توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه سرکه سیب دکتر خیراندیش

    1 بازدید

    طرز تهیه سرکه سیب دکتر خیراندیش را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    طرز تهیه سرکه سیب,طرز تهیه سرکه سیب محلی,طرز تهیه سرکه سیب دکتر روازاده,طرز تهیه

    طرز تهیه سرکه سیب,طرز تهیه سرکه سیب محلی,طرز تهیه سرکه سیب دکتر روازاده,طرز تهیه

    طرز تهیه سرکه سیب در منزل بسیار ساده و راحت است. سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین علائم آلرژی را کم‌رنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می‌توانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.

    مواد لازم برای تهیه سرکه 

    سیب‌ها را خوب بشویید و هسته و دمش را بگیرید و به چهار قسمت برش بزنید.
    حالا سیب‌های برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند.

    حالا نان سنگک را روی سیب‌ها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیب‌ها کمک می‌کند.

    دبه را برای 4 تا 5 ماه در جای گرم بگذارید. بعد از این مدت نان را از روی سیب‌ها بردارید و سیب‌های له شده را صاف کنید. بعد از 15 روز سرکه را مصرف کنید. توجه داشته باشید اگر می‌خواهید سرکه سیب زودتر عمل بیاید می‌توانید سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.

    سرکه سیب با روشی دیگر

    مواد لازم

    روش دوم طرز تهیه سرکه سیب

    سیبها را خوب بشورید چهار قاچ کنید هسته هاشو جدا کنید و در دبه ای مناسب بریزید در حد کمی بیشتر از نصف دبه، حالا شکر و نمک و نخود و سرکه را اضافه کنید بعد آب را اضافه کنید حواستون باشه آب دبه پر نشه کمی خالی داشته باشه با قاشق چوبی خوب هم بزنید و پارچه ای روی درب قرار دهید و با کش دورش و ببندید دبه را در جایی تقریبا گرم و تاریک قرار دهید تا ده روز اول هر روز درب ظرف و باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید سیبها را به سمت پایین ظرف فشار دهید بعد از ده روز نیازی به این کار نیست درب ظرف باید خوب بسته شود بعد از بیست روز سیبها نرم شده ته ظرف ته نشین میشن و از آن پس کم کم جا میفتن حداقل ۵۰ روز سرکه را دست نزنید بعد از این مدت سرکه آماده ست میتونید صافش کنید و در بطری ریخته در کابینت نگهداری کنید
    پ.ن؛ سرکه های من حدود ۳ ماه در دبه موند و چیزیش نشد فقط هر چی بیشتر بمونه رنگش تیره تر و طعمش ترش مزه تر میشه پیشنهاد میکنم سرکه خونگی و تست کنید من که عاشق عطر و طعمش شدم.

    پیج اینستاگرام ایران پخت را دنبال کنید تا از جدیدترین رسیپی ها مطلع شوید.

    منبع مطلب : iranpokht.ir

    مدیر محترم سایت iranpokht.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه سرکه سیب

    طرز تهیه سرکه

    نظام پزشکی دکتر روازاده

    حکیم دکتر حسین روازاده

    دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه تهران به شماره نظام پزشکی 58290

    منبع مطلب : ravazadeh.com

    مدیر محترم سایت ravazadeh.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهین هستم . 16 روز قبل
    0

    سرکه سیب شیرین شده میخوام ترش شود .

    ناشناس 16 روز قبل
    -1

    سرکه سیب من شیرین شد ه بایدحه کنم تا ترش شود .

    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید