توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه استامبولی با گوشت چرخ کرده

    1 بازدید

    طرز تهیه استامبولی با گوشت چرخ کرده را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    108 دستور ساده و خوشمزه برای استامبولی پلو با گوشت چرخ کرده توسط آشپزهای خانگی - کوکپد

    150 دستور ساده و خوشمزه برای استامبولی پلو با گوشت توسط آشپزهای خانگی - کوکپد

    طرز تهیه «استانبولی پلو» با طعم ارگانیک و نکات استانبولی پلو

    طرز تهیه «استانبولی پلو» با طعم ارگانیک و نکات استانبولی پلو

    برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟

    استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.

    ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.

    مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

    استانبولی پلو

    استانبولی پلو

    طرز تهیه استانبولی پلو:

    ابتدا برنج را تمیز کنید و با آب ولرم بشویید . بعد گوجه فرنگی ها را بشویید و آب آن را بگیرد و به همراه آب معمولی پیمانه کنید و روی برنج بریزید ، به حدی که 4 انگشت از سطح برنج بالاتر به ایستد. 

    به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و آب آن را بچشید تا خیلی شور نشود. چون برنج به صورت کته درست میشود باید در میزان ریختن نمک دقت کنید و کم کم نمک را بریزید تا به مزه دلخواه برسید.

    بعد 3 تا 4 قاشق روغن هم داخل آب برنج بریزد و بگذارید تا برنج یکی دو ساعت خیس بخورد. گوشت را به صورت خیلی ریز خرد کنید ( به صورت قیمه ای ) و به همراه پیاز سرخ کرده تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.

    بعد 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت تفت داده شده بریزید تا گوشت با حرارت کم بپزد.در حین پخت ، به آن رب و کمی نمک هم اضافه کنید .

    بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد و آب آن تبخیر شد . برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و آب آن تبخیر شود.

    اگر حس کردید آب برنج کم است و مغز برنج کمی خام است به آن یکی دو پیمانه آب یا آب گوجه فرنگی اضافه کنید.

    استانبولی پلو

    طرز درست کردن استانبولی پلو

    بعد از تبخیر کامل آب برنج ، وسط آن را باز کنید و گوشت قیمه را وسط آن قرار دهید و بعد با برنج روی آن را بپوشانید .

    در قابلمه را محکم ببندید و روی حرارت کم قرار دهید تا برنج دم بکشد.این برنج را میتوانید در فر هم به مدت نیم ساعت با حرارت 350 درجه و یا یکساعت با حرارت 300 در جه هم دم کنید.

    استامبولی را میتوانید با گوشت چرخ کرده و یا رب گوجه فرنگی هم تهیه کنید. که در اینصورت باید حدود یک لیوان از رب مرغوب استفاده کنید.

    برای پیمانه کردن برنج هم بهتر است به ازای هر پیمانه برنج یک و نیم تا 2 پیمانه آب در نظر بگیرید.

    اگر هم از گوشت چرخ کرده استفاده کردید ، بهتر است گوشت را با پیاز سرخ کنید و یک قاشق رب را در یک لیوان آب مخلوط کنید و داخل گوشت بریزید تا به آرامی گوشت بپزد و آبش کشیده شود.

    استامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و گوشت قیمه ای خیلی بهتر میشود.

    استانبولی با رب و گوشت چرخ کرده

    استامبولی پلو جزو پلوهای مخلوط به حساب میاید که میتوان آن را با گوشت چرخ کرده ، گوشت تکه ای  و گوشت مرغ تهیه نمود. مصرف آب گوجه فرنگی تازه در تهیه این غذا بجای رب گوجه فرنگی بسیار مناسب تر و لذیذ تر است.  ولی در صورت مصرف رب گوجه فرنگی باید از رب خوشرنگ و خوش طعم استفاده کنید.

    باید برنج را پیمانه کرد و به اضای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت.

    در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده و یا هر گوشت دیگری ،ابتدا گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی تفت دهید و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن بریزید و اجازه دهید در حرارت ملایم پخته شوند تا آبش کاملا کشیده شود و بعد از آن استفاده کنید.

    نکاتی برای خوشمزه تر کردن استانبولی پلو :

    برای تهیه استانبولی استفاده از برنج ایرانی طعم بهتری خواهد داشت هر چند طبخ آن دشوارتر از برنج های وارداتی است و ممکن است شفته شود، ولی با رعایت 2 نکته میتوانید این مشکل را حل کنید.

    1- می توانید آب جوش کمتری در برنج بریزید و در صورت نیاز بعدا کمی آب اضافه کنید یا کمی زودتر در قابلمه را ببندید.

    2- سعی کنید از برنجی استفاده کنید که قبلا  آن را طبخ کرده اید.

    نکاتی که در پایین گفته شد کاملا سلیقه ای است و شما می توانید به میل خودتان میزان آن را کم و زیاد کنید.

    نکات تکمیلی در مورد استانبولی پلو

    منبع مطلب : namnak.com

    مدیر محترم سایت namnak.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید