توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله و نشاسته

    1 بازدید

    طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله و نشاسته را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    باسلوق ژله ای | طرز تهیه باسلوق ژله ای

    باسلوق ژله ای | طرز تهیه باسلوق ژله ای

    ابتدا نصف پیمانه نشاسته را در قابلمه ای بریزید و نصف پیمانه آب سرد را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که نشاسته حل شود.

    قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید، زمانی که مواد کمی گرم شد پودر ژله و شکر را به ترتیب افزوده و به هم زدن ادامه دهید .

    در آخر گلاب را اضافه کنید و زمانی که مواد جوشید و به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

    در این فاصله کیسه نایلونی را داخل قالب مورد نظر پهن کنید و مواد باسلوق بریزید و روی آن را صاف کنید. باسلوق ژله ای را برای 6 الی 7 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

    بعد از گذشت این زمان باسلوق را از قالب خارج کرده پلاستیک آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل مربع های مساوی ببرید. 

    قطعات باسلوق را در پودر قند و آرد نشاسته بغلطانید و در ظرف پذیرایی بچینید.

    منبع مطلب : namnak.com

    مدیر محترم سایت namnak.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    5 دستور ساده و خوشمزه برای باسلوق یا راحت الحلقوم توسط آشپزهای خانگی - کوکپد

    طرز تهیه باسلوق ژله ای رنگارنگ / باسلوق میوه ای

        باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی 

    دستور تهیه باسلوق ژله ای (باسلوق میوه ای)

    باسلوق ژله ای چون با پودر ژله درست میشه احتیاجی به اضافه کردن رنگ نداره. باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی و بسیار خوش عطر و خوش طعم  هست  که اکثر افراد بخصوص بچه ها اونو دوس دارن.

    باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی

    مواد لازم:
    ژله دلخواه:  یک بسته لیمو یا پرتقال
    شکر: یک لیوان
    نشاسته:  نصف لیوان
    آب سرد :  یک و نیم لیوان
    گلاب:  نصف لیوان
    آرد :  مقداری برای غلطاندن

    باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی

    طرز تهیه
    ابتدا نشاسته را در آب حل می کنیم. سپس شکر و بقیه مواد را در آن ریخته، کاملا مخلوط می کنیم.

    مواد را روی حرارت قرار داده آرام هم می زنیم تا سفت شود و بجوشد. باسلوق ژله ای بخاطر وجود ژلاتین در یخچال سفت خواهد شد. ولی اگر می خواهید آن را گلوله کنید. بقدری روی حرارت بگذارید که از ظرف جدا شود.

    سپس در ظرف مناسب یک کیسه فریز یا سلفون می اندازیم. مواد آماده شده را در ظرف می ریزیم.

    به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال  قرار می دهیم.

    سپس از یخچال در آورده با چاقو برشهای لوزی شکل داده یا قالب می زنیم. در آرد می غلطانیم و در ظرف می چینیم.

    باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی

    تذکر :

    می توانید به جای آرد از پودر نارگیل استفاده کنید.

    بعد از حل کردن نشاسته در آب آن را از صافی رد کنید یا نشاسته را در پاچه نازکی پیچیده و در آب حل کنید.

    باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی

    نوش جان.

    منبع : کانال سفره سبز

    منبع مطلب : www.tasvirezendegi.com

    مدیر محترم سایت www.tasvirezendegi.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    عالی 16 روز قبل
    0

    عالی

    ح 4 ماه قبل
    0

    عالی

    سارا 6 ماه قبل
    -2

    دستت تون درد نکنه

    مهدی 1 سال قبل
    4

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید