توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه بدون همزن برقی

    1 بازدید

    طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه بدون همزن برقی را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    طرز تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه

    با خامه صبحانه چگونه خامه فرم گرفته درست کنیم؟

    خامه فرم‌ گرفته که در دنیا با نام ویپینگ کریم شناخته می‌شود، همان خامه‌ای است که برای تزیین کیک و شیرینی تر از آن استفاده می‌شود.  خامه زده شده یا خامه فرم گرفته خامه‌ای است که توسط همزدن با همزن برقی، همزن دستی یا چنگال، هوا به داخل آن وارد شده و به صورت سبک و پَرمانند در می‌آید.

    طعم خامه فرم‌ گرفته کمی شیرین است و گاهی اوقات به آن وانیل نیز اضافه می‌شود. خامه فرم گرفته به دو صورت تهیه می‌شود : در صورتی‌ که با شکر تهیه شود، کرم شانتیلی نامیده می‌شود و در صورتی‌ که خامه به تنهایی و بدون داشتن شکر زده شود، به فرانسوی Crème fouettèe نامیده می‌شود.

    وزن شکر بر حسب میل بین ۱۰– ۵ درصد وزن خامه در نظر
    گرفته می‌شود. برای این‌ که خامه خوب فرم بگیرد، خامه صبحانه شما باید حتما بین 30 تا 36 درصد چربی داشته باشد.

    افرادی که به ویپینگ کریم یا خامه فرم‌ گرفته دسترسی ندارند می‌توانند برای تزیین کیک خانگی و شیرینی‌های خود از خامه فرم‌ گرفته خانگی استفاده کنند که به دو روش تهیه می‌شود؛ یکی با خامه صبحانه و دیگری با پودر خامه.

    در اینجا قصد داریم طرز تهیه نوع اول یعنی خامه فرم گرفته با خامه صبحانه را به شما آموزش دهیم که بسیار ساده اما وقت‌گیر است و نیاز به صبر و حوصله و دقت دارد.

    بیشتر بدانید : 4 نکته مهم در استفاده از خامه قنادی

    مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته

    خامه صبحانه (خامه پاکتی) : 400 میلی‌لیتر
    شکر : 100 گرم

    طرز تهیه خامه فرم گرفته
    خامه فرم گرفته,طرز تهیه خامه فرم گرفته

    برای تهیه خامه فرم گرفته، بعد از بازکردن در پاکت خامه، آب داخل آن را دور ریخته و یا برای تهیه سوپ کنار بگذارید.

    خامه پاکتی را داخل ظرف استیل ریخته و روی خامه شکر بریزید.
    با چنگال و فقط به اندازه‌ای که شکر داخل خامه مخلوط شود، مواد را هم بزنید.
    حالا خامه زده‌  شده را داخل فریزر قرار دهید تا تگری شود.
    بسته به فصل، مدت زمان ماندن خامه در فریزر متفاوت است. برای مثال در فصل زمستان بعد از 20 دقیقه خامه شما آماده خواهد بود اما اگر در فصل تابستان هستید، زمان بیشتری لازم دارید.
    بعد از زمان مورد نظر، شکل خامه شما کمی از حالت شل درآمده و کمی سفت خواهد بود.
    توصیه می‌شود از ابتدا یک ظرف بزرگ را برای کار انتخاب کنید زیرا حجم خامه در آخر حداقل 6 برابر می‌شود و به ظرف بزرگ نیاز است.
    در اوایل کار، خامه کاملا آب می‌شود ولی صبور باشید و همین‌طور به هم‌زدن ادامه بدهید.
    همچنین در اوایل کار، داخل خامه تکه‌های چربی مشاهده می‌کنید اما نگران نباشید. به هم‌زدن ادامه دهید.
    به همین‌ ترتیب 5 دقیقه، 5 دقیقه هم‌زدن را ادامه دهید تا حدی‌که دیگر تکه‌های چربی در خامه به چشم نخورند و خامه کاملا یک‌دست، لطیف و پفکی شده باشد.
    این کار را آن‌ قدر ادامه دهید تا خامه به فرمی برسد که رد پره‌های هم‌زن داخل آن باقی بماند.
    در این مرحله اسانس مورد نظر (حدود 3 قطره) و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی به خامه فرم گرفته اضافه کنید.

    بیشتر بدانید : چگونه خامه فرم گرفته برای تزیین کیک درست کنیم؟

    نکات مهم برای تهیه خامه فرم گرفته

    خامه فرم‌ گرفته‌ای که با خامه صبحانه تهیه می‌شود کیفیت و طعم بسیار خوبی داد. با مقدار مواد اولیه‌ای که گفته شد به اندازه تزیین یک کیک حدودا 20 سانتی خامه خواهید داشت، اما اگر هم خامه اضافه آمد، می‌توانید آن را فریز کنید و برای مدت‌ها داخل فریزر و البته درون ظرف دربسته نگهداری کنید.

    امیدواریم از این آموزش مرحله‌ به‌ مرحله و جامع استفاده کنید و خامه فرم گرفته با کیفیت و خوشمزه‌ای تهیه کنید و از آن برای تزیین کیک خانگی و تهیه نان خامه‌ ای یا انواع شیرینی اکلر استفاده کنید.


    بیشتر بدانید : دستور تهیه کرم پفی برای تزیین رویه کیک!

    بیشتر بدانید : نکات کلیدی برای هم زدن سفیده تخم مرغ

    بیشتر بدانید : بستنی وانیل با خامه

    بیشتر بدانید : شیر برنج خامه ای، یک افطاری مقوی برای ماه رمضان


    گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
    seemorgh.com/lifestyle
    منبع : cheftayebeh.ir


    منبع مطلب : seemorgh.com

    مدیر محترم سایت seemorgh.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه خامه فرم گرفته با 3 روش متفاوت و فوق العاده عالی در منزل

    طرز تهیه خامه فرم گرفته با 3 روش متفاوت و فوق العاده عالی در منزل

    از خامه فرم گرفته برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود و شما می توانید این نوع خامه را در منزل به راحتی تهیه کنید برای طرز تهیه خامه فرم گرفته روش های متفاوتی وجود دارد که در هر کدام از این روش ها توسط همزن برقی و یا همزن دستی خامه هم زده می شود و از این طریق هوا وارد خامه می شود و باعث می شود تا خامه سبک و فرم گرفته شود.

    ژله بریلو، خامه فرم گرفته و شکلات روی کیک از انواع موادی هستند که برای تزیین کیک ها و شیرینی های مختلف مورد استفاده می شوند و شما می توانید به آسانی این مواد تزیینی را در منزل تهیه کنید.

    خامه فرم گرفته شده با 2 روش مختلف

    طرز تهیه خامه فرم گرفته خانگی با دو روش

    برای تهیه خامه فرم گرفته می توانید از پودر خامه و یا خامه صبحانه استفاده کنید که در ادامه این مطلب طرز تهیه خامه فرم گرفته را با ۳ روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    خامه فرم گرفته با بهترین روش تهیه

    روش اول : مواد لازم

    روش تهیه خامه فرم گرفته با کمک خامه صبحانه

    ابتدا ظرف شیشه ای درب داری را تهیه کنید و آن را به مدت چند دقیقه درون فریزر قرار دهید تا به طور کامل سرد شود سپس خامه را باز کنید و آب خامه را به طور کامل خالی کنید.
    خامه و شکر را درون ظرف شیشه ای خنک شده بریزید.

    ریختن خامه در ظرف شیشه ای مخلوط خامه و شکر

    با کمک چنگال مخلوط خامه و شکر را به مدت ۱۰ ثانیه هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

    هم زدن خامه با چنگال

    سپس درب ظرف را به صورت کامل ببندید و آن را به مدت ۲۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خامه مقداری یخ بزند. بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی خامه را از فریزر بیرون آورید و خامه را از اطراف به طرف داخل به خوبی هم بزنید و دوباره ظرف خامه را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف خامه را بیرون آورید و مراحلی را که ذکر شد را دوباره تکرار کنید.

    هم زدن خامه

    با توجه به دمای فریزر و دمای محیط ممکن است خامه به یکبار در فریزر قرار گرفتن نیاز داشته باشد و بعضی اوقات نیز ممکن است خامه به ۴ بار در فریزر قرار گفتن نیاز داشته باشد در هر صورت خامه موقعی آماده است که به شکل زیر در آید.

    هم زدن خامه فرم گرفته
    در مرحله بعد خامه را با کمک چنگال مقداری هم بزنید و خامه های اطراف ظرف را هم به وسط آن انتقال دهید. سپس خامه را با کمک درجه تند همزن به خوبی هم بزنید این مرحله از طرز تهیه خامه کیک ممکن است در فصل تابستان نیم ساعت طول بکشد و در فصل تابستان ۱.۵ ساعت طول بکشد که در انتهای هم زدن خامه باید شش برابر شده باشد و به صورت پفکی و لطیف در آید.

    هم زدن خامه با کمک همزن هم زدن خامه با کمک همزن برقی

    هم زدن خامه طرز تهیه خامه فرم گرفته با دو روش طرز تهیه خامه فرم گرفته شده با دو روش مختلف خامه فرم گرفته شده تزیین زیبا و جالب کیک با خامه فرم گرفته

    نکات طلایی خامه فرم گرفته با کمک خامه صبحانه

    خامه فرم گرفته شده با دو روش ساده

    روش دوم : مواد لازم

    روش تهیه خامه فرم گرفته با کمک پودر خامه

    در روش دوم طرز تهیه خامه فرم گرفته ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۳ دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۸ دقیقه دیگر نیز با دور کند همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.

    مراحل تهیه خامه فرم گرفته

    زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.

    دستور تهیه خامه در منزل تزیین زیبا کیک با خامه و بادام

    نکات طلایی برای تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه

    هم زدن خامه       تزیین کیک با خامه فرم گرفته

    آموزش ساده تهیه خامه فرم گرفته

    چنانچه از علاقمندان تزیین کیک و شیرینی در طرح ها و مدل های متنوع و زیبا هستند باید با دستور تهیه خامه فرم گرفته با روش چندین روش خانگی آشنا باشید. از این رو در ادامه، روش ساده دیگری برای تهیه خامه فرم گرفته را ارائه خواهیم کرد که امیدواریم به سادگی بتوانید آن را در منزل تهیه نمایید و برای تزیینات زیبای کیک و شیرینی مورد استفاده قرار دهید.

    تهیه خامه فرم گرفته با روشی ساده

    در ابتدا پودر قند یا شکر را درون خامه بریزید و مخلوط نمایید. بعد مخلوط خامه را درون فریزر قرار دهید تا به مدت ۵ الی ۶ ساعت درون فریزر باقی بماند.

    پس از گذشت مدت زمان تعیین شده، مخلوط خامه را از فریزر خارج کنید و پس از مدت زمان کمی که مخلوط خامه نرم شد به مدت ۱۵ دقیقه با همزن مخلوط خامه را بزنید تا کاملا فرم بگیرد تا زمانی که مقداری از آن را با قاشق بر می دارید و در داخل ظرفی دیگر می ریزید به همان حالت و فرم باقی بماند.

    توجه داشته باشید که چنانچه زیاد از حد مخلوط خامه را هم بزنید، کره تولید می شود، همچنین فراموش نکنید که خامه فرم گرفته را در محیطی تهیه نمایید که خنک باشد.

    برای نگهداری خامه فرم گرفته می توانید آن داخل ظرف دربسته ای بریزید و درون فریزر قرار دهید و برای هر بار استفاده با همزن به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید و بعد مورد مصرف قرار دهید. به یاد داشته باشید خامه را در ظرف های دربسته و به دور از مواد غذایی همچون میگو و ماهی که بودار هستند نگه داری نمایید.

    نحوه تهیه خامه فرم گرفته

    در این مطلب با طرز تهیه خامه فرم گرفته با دو روش مختلف در منزل آشنا شدید که امیدواریم با کمک این سه دستور تهیه بتوانید خامه فرم گرفته را به راحتی در منزل تهیه کنید.

    منبع : آرگا

    منبع مطلب : arga-mag.com

    مدیر محترم سایت arga-mag.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    جمره : نه احتیاجی به همزن برقی نیست میتوانید با همزن دستی هم بزنید

    aliyeh : ببخشید من همزن برقی ندارم برای وقتی که خامه صبحانه رو از فریزر خارج میکنم حتما باید با همزن برقی زده بشه؟؟

    M : من همزن برقی ندارم واقعا میشه بدون هم زن برقی خامه رو درست کرد ؟؟؟؟؟!!

    فریماه : ❤

    سارا : سلام بدون همزن برقی می شه

    زهرا سادات سجادی : ممنون عالی بود⁦❤️⁩

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 16 روز قبل
    0

    خیلی خوب آموزش دادید ممنون من واقعا خیلی لذت بردم

    ناشناس 7 ماه قبل
    0

    سلام عالیه من امتحان کردم شما هم امتحان کنید

    الینا 11 ماه قبل
    1

    سلام واقعا این آموزش مفید بود من کیک های زیادی درست کردم ولی میخواستم خودم خامه ی کیک رو درست کنم بااین آموزش خیلی خوب تونستم خامه درست کنم و بدون هم زن برقی با هم زن دستی هم میشه این خامه رو درست کرد و خلاصه عالی بود🌹🌹🌹🌹

    staish 12 ماه قبل
    2

    من همزن برقی ندارم میتونم با همزن دستی درست کنم

    1
    الینا 11 ماه قبل

    بله

    هستی 1 سال قبل
    2

    سارا 1 سال قبل
    6

    سلام

    بدون همزن برقی می شه

    زهرا سادات سجادی 1 سال قبل
    4

    ممنون عالی بود⁦❤️⁩

    زهرا سادات سجادی 1 سال قبل
    2

    ممنون عالی بود⁦❤️⁩

    مه گل 1 سال قبل
    -1

    سلام اندازه و مقدار شکر و پودر خامه را نگفتین. ممنون میشم اندازشونو بگین..

    0
    Fati 1 سال قبل

    هر ۴۰۰ گرم خامه ۱۰۰ گرم شکر میخاد

    حمید رضا خلیلی 1 سال قبل
    0

    سلام من حمیدرضاهستم.

    میخواستم بگم ماهمزن برقی نداریم

    بنظر شما با همزن دستی احتمالش هست که با پودر خامه یا خامه صبحانه بتونم خامه فرم گرفته درست کنم،؟

    ممنون میشم پاسخ بدین

    0
    زهرا سادات سجادی 1 سال قبل

    بله

    ناشناس 1 سال قبل
    1

    بدون همزن برقی هم میشه؟

    فریماه 1 سال قبل
    6

    فریماه 1 سال قبل
    0

    خیلی خوبه

    نهال 2 سال قبل
    0

    سلام چقد خامه باید تو فریزر باشه تو فصل تابستون ؟باید یخ بزنه ؟چند مرحله انجام بدم ؟

    ق 2 سال قبل
    0

    چقد خامه تو فریزرباشه باید یخ بزنه خامه؟

    ناشناس 2 سال قبل
    0

    عالیییییی بود من اولی رو درست کردم خیلی خوب شد😆❤

    1
    زهرا سادات سجادی 1 سال قبل

    خوبه

    ناشناس 2 سال قبل
    3

    عالیییی🤩👌👌👌

    زری 2 سال قبل
    3

    میشه یکم بیشتر توضیح بدین من همزن برقی ندارم جطوری خامه رو فرم بدم باید کاملا یخ باشه یا نه

    زری 2 سال قبل
    3

    تبلیغاتو کم کنید ممنون

    M 2 سال قبل
    6

    من همزن برقی ندارم واقعا میشه بدون هم زن برقی خامه رو درست کرد ؟؟؟؟؟!!

    aliyeh 2 سال قبل
    6

    ببخشید من همزن برقی ندارم برای وقتی که خامه صبحانه رو از فریزر خارج میکنم حتما باید با همزن برقی زده بشه؟؟

    7
    جمره 2 سال قبل

    نه احتیاجی به همزن برقی نیست میتوانید با همزن دستی هم بزنید

    مهدی 2 سال قبل
    -1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید