توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه ماهی ساده در ماهیتابه

    1 بازدید

    طرز تهیه ماهی ساده در ماهیتابه را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    چند روش برای سرخ کردن ماهی

    چند روش برای سرخ کردن ماهی

    به گزارش صاحب نیوز، در این بخش چند روش سرخ کردن ماهی به شما اموزش داده می شود.

    روش اول:

    ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و نمک وزردچوبه و ادویه مخصوص ماهی و روغن به صورت ساده سرخ میکنیم. بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز و جعفری رو خرد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد آب نارنج یا آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم و ماهی های سرخ شده رو به این مواد اضافه می کنیم و زیر شعله ی گاز رو کم میکنیم تا بوی آب لیمو یا نارنج توی ماهی بپیچه وبعد از ربع ساعت ماهی با طعم و چاشنی خوشمزه آماده است.
    مقدار آب لیمو یا نارنج بستگی به ذائقه شما داره در ظرفتون رو هم باید بزاررید تا آّلیمو بخار بشه و عطرش تو همه غذاتون بپیچد.


    روش دوم:

    ماهی ها را تکه کرده و شسته و توی یک ظرف در دار میزاریم، روی ماهی پیاز خورد میکنیم و روش سرکه سفیدیا آبلیمو میریزم.
    بعد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، یکم ادویه کاری، یکم پودر رزماری، بعد هم یکم زنجبیل تازه رو رنده ریز میکنم و روی گوشت ماهی میمالم. در آخر هم چند قاشق چایخوری زعفران دم کرده روی گوشت ماهیها می ریزم و درب ظرف رو میبندم و به مدت 3 ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد به گوشت ماهی نفوذ کنه و رنگ ماهی تغییر کنه.
    بعد از گذشت 3 ساعت ماهی رو در میاریم، پیاز و هرچی روش مونده برمیدارم و با پارچه ی مخصوص یا دستمال حله ایی آب ماهی رو می گیریم و خشک می کنیم.
    توجه داشته باشید وقتی که ماهی رو خوب خشک میکنیم،آؤد و ژردچوبه لایه ی نازک تری روی ماهی میاسته و این باعث میشه تا بهتر سرخ میشه.
    توی یه بشقاب آرد سوخاری +نمک+ زردچوبه+ فلفل سیاه+ پودر تخم گشنیز+ پودر سیر+ یکم پودر رزماری + خیلی کم آویشن رو با هم مخلوط میکنیم و ماهی رو توی این پودر میزنیم، طوری که تمام سطح ماهی رو بگیره و توی روغن روی حرارت کم سرخش میکنیم.

    چند توصیه اساسی برای مهار کردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه:

    – برای اینکه ماهی بوی بد ندهد و یا بوی آن در حین سرخ کردن توی خونه نپیچد، دو تا حبه سیر رو پوست بکنید و توی روغنی که دارین توش ماهی سرخ میکنید بندازید.
    – برای از بین بردن بوی ماهی از تو تابه ای که توش ماهی سرخ میکنید یه پیاز کوچیک رو خورد کنید و با روغن کم و حرارت پایین تفت بدید.


    روش سوم:

    رایج ترین و کاربردی ترین چاشنی ها نمک، فلفل سیاه و قرمز، دارچین، زعفران و پودر سیر، آب پیاز(بعضی ها هم میگن آب پیاز خوشمزه ترش میکنه تا خود پیاز) و آبلیمو است که لازمه ماهی 1 الی 2 ساعت در مخلوطی از این مواد قرار بگیره تا مزه دار بشه.. البته به دلخواه هم میشه بعضی از این چاشنی ها رو کم و زیاد کرد.

    روش چهارم:

    ماهی زنجبیلی برای افرادی که عطر و طعم زنجبیل رو میپسندن بهتره در این روش از ماهی حلوا یا شیر و هر ماهی بدون استخوان استفاده کنید. بعد از اینکه ماهی رو تکه تکه کردید خشک کنید ، یه تکه زنجبیل روریز رنده کنید با نمک مخلوط کنید و بمالید رو ماهی ها ، بزارید ۳ ساعت تو یخچال بمونه بعد روغن رو داغ کنید و ماهیها رو توی روغن داغ داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

    یک دستور غذائی برای سرخ کردن ماهی:

    موادلازم:

    *ماهی بی خار: یک کیلو (شیر،میش،ماهور)
    *سیرریز رنده شده : یک بوته درشت
    *پودرسیر: یک قاشق مربا خوری
    *نمک : به میزان لازم
    *فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
    *پاپریکا: یک قاشق جایخوری
    *زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
    *زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
    *آویشن : یک قاشق چایخوری
    *سیر: 3 حبه درشت
    *پیاز :یک عدد بزرگ


    طرز تهیه :

    ماهی رو دراندازه های گوشت قیمه خرد کنید بشورید و بزارید کاملا آبش بره ، همه چاشنی ها رو با هم مخلوط کنید بریزید رو ماهی بعد سیر رنده شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید بزارید یه ربع تو یخچال بمونه ، بعد تو ماهیتابه روغن مایع بریزید ، ماهی ها رو با کلیه مخلفاتش بریزید توش در ظرف رو بزارید و رو حرات بالا اونها رو سرخ کنید ( میگم درظرف رو بزارید به دو دلیل اول اینکه روغن پخش نشه و دوم این که ماهی ها مغزپخت بشه ) تقریبا 20 دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. یا میتونید ماهی ها رو در تکه های بزرگ در این مواد بخوابونید و بعد از مزه دار شدن سرخ کنید.

    *برای برشته شدن گوشت ماهی چه باید کرد.

    اول اینکه باید دانست از چه نوع ماهی برای سرخ کردنی استفاده می کنیم چون هر ماهی برای نوعی پخت مناسب است، مثلا ماهی سنگسری که وزن هر کدام آن بیشتر از 500 گرم است برای سرخ کردن مناسب نیست،چون گوشت آن هنگام سرخ کردن سفت می شود و این ماهی ها بهتر است برای قلیه استفاده شود.
    اگر تصمیم دارید یک وعده غذایی ماهی برشته شده داشته باشید بهتر است از ماهی های گوشتی و بدون تیغی مثل ماهی سکن ، شیر کفشک استفاده کنید و توجه داشته باشید که حتما ماهی های که گوشت آن ها،ضخامت دارد باید برش خورده و نازک شوند.
    هر چند در مورد مضرات مصرف روغن هشدارها و توصیه های جدی به گوش همه رسیده است و سعی همه در رعایت کردن نکات بهداشت تغذیه ایی می باشد ، ولی این را باید گفت که ماهی فقط در روغن زیاد است که خوب سرخ و برشته می شود.

    انتهای پیام/ ماهی ها/ث

    منبع مطلب : sahebnews.ir

    مدیر محترم سایت sahebnews.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه ماهی در ماهیتابه رژیمی

    طرز تهیه ماهی در ماهیتابه رژیمی

    ماهی در ماهیتابه رژیمی

    procedure-preparation-fish-in-pan-regime-1

    ماهی یکی از سالم ترین غذاهاست
    و چه بهتر اینکه این غذای سالم و مغزی رو به روشی سالم طبخ کنیم
    ماهی کباب هم جز خومشزه ترین و سالم ترین روش های طبخ ماهی هست
    اگه تو آپارتمان زندگی میکنید و امکان مباب کردن در منقل رو ندارید یا اگه کباب پز یا فر ندارید
    به روش تابه ای یه کباب ماهی عالی میتونید درست کنید

    مواد لازم برای دو نفر:

    ماهی قزل آلا: ۲ عدد
    پیاز:۱ عدد
    سیر :۲ تا ۴ حبه
    نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه
    زعفران دمکرده: ۲ تا ۴ قاشق غ خ
    روغن:کمی برای چرب کردن تابه
    آبلیمو تازه یا آب لیمو ترش:۴ قاشق غ خ
    کمی کره:برای روکش کباب

    طرز تهیه :

    ابتدا به مدت ۳ تا ۴ ساعت ماهی را در مخلوطی از پیاز ریز شده و سیر خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه بخوابانید
    در نیم ساعت آخر زعفران و آبلیمو رو هم به ماهی اضافه کنید
    سپس تابه گریل یا چدن رو با برس چرب کنید و وقتی خوب داغ شد ماهیرو در تابه قرار بدید
    ماهی رو با حرارت متوسط به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کباب کنید
    برای هر طرف ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدید که خوب برشته و کبابی بشه
    در مدت کباب کردن ماهی با برس از سس کره(مخلوط کره ذوب شده با کمی آبلیم یا آب نارنج)روی دو طرف ماهی بکشید
    اینکار باعث میشه ماهی طعم بی نظیری بگیره حتی به سس کره کمی زعفران هم میتونید اضافه کنید

    procedure-preparation-fish-in-pan-regime-2

    ماهی در ماهیتابه رژیمی

    غذاهای دریایی

    مطالب مرتبط با ماهی در سایت آشپزی ها:

    منبع مطلب : www.ashpaziha.com

    مدیر محترم سایت www.ashpaziha.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    - این گونه ماهی درست کنید تا همه انگشت به دهان بمانند

    حدیث هفته/ رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: وقتی مردی به همسر خود نگاه کند و همسرش به او نگاه کند خداوند بدیده رحمت به آنان نگاه می کند.

    جام خانواده؛


    شناخت ماهی
     سطح بدن ماهی باید براق و درخشان باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری کنید. آبشش‌های ماهی را نگاه کنید رنگ آن باید قرمز روشن باشد. آبشش قهوه‌ای نشانه ماهی مانده است. چشم‌های ماهی نباید مات و فرورفته باشد، این نشانه ماندگی ماهی است.

      بوی نامطبوع نشانه کهنگی ماهی است، ماهی تازه بو نمی‌دهد. اگر فیله ماهی را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهیه می‌کنید، تکه‌های فیله در بسته‌های یک‌بار مصرف بوده و روی آن سلفون کشیده شده است. برای تشخیص تازگی ماهی از روی سلفون با انگشت روی آن فشار دهید، گوشت ماهی باید سفت باشد و گودی روی گوشت باقی نماند.

    ● طعم دار کردن ماهی

    بهترین روش برای زدودن بوی زخم ماهی مزه دار کردن آن است. یکی از رایجترین راهها آغشته کردن ماهی به مخلوطی پودری شامل زعفران زرچوبه پودر سیر نمک و فلفل سیاه به تنهایی یا به همراه آرد سفید است.


    ● مزه دار کردن روغن سرخ شده

    شما میتوانید به جای طعم دار کردن ماهی روغن آن را مزه دار کنید. به این صورت که پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.

     مزه دار کردن و سرخ کردن ماهی بطریقه ساده پس از آنکه ماهی بقطعات دلخواه برای سرخ کردن بریده و تمیز شد برای آنکه زیاد خیس نباشد آب آن را بوسیله دستمال و یا پارچه خشک نموده بعد نمک بپاشید، چند قطره آب لیمو هم در صورتیکه مایل باشید روی قطعات ماهی بپاشید، بعد تکه های ماهی را در آرد بزنید بقسمی که قشر نازکی از آرد روی سطح ماهی را بپوشاند، سپس در ماهیتابه انداخته پشت و روی آنرا با حرارت متوسط سرخ نمائید.

    طریقه دیگر برای مزه دار کردن و سرخ کردن ماهی قطعات ماهی را پس از نمک زدن در آرد غلطانیده و در مایه تخم مرغ فرو برید، مایه تخم مرغ از تخم مرغ زده شده و کمی نمک تهیه می شود، پس از آنکه سطح ماهی با مایه تخم مرغ آغشته شد پشت و روی آن را در آرد سوخاری زده و در ماهیتابه سرخ نمائید، در صورتیکه مایل باشید می توانید در مایه تخم مرغ کمی زعفران اضافه نمائید.

    ● آب کردن یخ ماهی

    برای ذوب کردن یخ گوشت ماهی یخ زده مقداری شیر را در ظرفی ریخته و ماهی را در آن قرار دهید. به این ترتیب به تدریج یخ ماهی آب شده و شیر نه تنها بوی ضخم ماهی را از بین می برد بلکه به آن مزه خوشایندی نیز می دهد.

    گروه خانواده جام نیوز/2014

    «برای مشاهده  جدیدترین اخبار جذاب و خواندنی کلیک کنید»
     

    منبع مطلب : www.jamnews.com

    مدیر محترم سایت www.jamnews.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    نسرین 22 روز قبل
    0

    بسیار قابل استفادست، ممنون

    ناشناس 2 ماه قبل
    0

    سلام من فک میکنم زعفران زردچوبه طعم ومزه ماهی رومیبره

    مبینا 6 ماه قبل
    -1

    👌🏻👌🏻

    مهدی 2 سال قبل
    -2

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید