توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو همزمان

    1 بازدید

    طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو همزمان را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو

    طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو

    دسر – طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو بسیار آسان و وسوسه کننده است. برای تهیه مربای آلبالو باید هسته آن را بگیرید و به مقدار وزن آن شکر اضافه کنید.

    بساز و بفروش (B&B) | بپز – مربای آلبالو (Sour cherry jam) یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. همزمان با تهیه مربای آلبالو می توانید شربت آلبالو را هم درست کنید و در پذیرایی هایتان از آن استفاده کنید. پیش از این طرز تهیه مربای به مجلسی و خوشمزه را به شما آموزش داده بودیم. با ما باشید تا در این مقاله طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو را به شما آموزش بدهیم.

    مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو

    طرز تهیه مربای آلبالو

    بدون هسته کردن آلبالو

    آلبالوها را شسته و اجازه بدهید که آب اضافی آن برود.

    سعی کنید از آلبالوی اول فصل استفاده کنید که بسیار خوشرنگ است و ترش مزگی آن بیشتر است.

    هسته آلبالوها را بگیرید. بهتر است این کار را با انگشتان دست انجام بدهید تا آلبالوهای داخل مربای آلبالوی شما حالت لهیده پیدا نکند. برای این کار آلبالو را بین دو انگشت شست و اشاره کمی ورز بدهید تا آلبالو شل شود. سپس با کمی فشار بدون این که شکل اصلی آلبالو از هم بپاشد هسته آن را از طریق سوراخ انتهایی خارج کنید. اگر دوست نداشتید یا برایتان سخت بود می توانید از دستگاه های خیلی ساده هسته گیر استفاده کنید. یک روش راحت تر هم استفاده از یک نی نوشیدنی است که در ویدئوی زیر به شما نشان داده شده است:

    آب انداختن آلبالو

    دقت داشته باشید که وزن آلبالوی بدون هسته برای مربای آلبالو باید برابر با وزن شکر مورد استفاده باشد. اگر از آلبالوی اول فصل و نوبری استفاده کردید باید مقدار شکر بیشتری استفاده کنید (یک و نیم کیلو شکر به ازای هر کیلو آلبالوی بدون هسته) تا جبران این ترش مزگی را بکند.

    دو سوم شکر را باید لابلای آلبالوهای هسته گرفته شده بپاشید. به این ترتیب که یک لایه آلبالو در ظرف بریزید و روی آن را کاملا با شکر بپوشانید. دوباره یک لایه آلبالو و یک لایه شکر و این کار را تا انتها ادامه بدهید.

    اگر می خواهید مربای شما شفاف و خوشرنگتر شود می توانید به ازای ۱۰۰ گرم شکر، ۲۰ گرم نبات را جایگزین کنید.

    بسته به ذائقه تان می توانید هنگام  تهیه مربای آلبالو گلاب، پودر هل و وانیل هم اضافه کنید.

    اگر دوست دارید علاوه بر مربای آلبالو، شربت آلبالو هم درست کنید باید یک لیوان آب و نیم کیلو شکر اضافه را به مخلوط شکر و آلبالو اضافه کنید.

    درب مخلوط آلبالو و شکر را ببندید و به مدت یک شب (یا نصف روز) داخل یخچال قرار دهید تا آلبالوها کاملاً آب بیندازد.

    پختن مربای آلبالو

    آلبالوها را پس از طی شدن این مدت از یخچال خارج کرده و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.

    ظرف مورد استفاده بهتر است که از نوع لعابدار یا مسی باشد اما می توانید از ظرف های جنس روی هم استفاده کنید. نکته دیگر این که ظرف شما آنقدری بزرگ باشد که وقتی آلبالوها را درون آن می ریزید نصف آن خالی باشد تا آلبالو موقع جوشیدن سر نرود.

    زمانی که مربای آلبالو شروع به جوشیدن کرد یک قاشق آبلیمو یا مقدار جوهر لیمو به آن اضافه کنید.

    کف جمع شده روی مربای آلبالو در حال جوشیدن را باید مرتباً بگیرید تا رنگ مربای آلبالوی شما شفاف بشود. از زمانی که آلبالوها به جوش آمد باید ۱۰ دقیقه این جوشیدن ادامه پیدا کند. هر چقدر که مربای شما بیشتر جوش بخورد رنگ آن تیره تر می شود و شکر آن طعم سوختگی به خودش می گیرد.

    در این مرحله آلبالوها را از شربت جدا کنید و باقیمانده شکر را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید که شربت آلبالو به تنهایی برای نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم جوش بخورد.

    برای تهیه شربت آلبالو مقدار جوشیدن باید بیشتر باشد تا شربت غلیظ تر شود.

    قوام شربت آلبالو

    دقت داشته باشید که غلظت شربت آلبالو بعد از سرد شدن بیشتر می شود بنابراین کمی از شربت در حال جوشیدن را در کاسه ای بریزید و داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا زودتر سرد شود و عیار غلظت آن دستتان بیاید.

    یک روش دیگر برای این که بدانیم آیا شربت آلبالو قوام لازم را دارد یا نه این است که یک لیوان آب سرد کنار دست تان بگذارید و هر بار مقدار کمی از شربت را داخل آن بچکانید. اگر شربت قبل از رسیدن به کف لیوان پخش شد به معنی آن است که قوام لازم را ندارد ولی اگر شربت به طور منسجم به کف لیوان رسید نشان می دهد که قوام آمده و می توانید آن را از روی حرارت بردارید.

    طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو

    شربت را از روی حرارت بردارید و روی آن را با پارچه تمیزی بپوشانید و اجازه بدهید تا کاملاً خنک شود. دقت داشته باشید که نباید درب قابله شربت آلبالو را بگذارید و قرار دادن پارچه کفایت می کند.

    پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کنید و به کمک حرارت کتری آن را کاملا ذوب کنید و وقتی شربت را از روی حرارت برداشتید به آن اضافه کنید. ژلاتین مانع کپک زدن می شود و آن را براق می کند.

    سپس به مقدار لازم از آن را روی آلبالوها بریزید و مابقی را به عنوان شربت آلبالو نگه دارید.

    فیلم روش درست کردن مربا آلبالو

    در ویدئوی زیر به طور کامل مراحل درست کردن مربای آلبالو و شربت آلبالو به شما نمایش داده شده است:

    مشکلات طرز تهیه مربای آلبالو

    موارد زیر مهمترین مشکلات بوجود آمده حین طرز تهیه مربای آلبالو است:

    مربا آلبالوی شکرک زده

    شما به مربای خودتان آبلیمو یا جوهر لیمو اضافه نکرده اید.

    مربای آلبالوی بدرنگ و تیره

    احتمالا حرارت زیر مربای آلبالو را مدام کم و زیاد کرده اید و یا کف روی مربا را برنداشته اید. احتمال این هم وجود دارد که مربای شما زیاد از حد جوشیده باشد.

    مربای آلبالوی سفت

    اگر مربای شما بیش از حد سفت شده علت آن این است که شربت آن را زیاد جوشانده اید و سفت شده است.

    امیدواریم که مربای آلبالو و شربت آن را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید. پیشنهاد ما این است که ترکیب مربای آلبالو را با بیسکویت صبحانه امتحان کنید. اگر سوال یا نظری در این مورد دارید حتما در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

    سایت بساز و بفروش حامی مشاغل خانگی و هنرهای دستی است و شما می توانید با تولید هر یک از محصولات دست ساز هنری و عضویت در سایت به عنوان فروشنده برای خودتان مشتری جذب کنید.

    آشنایی با طرز تهیه شربت آلبالو + نکات مهم برای تهیه شربت آلبالو

    آشنایی با طرز تهیه شربت آلبالو + نکات مهم برای تهیه شربت آلبالو

    شربت آلبالو خانگی

    مواد لازم برای مربای آلبالو :

    طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو :

    برای پخت مربا آلبالوابتدا، دم آلبالوها را بگیرید و آلبالوها را بشویید سپس با خلال دندان سر آلبالو را فشار بدهید تا هسته از جای ساقه ی آلبالو خارج شود و طرف دیگر آن (یعنی سر آلبالو) سوراخ نشود خارج کنید.

    آلبالوهای آماده شده را داخل قابلمه لعابی مناسبی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و آلبالوها را یک شبانه روز داخل یخچال قرار بدهید تا آب بیندازند بعد ظرف را روی آتش تند و یک نواختی بگذارید تا جوش بیاید. کف مربا را کاملا بگیرید و وانیل را داخل مربا بریزید شربت که قوام آمد مربا را از روی آتش بردارید.

    معموﻷ بعد از جوش آمدن نیم ساعت برای طبخ مربا کافی است چون مربای آلبالو هرقدر بیشتر بجوشد رنگ آن تیره تر می شود. با این مقدار آلبالو دو شیشه شربت آلبالو بدست می آورید.

    برای طرز تهیه شربت آلبالو، شربت زیادی آن را صاف کنید و بعد از سرد شدن در شیشه بریزید بعضی از آلبالوها زیاد آب دارند در اینصورت وقتی شکر را داخل آلبالو ریختید و دیدید زیادی آب انداخته بعد از پخت نیم ساعت، می توانید مربا را جدا کنید و چند دقیقه شربت را بجوشانید تا کمی غلیظ شود.

    البته باید دقت داشته باشید زمانی که مربا سرد شود و برود داخل یخچال غلیظ تر می شود.

    طرز تهیه شربت آلبالو تصویری

    نکات مهم در طرزتهیه شربت البالو :

    بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم.

    برای طرز تهیه شربت البالو خانگی با هسته، مراحل بالا را به جز مراحل جدا کردن هسته ی آلبالو را انجام بدهید.

    شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می کند ولی پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چای مایل می شود.

    به شربت آلبالو غالباً وانیل می زنند ولی بهتر است، اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید.

    از آلبالوی باقیمانده در شربت آلبالو می توانید مربای آلبالو درست کنید.

    برای تزیین پارچ شربت می توانید آلبالوهای تازه و هسته گرفته شده را حلقه حلقه کنید و همراه یخ داخل پارچ بریزید.

    بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم.

    شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می کند ولی پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چای مایل می شود.

    اگر آلبالوها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید.

    به شربت آلبالو غالباً وانیل می زنند ولی بهتر است، اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید.

    برای اینکه هسته ی آلبالوها به راحتی از آن خارج شود، با یک نی پلاستیکی از جای ساقه ی آلبالوها فشار بدهید تا هسته ی آلبالوها از سر آلبالوها خارج شوند.

    نکاتی برای پخت مربا آلبالو

    سوالات رایج در تهیه مربا و شربت آلبالو :

    کپک زدن و ترش شدن مربا و شربت این حالت در صورتی در مربا و شربت به وجود می آید که مربا یا شربت به حد کافی قوام نیامده باشد. اگر در یکی دو روز اول متوجه رقیق شدن شربت یا مربا شدید آن را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید.

    شکرک زدن مربا و شربت این حالت در زمانی به وجود می آید که شربت و مربا با حرارت تند جوشیده باشد و آب آن سریع تبخیر شده باشد. در چنین حالتی کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید یا ممکن است میزان شیرینی شربت یا مربا زیاد باشد که بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده شود.

    شفاف شدن شربت ها برای شفاف شدن شربت ها و جرم گیری آن ها می توان از یک عدد سفیده تخم مرغ استفاده کرد به طوری که وقتی شربت در حال جوش است سفیده را اضافه ولی مخلوط نمی کنیم. سفیده جرم شکر را می گیرد و تیره می شود در نتیجه شربت شفاف می شود. سپس سفیده را از شربت بیرون می آوریم.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مریم 1 ماه قبل
    2

    سلام و عرض ادب و احترام بنده شهد دارم که قوام آمده آیا میتونم با این شهد شربت و مربای آلبالو درست کنم اگر بله آلبالوهای هسته گرفته رو بفرماییدچگونه درست کنم ممنون و سپاسگزارم

    0
    مریم 1 ماه قبل

    بنده منتظر پاسخ شما عزیز هستم

    ناشناس 2 سال قبل
    0

    شربت البالو من سفت شده نمیدونم چیکار کنم

    مهدی 2 سال قبل
    -1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید