توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه پنیر لیقوان سوراخ دار

    1 بازدید

    طرز تهیه پنیر لیقوان سوراخ دار را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    طرز تهیه پنیر لیقوان بسیار خوشمزه در منزل

    طرز تهیه پنیر لیقوان بسیار خوشمزه در منزل

    پنیر لیقوان از انواع پنیر های خوشمزه است که در ساخت آن از شیر گوسفند استفاده می شود و این نوع پنیر دارای طعمی شور است و بر روی سطح پنیر لیقوان سوراخ هایی نیز وجود دارد.  در ادامه طرز تهیه پنیر لیقوان را یاد می گیرید.

    انواع لبنیات نظیر پنیر صبحانه و ماست موسیر و ماست و … را بهتر است در منزل با رعایت کردن نکات بهداشتی تهیه کنید. یکی از انواع لبنیات محلی پنیر لیقوان است که  ساخت این پنیر را با ۳ روش متفاوت در ادامه این مطلب به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

    پنیر لیقوان خوش طعم

    طرز تهیه پنیر لیقوان با ۳ روش مختلف

    پنیر لیقوان را می توانید با سه روش مختلف و با لبنیات متفاوتی نظیر مایه پنیر و ماست تهیه کنید همچنین می توانید برای  ساخت پنیر لیقوان از سرکه نیز استفاده کنید.

    پنیر لیقوان خوشمزه و خوش طعم

    روش اول : مواد لازم

    ماست : ۴ قاشق غذا خوری
    شیر : ۱ کیلوگرم

    روش اول طرز تهیه پنیر لیقوان

    در مرحله اول ابتدا شیر را به خوبی بجوشانید سپس حرارت گاز را کم کنید و به شیر ۴ قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید و سپس مخلوط شیر و ماست را به مدت ۷ دقیقه هم بزنید تا از بریدن شیر جلوگیری شود.

    اضافه کردن ماست به شیر

    در مرحله بعدی روش تهیه پنیر لیقوان پارچه نازکی در داخل آبکشی قرار دهید و سپس مخلوط ماست و شیر را در درون پارچه بریزید سپس اطراف پارچه را بر روی هم بیاورید و جسمی سنگین را بر روی پارچه به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا آب پنیر به خوبی از آن خارج شود.

    ریختن پنیر در درون پارچه بریا خارج شدن آب اضافی پنیر ریختن پنیر در درون پارچه

    بعد از مدت زمان ذکر شده می توانید پنیر آماده شده را از درون پارچه بیرون آورید و آن را قطعه قطعه کنید و در درون آب نمک آن را قرار دهید.

    پنیر خانگی لیقوان

    روش دوم : مواد لازم

    سرکه : ۳ قاشق غذاخوری
    شیر : ۱ کیلوگرم

    دومین دستور تهیه پنیر لیقوان

    ابتدا شیر را در درون قابلمه ای بریزید سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد بعد از این که شیر جوشید شعله گاز را خاموش کنید و سپس ۳ قاشق سرکه را به شیر اضافه کنید و مخلوط شیر و سرکه را هم بزنید تا شیر نبرد.

    اضافه کردن سرکه به شیر

    سپس مخلوط شیر و سرکه را در درون پارچه نازکی که در داخل آبکش قرار داده اید بریزید و پارچه را بر روی پنیر برگردانید.

    ریختن مخلوط شیر و سرکه در درون پارچه برای تهیه پنیر پنیر لیقوان خوش طعم و خوشمزه

    جسم سنگینی را بر روی پاچره قرار دهید تا آب اضافی پنیر از آن خارج شود می توانید بعد از مدت زمان ذکر شده پنیر را از درون پارچه بیرون آورید و بعد از قطعه قطعه پنیر آن را در درون آب نمک قرار دهید.

    آموزش مرحله به مرحله تهیه لیقوان

    روش سوم : مواد لازم

    مایه پنیر : ۱/۲ قاشق چای خوری
    شیر : ۱ کیلوگرم

    سومین روش تهیه پنیر لیقوان

    ابتدا شیر را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد. شیر جوشیده شده را از روی حرارت گاز بردارید تا مقداری خنک شود سپس مایه پنیر را در درون شیر بریزید و اجازه دهید تا شیر به پنیر تبدیل شود ( بریا اضافه کردن مایه پنیر توجه داشته باشید که دمای شیر باید کمی بیشتر از دمای بدن باشد).

    برای تهیه پنیر با این روش به مدت زمان کمتری نیازمند هستید و پنیر لیقوان با این دستور ساخت به مدت ۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن مایه پنیر به شیر آماده می شود و سپس شما باید پنیر آماده شده را در درون آب نمک نگهداری کنید.

    پنیر لیقوان

    در این بخش از آشپزی شما را با ۳ روش طرز تهیه پنیر لیقوان آشنا ساختیم که می توانید در صورت تمایل پنیر لیقوان را با یکی از این روش ها در منزل تهیه کنید. بهتر است سایر لبنیات مصرفی را خودتان در منزل تهیه کنید تا از سالم و تازه بودن آن ها مطمئن باشید.

    ارزش غذایی پنیز لیقوان

    پنیز لیقوان از جمله لبنیات خوشمزه و پرطرفدار می باشد که با شیر گوسفند و به روشهای مختلفی که در بالا ذکر کرده ایم می توان آن را تهیه کرد، این نوع پنیر دارای طعمی شور بوده و بافتی سوراخ سوراخ دارد.

    روش تهیه پنیر لیقوان

    پنیر لیقوان دارای ارزش غذایی برابر با پنیر های دیگر است و حاوی مواد معدنی همچون پروتئین، کلسیم، فسفر و منیزیم می باشد، به طور کلی لبنیات دارای منبع سرشار از کلسیم و ویتامین های محلول در چربی از جمله ویتامین A و D و برخی ویتامین های گروه B می باشند. (مقدار این ویتامین های موجود به چگونگی تهیه پنیر بستگی دارد)

    فواید و مضرات مصرف پنیر لیقوان

    از ویژگی های مهم پنیز لیقوان و مزیت آن به نسبت پنیر های دیگر آن است که به هنگام تهیه پنیر و در فرآیند تبدیل شیر به پنیر از باکتری های پروبیوتیک دار استفاده می شوند؛ پروبیوتیک ها نقش مؤثری در بهبود هضم غذا دارند، از این رو  برای دستگاه گوارش بسیار مفید هستند.

    بنابراین مصرف پنیر لیقوان به افرادی که دارای ناراحتی های گوارشی بوده و یا حتی از ضعف سیستم ایمنی رنج می برند، توصیه می شود؛ به این علت که پروبیوتیک ها می توانند سیستم ایمنی فرد را نیز تقویت ببخشند، اما در کنار مزایایی که برای پنیز لیقوان ذکر شده است، مصرف آن می تواند مشکلاتی نیز ایجاد نماید از جمله اینکه این نوع پنیر چربی بالایی دارد، از این رو مصرف آن برای افرادی که به بیماری های قلبی و عروقی مبتلا هستند و یا اینکه کلسترول و چربی خون بالایی دارند، مجاز نمی باشد.

    دستور تهیه پنیر لیقوان

    همچنین نمک زیاد موجود در این پنیر (برای افزایش ماندگاری پنیر آن را در نمک زیاد قرار می دهند.)، لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت حداقل ۲ الی ۴ ساعت در داخل آب جوش قرار دهید و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید، تا از این طریق نمک آنها کمتر شود و بعد استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    منبع مطلب : arga-mag.com

    مدیر محترم سایت arga-mag.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه پنیر تبریزی خوش طعم در آشپزخانه منزلتان

    طرز تهیه پنیر تبریزی خوش طعم در آشپزخانه منزلتان

    در آذربایجان بدلیل آب و هوای سرد و معتدل در دامنه کوه ها، مراتع و چمنزارهای سرسبزی یافت می شود که مردم را به دامپروری ترغیب نموده است. پنیر محلی تبریز را می توان به دو نوع گوسفندی و گاوی تقسیم نمود. که معروف ترین و با کیفیت ترین پنیر آن پنیر لیقوان می باشد که نوع سنتی و مرغوب آن در روستای لیقوان از شیر تازه گوسفند تولید می گردد. در ادامه این بخش می توانید با طرز تهیه پنیر تبریزی آشنا شوید.

    طرز تهیه پنیر تبریزی خوش طعم

    معمولا پنیری که با شیر تازه و با کیفیت گوسفند در مراتع لیقوان تولید می گردد به پنیر لیقوان معروف است. و پنیر های دیگری که در تبریز با شیر تازه و با کیفیت گاو تهیه می گردند با عنوان پنیر تبریزی معروف شده اند. برای تهیه پنیر تبریزی مهمترین نکته، وجود شیر تازه و با کیفیت می باشد که طعم بسیار خوبی را به پنیر خواهد داد. همچنین لازم است که این نوع پنیر تولید شده با شیر تازه به مدت دو ماه و بیشتر در آب نمک مخصوص قرار گیرد تا رشد میکروب ها در آن به صفر برسد.

    مواد لازم:

    طرز تهیه پنیر تبریزی:

    طرز درست کردن پنیر تبریزی

    برای درست کردن پنیر تبریزی ابتدا شیر را به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا جوش های ریزی بزند. سپس شیر را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود (کمی بالاتر از دمای محیط تقریبا ۳۵ درجه). سپس مایه پنیر را در یک لیوان آب حل نمایید و به شیر اضافه کنید و شیر را کاملا هم بزنید. پس از گذشت نیم ساعت شیر حالت بریده بریده و دلمه خواهد شد( دیگر هم نزنید). حالا این محلول را از داخل پارچه کتان یا نخی نازکی که روی یک صافی قرار داده اید، عبور دهید.

    طرز تهیه پنیر تبریزی

    در مرحله بعدی گوشه های پارچه را روی هم آورده، گره بزنید و روی یک سطح صاف قرار می دهید تا آب آن کاملا خارج شود، برای این کار، وزنه ای را روی پنیر قرار دهید. بعد از گذشت حدود شش ساعت، پارچه را باز کرده و پنیر را در قطعات دلخواه برش دهید. و آن را در ظرفی در بسته در محلول آب نمک در مکانی خنک به مدت دو ماه قرار دهید تا پنیر آماده خوردن گردد. توجه کنید که برای محلول آب و نمک از آب جوشیده سرد شده و نمک غیر یددار استفاده نمایید که نسبت نمک به آب آن ۱۰ تا ۱۳ درصد باشد.

    طرز تهیه پنیر تبریزی

    آموزش دیگر تهیه پنیر تبریزی

    پنیر تبریزی یا همان پنیر لیقوان را می توان با دستور تهیه های متفاوتی درست کرد، بنابراین به راحتی با رعایت تمامی مراحل طرز تهیه می توانید در منزل این پنیر عالی و لذیذ را تهیه نمایید. توجه داشته باشید مدت زمان لازم برای درست کردن این روش پنیر تبریزی ۵ ساعت می باشد که در ادامه با مواد لازم و مراحل تهیه آن آشنا خواهید شد.

    نحوه تهیه پنیر تبریزی لیقوان

    در این روش تهیه نیز شیر را داخل قابلمه ای بریزید و آن را بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پس از آن حرارت را کم نماید تا شیر به آرامی بجوشد.

    در مرحله بعد ماست را به میزان ۴ قاشق درون سیر بزید و ۶ تا ۸ دقیقه به طور مرتب هم بزنید تا حالت شیر تغییر پیدا کند و در اصطلاح بریده شود.

    آنگاه پارچه ای تمیز و مناسب را روی آبکش قرار دهید و آبکش را روی ظرفی بگذارید. سپس شیر ترکیب شده با ماست را درون پارچه بریزد و بعد پارچه را جمع نمایید به حدی که مخلوط فشرده گردد و در نهایت گره بزنید.

    زمانی که آب پنیر را تا حد امکان گرفتید، جسم یا وزنه سنگینی را به مدت ۴ تا ۵ ساعت روی پارچه حاوی پنیر بگذارید تا به خوبی آب پنیر خارج شود و خود را بگیرید.

    پس از این مدت پنیر را از درون پارچه خارج نمایید و به قطعات دلخواه تقسیم نماید و آن ها را درون آب نمک بگذارید. توجه داشته باشید آب نمک باید سطح پنیرها را خوب بپوشاند تا مانع از کپک و خرابی پنیرها گردد.

    روش تهیه پنیر تبریزی لیقوان

    ضمن سپاس از همراهی با این ۲ طرز تهیه پنیر تبریزی، امیدواریم پنیر تبریزی یا همان پنیر لیقوان خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و از طعم خوب آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع پنیر، کلیک نمایید.

    منبع : آرگا

    منبع مطلب : arga-mag.com

    مدیر محترم سایت arga-mag.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    پنیر لیقوان | مواد لازم و طرز تهیه پنیر لیقوان خوشمزه با دستور های مختلف

    پنیر لیقوان | مواد لازم و طرز تهیه پنیر لیقوان خوشمزه با دستور های مختلف

    پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در بین مردم جهان است که در انواع
    گوناگون و متنوعی در سراسر جهان تهیه و سرو می شود یکی از پنیرهای سنتی
    و خوشمزه ایرانی پنیر لیقوان می باشد که یکی از انواع پنیر ها محسوب می شود در این مطلب طرز تهیه
    آن را برای شما عزیزان آماده خواهیم کرد

    طرز تهیه پنیر لیقوان

    پنیر لیقوان از انواع پنیر های سنتی است که در لیقوان تهیه می شود و این پنیر طعم بی نظیر
    و متفاوتی دارد و شما می توانید این نوع پنیر سنتی را در منزل به راحتی تهیه کنید, در ادامه
    این مطلب طرز تهیه پنیر لیقوان را با چند روش مشاهده خواهید کرد.

    پنیر لیقوان از انواع پنیر های خوشمزه است و در طرز تهیه پنیر لیقوان از شیر گوسفند استفاده
    می شود و این نوع پنیر دارای طعمی شور است و بر روی سطح پنیر لیقوان سوراخ هایی نیز وجود
    دارد.

    انواع لبنیات نظیر پنیر صبحانه و ماست موسیر و ماست و … را بهتر است در منزل با رعایت کردن
    نکات بهداشتی تهیه کنید.

    یکی از انواع لبنیات محلی پنیر لیقوان است که طرز تهیه این پنیر را با ۳ روش متفاوت در ادامه
    این مطلب به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم(dot)

    طرز تهیه پنیر لیقوان با ۳ روش مختلف
    پنیر لیقوان را می توانید با سه روش
    مختلف و با لبنیات متفاوتی نظیر مایه پنیر و ماست تهیه کنید همچنین می توانید برای طرز تهیه پنیر لیقوان
    از سرکه نیز استفاده کنید.

    روش اول : مواد لازم
    ماست : ۴ قاشق غذا خوریشیر : ۱ کیلوگرم

    روش اول طرز تهیه پنیر لیقوان

    در مرحله اول طرز تهیه پنیر لیقوان ابتدا شیر را به
    خوبی بجوشانید سپس حرارت گاز را کم کنید و به شیر ۴ قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید و سپس مخلوط
    شیر و ماست را به مدت ۷ دقیقه هم بزنید تا از بریدن شیر جلوگیری شود.

    اضافه کردن ماست به شیر
    در مرحله بعدی روش تهیه پنیر لیقوان پارچه نازکی در داخل آبکشی قرار دهید و سپس مخلوط ماست و شیر
    را در درون پارچه بریزید سپس اطراف پارچه را بر روی هم بیاورید و جسمی سنگین را بر روی پارچه
    به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا آب پنیر به خوبی از آن خارج شود.

    ریختن پنیر در درون پارچه بریا خارج شدن آب اضافی پنیر ریختن پنیر در درون پارچه

    بعد از مدت زمان
    ذکر شده می توانید پنیر آماده شده را از درون پارچه بیرون آورید و آن را قطعه قطعه کنید و
    در درون آب نمک آن را قرار دهید.

    روش دوم : مواد لازم
    سرکه : ۳ قاشق غذاخوریشیر : ۱ کیلوگرم

    دومین دستور تهیه پنیر لیقوان
    ابتدا شیر
    را در درون قابلمه ای بریزید سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش
    برسد بعد از این که شیر جوشید شعله گاز را خاموش کنید و سپس ۳ قاشق سرکه را به شیر
    اضافه کنید و مخلوط شیر و سرکه را هم بزنید تا شیر نبرد.

    اضافه کردن سرکه به شیر

    سپس مخلوط شیر و سرکه را در درون پارچه نازکی که در داخل آبکش
    قرار داده اید بریزید و پارچه را بر روی پنیر برگردانید.

    ریختن مخلوط شیر و سرکه در درون پارچه برای تهیه پنیر پنیر لیقوان خوش طعم و خوشمزه

    جسم سنگینی را
    بر روی پاچره قرار دهید تا آب اضافی پنیر از آن خارج شود می توانید بعد از مدت زمان ذکر
    شده پنیر را از درون پارچه بیرون آورید و بعد از قطعه قطعه پنیر آن را در درون آب نمک
    قرار دهید.

    روش سوم : مواد لازممایه پنیر : ۱/۲ قاشق چای خوریشیر : ۱ کیلوگرم

    سومین روش تهیه پنیر لیقوان

    ابتدا شیر را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر
    به دمای جوش برسد.
    شیر جوشیده شده را از روی حرارت گاز بردارید تا مقداری خنک شود سپس مایه پنیر را در درون شیر
    بریزید و اجازه دهید تا شیر به پنیر تبدیل شود ( بریا اضافه کردن مایه پنیر توجه داشته باشید که
    دمای شیر باید کمی بیشتر از دمای بدن باشد).
    برای تهیه پنیر با این روش به مدت زمان کمتری نیازمند هستید و پنیر لیقوان با این دستور طرز تهیه
    به مدت ۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن مایه پنیر به شیر آماده می شود و سپس شما باید پنیر
    آماده شده را در درون آب نمک نگهداری کنید.

    پنیر لیقوان
    در این بخش از آشپزی شما را با ۳ روش طرز تهیه پنیر لیقوان آشنا ساختیم که می
    توانید در صورت تمایل پنیر لیقوان را با یکی از این روش ها در منزل تهیه کنید.
    بهتر است سایر لبنیات مصرفی را خودتان در منزل تهیه کنید تا از سالم و تازه بودن آن ها مطمئن
    باشید.

    بیشتر بدانید ارزش غذایی پنیر لیقوان

    پنیر لیقوان از نظر ارزش غذایی با تمام پنیرها برابری می‌‌کند و تفاوتی
    با سایر اعضای این گروه ندارد. در کل، پنیر از دسته لبنیات است و ارزش غذایی‌اش
    برمی‌گردد به پروتئین ـ که کیفیت بسیار بالایی دارد ـ کلسیم، فسفر و منیزیم.
    می‌توان گفت لبنیات غنی‌ترین منبع کلسیم و ویتامین‌های محلول در چربی
    به ویژه ویتامین A، D و برخی ویتامین‌های گروه B (که مقدارشان به نحوه تهیه پنیر بستگی دارد) محسوب می‌شوند.

    یکی از ویژگی‌های خاص پنیر لیقوان، در مقایسه با سایر پنیرها،
    این است که در فرآیند تبدیل شیر به پنیر از باکتری‌هایی استفاده می‌شود
    که پروبیوتیک هستند و همان‌طور که می‌دانید پروبیوتیک‌ها باعث بهبود
    هضم موادغذایی می‌شوند و برای دستگاه گوارش بسیار مفیدند.

    به همین دلیل، مصرف این نوع پنیر به افرادی که مبتلا به ناراحتی‌های گوارشی
    هستند یا حتی سیستم ایمنی ضعیفی دارند، توصیه می‌شود؛
    زیرا پروبیوتیک‌ها تقویت کننده سیستم ایمنی هم هستند.
    در کنار این فواید، پنیر لیقوان مشکلاتی هم دارد و مصرف آن به برخی افراد
    توصیه نمی‌شود. مشکل اول چربی بالای این پنیر است و به همین دلیل
    مصرف زیاد آن به ویژه به افراد مبتلا به ناراحتی‌های قلبی‌عروقی و افراد دارای
    کلسترول بالا و چربی خون توصیه نمی‌شود؛ چون چربی این پنیر از نوع اشباع
    بوده و کلسترول بالایی دارد. مشکل دوم، نمک است؛ چون این پنیرها برای
    افزایش ماندگاری‌شان در نمک فراوانی قرار می‌گیرند بنابراین بهتر است
    قبل از مصرف حداقل آنها را ۲ تا ۴ ساعت در آب جوشیده قرار داد
    و پس از خنک شدن در یخچال گذاشت تا مقداری از نمکشان کاسته شود.

    آرگا / حکیم مهر

    منبع مطلب : persianv.com

    مدیر محترم سایت persianv.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 2 ماه قبل
    0

    من نمیدونم

    محمد 5 ماه قبل
    0

    بهتره ۲ماه بگزره تا میکردباش کامل کشته بشن

    ناصری 8 ماه قبل
    0

    چرا هر وقت پنیر درست میکنم مثل لاستیک میشه

    0
    م م 3 ماه قبل

    با سرکه درست میکنید

    ؟؟

    مهدی 2 سال قبل
    -1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید