توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه چلو گوشت پسران کریم

    1 بازدید

    طرز تهیه چلو گوشت پسران کریم را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    چلوگوشت پسران کریم

    چلو گوشت پسران کریم پخت و پز -

    چلو گوشت پسران کریم پخت و پز -

    چلو گوشت پسران کریم

    مشهد یکی از شهرهای ایران است که هر سال میزبان تعداد زیادی گردشگران و زائران عزیز است و به دلیل زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) از معروفیت و محبوبیت خاصی در بین مردم ایران و کشورهای دیگر برخوردار است. به همین دلیل در این شهر رستوران های با کیفیتی تاسیس شده است. یکی از این رستوران های با کیفیت رستوران پسران کریم است که در سال 1359 تاسیس شد. این رستوران دارای سه شعبه در سطح شهر مشهد است. شعبه مرکزی آن در خیابان خیام، کوچه فرهاد 22؛ شعبه 2 آن در مجتمع مروارید و شعبه 3 آن در مرکز خرید آلتون واقع شده است. این رستوران جزو بهترین رستوران های شهر مشهد است. در این رستوران غذاهای ایرانی با کیفیت بالا و عالی و قیمت مناسب و معقول و چلو گوشت پسران کریم که از غذاهای مشهور این رسنوران است سرو می شود. یکی از غذاهای ایرانی و معروف این رستوران چلو گوشت پسران کریم است. ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم اگر به شهر مشهد سفر می کنید، خوردن این چلو گوشت پسران کریم را به هیچ وجه از دست ندهید.

    محبوبیت فراوانی که شهر مشهد در بین مردم عزیزمان دارد دلیلش این است که همیشه بهترین رستوران ها و خوراکی ها را داراست. خوشمزه ترین غذاهای مشهد به غیر از شیشلیک معروف آن، چلو گوشت پسران کریم یا همان چلو ماهیچه است. از قدیم چلو گوشت یا همان چلو ماهیچه به عنوان یک غذای محبوب و اعیانی در سفره های رنگین ایرانی ها دیده می شود. این غذا بیشتر با برنج سفید یا باقالی پلو سرو می شود و همیشه جایگزینی مناسبی برای انواع کباب ها به حساب می آید.

    طرز تهیه این غذای خوشمزه به پخت و ذائقه شما ربط مستقیم دارد و در هر شهر ایران این غذا به شکل های متفاوت پخته و سرو می شود.

    حالا ما می خواهیم در اینجا طرز تهیه معروف چلو گوشت پسران کریم یا حتی دنیا را به شما یاد بدهیم.

    چلو ماهیچه، این واژه جذاب و بی نظیر همیشه برای مردم ایران وسوسه انگیز بوده است. وقتی در مورد بهترین چلو ماهیچه های مشهد و یا حتی دنیا صحبت می کنیم امکان ندارد نام رستوران پسران کریم مشهد به میان نیاید. چلو گوشت پسران کریم آنقدر پر طرفدار است که گاهی مردم برای خوردن آن سر و دست می شکنند چرا که بهترین و بی نظیر ترین چلو ماهیچه دنیا در این رستوران سرو می شود. پس خوردن این چلو ماهیچه عزیز را به هیچ عنوان از دست ندهید.

    رستوران های مختلفی در مشهد ارائه دهنده چلو ماهیچه هستند ولی هیچ کدامشان قادر به رقابت با چلو گوشت پسران کریم نیستند و همگان اذعان دارند که این رستوران بهترین چلو ماهیچه ایران را برای شما سرو می نماید.

    این نکته را بدانید که طرز طبخ چلو گوشت پسران کریم به عنوان یک سبک بین طرفداران این غذا معروف است. به طوری که بسیاری از رستوران های معروف در سطح شهرهای مختلف با توجه به طرز تهیه این غذا توسط رستوران پسران کریم، این غذا را با نام چلو ماهیچه مخصوص پسران کریم سرو می نمایند. البته مدیران رستوران پسران کریم مشهد از این موضوع ابراز ناراحتی می کنند و به مشتریان خود نیز اعلام کرده اند که اصیل ترین چلو ماهیچه را تنها باید در رستوران اصلی پسران کریم واقع در مشهد امتحان کنند.

    اگر شما از مشهد دور هستید و دسترسی به رستوران پسران کریم مشهد را ندارید می توانید با آموزش این غذا آن را در منزل درست کنید، زیرا بسیاری از افرادی که این مدل چلو گوشت را پخته و میل کرده اند تا قبل از این ادعا می کنند تا به حال چلو گوشتی به این خوشمزگی و لذیذی نخورده اند. ولی اگر قصد سفر به شهر مشهد را دارید و یا در مشهد زندگی می کنید، زمان را از دست ندهید و در نزدیک ترین زمان ممکن خوردن و چشیدن بهترین چلو ماهیچه مشهد را امتحان کنید. شما می توانید به روشی که در زیر گفته می شود چلو ماهیچه به روش رستوران پسران کریم را به راحتی در منزل درست کنید و در مجالس خود به عنوان شام یا نهار برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده کنید. چلو ماهیچه پسران کریم مشهد یک غذای اعیانی محسوب می شود و طرفداران زیادی هم دارد.

    برای تهیه چلو ماهیچه مخصوص باید مواد اولیه زیر را آماده کنیم:

    تمام آنچه خواندید نظر برخی تستر ها و مشتریان رستوران است و با پخت اصلی رستوران متفاوت است

    1.5 کیلو گرم گوشت گردن یا گوسفندی

    1 عدد پیاز بزرگ

    1 قاشق چای خوری زعفران ساییده شده

    2 قاشق چای خوری چوب دارچین و برگ بو

    نمک و فلفل به اندازه لازم

    طبخ چلو گوشت پسران کریم مشهد کار سختی نیست. در ابتدا در نظر داشته باشید که برای طبخ این غذا اصلا نیازی به آب نیست و نکته بعدی اینکه برای طبخ این غذا باید حوصله زیادی صرف کنید زیرا که از مرحله آماده سازی تا سرو این غذا بیش از 5 ساعت زمان می برد.

    تمام آنچه خواندید نظر برخی تستر ها و مشتریان رستوران است و با پخت اصلی رستوران متفاوت است

    در ابتدا گوشت ماهیچه را باید به خوبی بشورید و آن را در سبد آبکشی قرار دهید تا آب آن گرفته شود. بعد از آن پیازی بزرگی را بردارید و آن را به صورت خلالی و نازک برش دهید. حالا باید ماهیچه را در روغن و زردچوبه تفت دهید تا ماهیچه ها کمی تغییر رنگ پیدا کنند. سپس شما باید ماهیچه ها در قابلمه به صورت مرتب کنار هم قرار دهید و پیازها را روی آن بریزید. دقت داشته باشید که پیازها روی ماهیچه ها قرار گیرد و به کف قابلمه نرسد. حالا اجازه دهید ماهیچه ها با آب پیاز بپزد.

    پس از 45 دقیقه درب قابلمه را باز کنید و کمی ماهیچه ها را جا به جا نمایید. توجه داشته باشید که باز هم پیازها به کف قابلمه نرسد و فقط روی ماهیچه ها را بپوشاند. اینک وقت آن رسیده است که معجون اصلی این غذا را که شامل زعفران دم کرده و دارچین است را به غذا اضافه کنید و از ترکیب عطر دارچین و زغفران و ماهیچه بوی خوشی به مشام شما می رسد. البته ماهیچه ها هنوز سفت هستند و مزه دارد نشده اند. درب قابلمه را دوباره بگذارید و اجازه دهید با شعله ملایم ماهیچه های شما خوشمزه و جا افتاده شوند. بعد از اینکه حدود دو یا سه ساعت ماهیچه ها با شعله ملایم در حال پخت هستند در قابلمه را باز کنید و کمی گوشت ها را جا به جا نمایید و با چنگال گوشت ها را تست کنید که آیا آن ها نرم شده اند یا خیر. حالا می توانیم پیازهای مزه دار شده کنار غذا را آماده کنیم. ماهیچه ها را به آرامی از داخل قابلمه بر می داریم و اجازه می دهیم پیازها به تنهایی در قابلمه سرخ شوند. پس از سرخ شدن پیازها از آن ها به عنوان دورچین غذا استفاده می کنیم و همراه با ماهیچه ها آن ها را در ظرفی زیبا سرو می نماییم.

    عده ای چلو ماهیچه پسران کریم مشهد را با رب گوجه فرنگی درست می کنند که در این صورت باید رب را هنگام تفت دادن گوشت ماهیچه با پیاز اضافه کرد. شما باید آن را مقداری تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. چلو ماهیچه به روش رستوران پسران کریم مشهد در مناطق مختلف کشور به روش های متنوعی طبخ می شود.

    در برخی مناطق گوشت ماهیچه را لا به لای برنج آبکش دم می گذارند و چند ساعتی صبر می کنند تا گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

    تمام آنچه خواندید نظر برخی تستر ها و مشتریان رستوران است و با پخت اصلی رستوران متفاوت است

     چلو گوشت پسران کریم

    منبع مطلب : pesaran-e-karim.rest

    مدیر محترم سایت pesaran-e-karim.rest لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه چلو گوشت اصل مجلسی و خوشمزه مخصوص زعفرانی

    طرز تهیه چلو گوشت

    طرز تهیه چلو گوشت بدون رب , دستور پخت چلوگوشت پسران کریم , cheloo goosht , g, ',aj

    چلو گوشت

    چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.

    با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری چلو گوشت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی چلو گوشت با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم چلوگوشت

    دستور پخت چلو گوشت

    طرز تهیه چلو گوشت

    ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا کمی داغ شود و سپس پیاز ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند

    و زردچوبه روی آن می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز کاملا آغشته به زردچوبه و طعم دار شود و در آخر داخل قابلمه ای میریزیم. گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با قلم مو آشپزخانه زعفران دم کرده را روی گوشت می کشیم

    تا کاملا با زعفران آغشته شود و سپس مقداری فلفل سیاه نیز روی گوشت می پاشیم و در آخر گوشت طعم دار شده را داخل قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم تا با پیاز گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.(حتما حرارت را کم می کنیم تا پیاز ها سوخته نشوند)

    رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ آن زیباتر شود و کاملا سرخ شود و آن وقت ۸ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید،وبعد حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود.

    سیرها را پوست می گیریم سپس می شوییم و به همراه چوب دارچین و برگ بو به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت طعم دار شود. توجه داشته باشید چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود.

    زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.نوش جان

    نکات پخت چلو گوشت

    چلو گوشت بدون رب گوجه فرنگی

    چلو گوشت های بیرونی و رستورانی معمولا بدون استفاده از رب گوجه فرنگی طبخ می شوند ، البته چلوگوشت خانگی همانطور که در دستور بالا هم مشاهده می کنید دارای رب گوجه فرنگی می باشد. رب گوجه فرنگی باعث می شود غذا رنگ بهتری بگیرد.

    در صورتی که دوست ندارید این غذا را با رب گوجه فرنگی طبخ کنید کافیست رب گوجه فرنگی را از لیست مواد حذف کنید. البته برای اینکه چلوگوشت شما زیبا و مجلسی باشد باید از مقدار مناسبی زعفران استفاده کنید تا رنگ چلو گوشت زعفرانی شود.

    منبع مطلب : parsiday.com

    مدیر محترم سایت parsiday.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 1 ماه قبل
    0

    من همیشه با همین روش درست میکنم ابغوره وکمی پودر لیمو بهان اضافه میکنم گاهی هم با رب انار درست میکنم

    فاطمه 10 ماه قبل
    0

    من با این روش درست کردم بسیار عالی شد

    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید