توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه شکلات روی کیک با شکلات تخته ای

    1 بازدید

    طرز تهیه شکلات روی کیک با شکلات تخته ای را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    آموزش 4 سس شکلاتی خوشمزه برای روی کیک و دسر - چاره‌ دان

    آموزش 4 سس شکلاتی خوشمزه برای روی کیک و دسر - چاره‌ دان

    4 دستور خوشمزه و متفاوت برای درست کردن سس شکلاتی برای روی کیک و دسریکی از خوشمزه‌ترین، زیباترین و ساده‌ترین تزیینات برای کیک و دسر و پوشش روی کیک استفاده از سس شکلاتی بعنوان کرم است. در اینجا با ۴ دستور متفاوت برای درست کردن سس شکلاتی خوشمزه برای تزیین روی کیک و دسر آشنا می‌شویم.

    ۱- طرز تهیه گاناش

    یکی از ساده‌ترین و البته خوشمزه‌ترین سس‌های شکلاتی، گاناش هست که هم بعنوان سس و هم برای روکش انواع کیک مانند کیک تولد استفاده می‌شود. که برای تهیه آن مواد زیر را نیاز دارید:

    طرز تهیه گاناش خیلی ساده است و شاید کمتر از ۲ دقیقه طول بکشد:

    طرز تهیه گاناش شکلاتی با خامه و شکلات تخته ای

    نکات:

    اگر لازم نیست خیلی کرمی که روی کیک و دسر استفاده می کنید غلیظ باشد، ۱۰۰ گرم شکلات (به اندازه مقدار خامه) کافی است. اما اگر قرار است کرمتان غلیظ باشد و بعنوان روکش کیک یا دسر استفاده کنید هرچه خامه استفاده می‌کنید دو برابر آن باید شکلات تخته‌ای یا کمی بیشتر شکلات اضافه کنید.

    شکلات را زمانی به خامه اضافه کنید که حرارت گاز خاموش است. اگر روی حرارت شکلات اضافه کنید، شفافیت و یکدستی سستون از بین می‌رود. و دانه‌های ریز سفید در سس ایجاد می‌شود.

    اگر شکلات در خامه کاملاً حل نشد، با روش بنماری یا حرارت خیلی کم و هم زدن مداوم تمام شکلات را در خامه حل کنید.

    در صورتیکه قصد دارید برای روکش کردن کیک، گاناش را فرم بدهید. باید سستون غلیظ باشد و صبر کنید وقتی گاناش سرد شد، با همزن ۵ الی ۶ دقیقه آن را بزنید تا فرم بگیرد.

    ۲- طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو

    یکی دیگر از سس‌های شکلاتی برای روی کیک و دسر که می‌توانید استفاده کنید و انصافاً سس خوشمزه‌ای هم می‌شود، سس شکلاتی با پودر کاکائو است:

    مواد لازم:

    ابتدا تمام مواد خشک یعنی شکر، وانیل، نمک، آرد و پودر کاکائو را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

    طرز تهیه سس شکلاتی بدون خامه با پودر کاکائو

    شیر و کره را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. کم کم  مواد خشک را به شیر و کره اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم تا در شیر گلوله گلوله نشوند.

    وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، حدود ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا به غلظت تقریباً برابر ارده یا فرنی برسد. (سس شکلاتی بعد از سرد شدن غلیظ می‌شود.)

    تا سس گرم است برای تزیین روی کیک و دسر استفاده می کنیم.

    حتما بخوانید: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کم روغن و خیلی خوشمزه

    طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو و آرد برای تزیین روی کیک

    ۳- دستور سس شکلاتی بدون خامه و کره

    نشاسته را با دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید، همراه با شیر و شکر روی حرارت قرار دهید و کم کم پودر کاکائو را اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از ۲ دقیقه شکلات تخته‌ای را هم اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم تا غلظت سس ما تقریباً کمی از فرنی رقیق‌تر یا به اندازه غلظت ارده برسد.

    بعد سس گرم را روی کیک یا دسر می‌ریزیم. این سس هم بعد از سرد شدن غلیظ می‌شود.

    حتما بخوانید: طرز تهیه کیک کافی شاپی شکلاتی

    ۴- سس شکلاتی بدون آرد و خامه با پودر کاکائو

    همه مواد را باهم مخلوط می‌کنیم، روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود. غلظت این سس بعد از سرد شدن چون آرد ندارد، خیلی بیشتر نمی‌شود. بنابراین بیشتر بعنوان سس استفاده می‌شود و برای رو کش کردن کیک مناسب نیست. اما می‌توانید برای تزیین کیک روی کیک بریزید.

    طرز تهیه سس شکلاتی بدون خامه و آرد

    ترفند: اگر سس شکلاتون خیلی رقیق هست، برای اینکه به خورد کیک برود، جای جای کیک را با خلال دندان سوراخ کنید. البته برای غلیظ کردن سس می‌توانید از کمی آرد یا آرد نشاسته که در آب حل کرده‌اید هم در حین پخت استفاده کنید.

    توجه: میزان شیرینی سس شکلات سلیقه ای هست اگر دوست دارید سستون شیرین تر شود مقدار شکر را بیشتر کنید.

    از هر کدوم از این دستورات برای درست کردن سس شکلاتی استفاده کردید لطفاً از طعمش بنویسید.

    منبع مطلب : www.chaaredan.com

    مدیر محترم سایت www.chaaredan.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه شکلات روی کیک برای تزیین انواع کیک

    طرز تهیه شکلات روی کیک برای تزیین انواع کیک

    برای تزیین کیک و شیرینی می توانید از روکش شکلاتی استفاده کنید که طرز درست کردن شکلات روی کیک در منزل بسیار آسان است و شما می توانید برای تزیین کیک ها خانگی از روکش شکلاتی خانگی استفاده کنید.

    سس شکلات برای تزیین شیرینی، کیک، بستنی و دسر استفاده می شود و به شکل بسته بندی در بازار وجود دارد، در ادامه مطلب دستور تهیه شکلات روی کیک را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که در مدت زمان کمی می توانید یک سس شکلاتی بسیار خوشمزه تهیه کنید بنابراین در صورتی که تمایل دارید آن را در منزل تهیه کنید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید،

    پخت کیک یکی از کارهای محبوب و پرطرفدار در بین کدبانوهای ایرانی است که معمولا بعد از پخت کیک همه کدبانوها ترجیح می دهند روی سطح کیک را به زیبایی تزیین کنند برای تزیین کیک های خانگی می توانید از روکش شکلاتی و خامه فرم کیک قنادی و خمیر فوندانت و ژله بریلواستفاده نمایید.

    روکش شکلاتی

    مواد لازم

    روش درست کردن شکلات روی کیک در منزل

    در مرحله اول طرز تهیه شکلات روی کیک شکر و پودر کاکائو و نمک و وانیل را در درون ظرف مناسبی با یکدیگر مخلوط کنید.

    مخلوط کردن پودر کاکائو با وانیل و شکر

    سپس تخم مرغ ها را به مخلوط این مواد اضافه نمایید و مواد مخلوط شده را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.

    اضافه کردن تخم مرغ به مخلوط پودر کاکائو و شکر طرز تهیه شکلات روی کیک

    ظرف مواد را بر روی بخار آب قرار دهید تا شکر به خوبی در درون مواد حل شود.

    شکلات روی کیک با بهترین روش

    سپس شکلات تخته ای را به مواد مخلوط شده اضافه نمایید و دوباره ظرف حاوی مواد شکلات را بر روی بخار آب قرار دهید ( روش بن ماری ) تا شکلات تخته ای ها ذوب شوند و بعد از ذوب شدن مواد روکش شکلاتی آماده است.

    اضافه کردن شکلات تخته ای به مواد روکش شکلاتی

    ذوب کردن شکلات به روش بن ماری     تزیین کیک شکلاتی با روکش شکلاتی     تزیین کیک شکلاتی با روکش شکلاتی

    در طرز تهیه شکلات روی کیک می توانید بعد از آماده شدن روکش شکلاتی از آن در تزیین کیک شکلاتیاستفاده کنید.

    نحوه تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو

    شکلات روی کیک را می توانید با روش های مختلفی تهیه نمایید که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و برای تزیین کیک از آن استفاده نمایید.

    نحوه تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو

    در روش تهیه شکلات روی کیک ابتدا پودر کاکائو را همراه با قند و شیر داخل ظرف مناسبی ریخته به خوبی این سه مواد را با هم مخلوط کنید.

    حالا مایه به دست آمده را بر روی حرارت گذاشته و با کمک قاشق چوبی آن را هم بزنید تا مواد به جوش آید سپس حرارت را خاموش کرده و به مایه کره بیفزایید و به خوبی هم بزنید.

    در مرحله آخر مجدداً ظرف را بر روی حرارت گذاشته و تا زمانی که به قوام مورد نظرتان برسد آن را هم بزنید سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شد و برای تزئین استفاده نمایید.

    آموزش تهیه شکلات روی کیک

    امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و به خوبی با دستور تهیه شکلات روی کیک آشنا شده باشید تا بتوانید این سس را تهیه و برای تزیین کیک از آن کمک بگیرید و در مهمانی ها و دور همی ها یک کیک شکلاتی بسیار خوشمزه تهیه و نوش جان کنید، به منظور آشنایی بیشتر می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

    منبع : آرگا

    منبع مطلب : arga-mag.com

    مدیر محترم سایت arga-mag.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    تزئین کیک با کاکائو و شکلات به شکل های زیبا

    تزئین کیک با کاکائو و شکلات به شکل های زیبا

    کاکائو ماده ای تلخ مزه است که از دانه های درخت کاکائو به دست می آید و برای ساختن شکلات های خوشمزه از آن استفاده می شود. شکلات ها کلا به سه دسته تقسیم می شوند: شکلات های تلخ که بدون شیر هستند؛ شکلات های شیری که در آنها شیر، شکر و وانیل وجود دارد؛ و شکلات های سفید که در آن تنها از چربی دانه کاکائو استفاه می شود. 

    تحقیقات جدید نشان داده اند که شکلات باعث سلامت قلب می شود و از لخته شدن خون جلوگیری می کند، همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است. همین امر باعث شده که مردم بیشتر به استفاده از این ماده ترغیب شوند. 

    یکی از موارد بسیار پرکاربرد شکلات و کاکائو استفاده از آن در تزئین کیک است. شکلات به همراه خامه و انواع میوه طعم دلپذیری دارد و به دلیل خوشمزگی و شکل پذیری در تزئین انواع کیک و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. شما هم اگر مایلید با انواع تزئین کیک با کاکائو و شکلات آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید.


    با شکلات می توان شکل های زیبایی درست کرد و از آن برای تزئین کیک استفاده کرد. برای این منظور باید ابتدا شکلات را ذوب کرد. برای ذوب کردن شکلات مراحل زیر را انجام دهید:





    تزئین کیک با کاکائو و شکلات به شکل های زیبا | وب


    گروه آشپزی وب

    منبع مطلب : vista.ir

    مدیر محترم سایت vista.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    سلام 2 ماه قبل
    0

    سلام با این همه زحمت چرا مقدار مواد رو نگفتید اگه یه کم کم و زیاد بشه طعم. اصلی رو نمیده

    مهدی 2 سال قبل
    -1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید