طرز تهیه پاستیل خانگی بدون پودر ژلاتین
طرز تهیه پاستیل خانگی بدون پودر ژلاتین را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
طرز تهیه پاستیل خانگی در طعمهای مختلف با پودر ژله و بدون گلوکز
به گزارش «شیعه نیوز»، پاستیل یکی از محبوبترین تنقلات برای بچهها و البته اغراق نیست اگر بگوییم بیشتر برای بزرگترهاست. پاستیل را در طعمها و شکلهای مختلف میتوانید به صورت فله یا بستهای از بازار و فروشگاههای زنجیرهای و سوپرمارکتها تهیه کنید، اما خبر خوب این است که درست کردن پاستیل خانگی هم کار بسیار سادهای است. شما میتوانید پاستیل خانگی را به راحتی در انواع طعمها از نوشابهای گرفته تا میوهای و … درست کنید. برای درست کردن پاستیل خانگی هم میتوانید از گلوکز استفاده کنید و هم گلوکز را حذف کنید.
مواد لازم
پودر ژله: ۱ بسته (با طعم دلخواه خودتان)
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
طرز تهیه
برای درست کردن پاستیل خانگی ابتدا باید پودر ژله، ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کنید. وقتی که ژلاتین و پودر ژله کاملا در آب سرد حل شدند شکر و گلوکز را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مخلوط به دست آمده را به روش بنماری روی بخاری کتری یا سماور قرار دهید و مرتب هم بزنید تا رنگ ژله شفاف شود و کف سفیدی روی آن تشکیل شود. حتما این کف سفید از روی ژله بردارید تا رنگ پاستیلها را کدر نکند. وقتی که مایه پاستیل یکدست و روان شد آن را از روی حرارت بردارید.
بهتر است پاستیل را با قالب سیلیکونی درست کنید. برای این کار کف و دیوارههای قالب سیلیکونی را با کمی روغن مایع چرب کنید و مایه ژلهای پاستیل را در قالبهای سیلیکونی بریزید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال و سپس ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
سپس پاستیلها را از قالب سیلیکونی جدا کنید. اگر قالب را کمی چرب کرده باشید پاستیل به راحتی از قالب جدا میشوند. ممکن است در ابتدا پاستیلها کمی چسبناک باشند، اما اگر به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید دقیقا پاستیل بازاری خواهید داشت.
فوت و فنهای طرز درست کردن پاستیل خانگی
*به مایه پاستیل میتوانید گلوکز اضافه نکنید، اما در آن صورت نباید انتظار یک پاستیل حرفهای داشته باشید. گلوکز باعث حالت کشسانی پاستیل میشود و حتما باید اضافه شود. اگر میخواهید پاستیل بدون گلوکز درست کنید باید به همان میزان عسل اضافه کنید که البته باز هم آن حالت کشسانی را به پاستیل نمیدهد.
*پاستیل خانگی را در ظرف دربدار به مدت یک ماه میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
*برای درست کردن پاستیل نوشابهای، پاستیل با آب پرتقال یا پاستیل ترش با آب لیموترش میتوانید به جای پودر ژله از این نوشابه، آب پرتقال یا آب لیموترش یا هر میوه ترش دیگری مثل انواع توت و بری و آب انار یا آب آلبالو استفاده کنید. در این صورت باید مقدار بیشتری پودر ژلاتین استفاده کنید.
*گلوکز مایع و قالب سیلیکونی را از مغازههای فروش لوازم قنادی تهیه کنید.
منبع: مجله کوروش
منبع مطلب : www.shia-news.com
مدیر محترم سایت www.shia-news.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
ناشناس : بلخشید بدون پودر ژلاتین نمیشه
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
. : سلام میشه بدون ژلاتین درست کرد
سلام چرا بدون از ژلاتین و پودرش میشه
ولی بدون از گلوکز نمیشه
چرا نوشتین که بدون ژلاتین اما وقتی که باز میکنی هم نوشته( پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری)
پاستیل بدون ژلاتین
من خواستم بدون ژلاتین باشه باز نوشته با ژلاتین
من می خوام درست کنم اما می ترسم که خراب شه
میشه بدون ژلاتین هم قرار بدین 🙏🙏👋
سلام بدون پودرژلاتین میشه پاستیل نوشابه ای درس کرد؟
Bad Very Bad
I think it's very ridiculous oh oh
خوب بود
بلخشید بدون پودر ژلاتین نمیشه
بد نبود
سلام
میشه بدون ژلاتین درست کرد
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
سلام میشه بدون گلوکز درست کرد؟