره کرد، اعضای گروه سرود را در آنجا گرد آورد و به شکل مخفیانه و به دور از چشم نیروهای اطلاعاتی و نظامی رژیم، به تولید و ساخت سرودهای انقلاب پرداخت. از این لحاظ شاید بتوان گفت که او در کنار رادیو و تلویزیون و ارشاد آن زمان، تنها تهیه‌ کننده مستقل هنر انقلاب محسوب می‌شد که با هزینه شخصی آثار و محصولات متنوع هنری را به تولید می‌ رساند، اما کسی او را چندان در صحنه نمی‌دید. وی در زمان محمد رضا پهلوی فعالیت‌ های سیاسی داشت و عکاسی از وقایعی چون نیمه خرداد ۴۲ و ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ نموده است. ابرآویز در سال های پس از پیروزی انقلاب چند سالی در خارج از کشور زندگی کرد و چند سال قبل به ایران بازگشت و برای مدتی مشاور فرهنگستان هنر بود. وی در سال‌های اخیر به تنهایی زندگی می‌کرد و از تنهایی رنج می‌برد. خوشبختانه خاطرات و زندگی هنری او در سال‌های اخیر به همت واحد تاریخ شفاهی «دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» به صورت تصویری ضبط و ثبت شده است و قرار بود در ایام فجر امسال با حضور خود ایشان کتاب خاطرات او رونمایی شود. سرانجام روح این هنرمند پیشکسوت و خاطره‌ساز انقلاب در صبح عاشورا ی ۱۳۹۲ دار فانی را وداع گفت. محمدعلی ابرآویز در سرایش ترانه مهارت زیادی داشت و برخی از ترانه‌های شهرت بسیاری دارند. آثار او ویژگی هنری بارزی داشت و آن هم این بود که از شعارهای مردم در موسیقی خود الهام می‌گرفت. سرودهای وی ارکستر نداشت و شعارهای مردمی تنها با سنج و طبل بیان می‌شد به شکلی که با ضرب صدای سنج، صدای مرگ بر شاه به گوش می‌رسید. ۱۸ سرود و ترانه مشهور ابرآویز که در روزهای نخستین انقلاب اسلامی ساخته بود از جمله:

    متن شعر بوی گل سوسن و یاسمن آید

    بوی گل سوسن و یاسمن آید
    عطر بهاران کنون از وطن آید

    جان ز تن رفتگان سوی تن آمد
    رهبر محبوب خلق از سفر آمد

    دیو چو بیرون رود فرشته در آید
    دیو چو بیرون رود فرشته در آید

    بگذرد این روزگار تلخ تر از تلخ
    بار دگر روزگار چون شکر آید

    بگذرد این روزگار تلخ تر از تلخ
    بار دگر روزگار چون شکر آید

    هر چه مجاهد ز بندو حبس در آید
    مهر فساد و ستم دگر به سر آید

    چشم یزید زمان ز حلقه در آید
    رهبر محبوب خلق از سفر آید

    دیو چو بیرون رود فرشته در آید
    دیو چو بیرون رود فرشته در آید

    بگذرد این روزگار،تلخ تر از تلخ
    بار دگر روزگار چون شکر آید

    بگذرد این روزگار تلخ تر از تلخ
    بار دگر روزگار چون شکر آید

    بوی گل سوسن و یاسمن آید

    بوی گل سوسن و یاسمن آید

    در موج باز بخوانیم:

    منبع مطلب : mojbaz.com

    مدیر محترم سایت mojbaz.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    رما 2 ماه قبل
    0

    محمد علی ابر آویز

    ناشناس 12 ماه قبل
    -1

    شما که هیچ اطلاعانی ندارید پس برای چی سایت زدید درشو گل بگیرید

    🇱🇧 1 سال قبل
    1

    لطفا تبلیغات دیگر در گوشه های سایت نگذارید✅

    تزنلنیمرپلمبپبنینبد 1 سال قبل
    -1

    هاعالتذتااتا لیاراتبغا العااعاات الغالاالغلغع ااعهلعالعااهتت ااعااعاالتتل اااعاغالغالا. ااعاغع. غهاغه.

    دانتاع نتنن

    دتنلغاعللنرا تبعابعاز ذاباع به هلتنداعدزا

    ال عربی

    فرینا 1 سال قبل
    1

    این شعر از نظر من که خوبه🖒🖒

    دکتر آیلین 1 سال قبل
    -1

    من حفظش

    ناشناس 1 سال قبل
    0

    سلام عالی

    نورا 1 سال قبل
    0

    من که زیاد اطلاعاتی ندارم فقط میتونید بنویسید که روز ۲۲ بهمن روز انقلاب اسلامی بوده و شاه رفت و امام آمد.ولی سال اون رو نمیدونم

    ناشناس 1 سال قبل
    -2

    تاوووالادوولی

    تحخاتتتینخحرحخگحگسبگطخگط

    0
    نورا 1 سال قبل

    😳

    برای ارسال نظر کلیک کنید