مجموعه داستانهای کوتاه جلال آل احمد
مجموعه داستانهای کوتاه جلال آل احمد را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
دانلود کتاب قصههای جلال: منتخب داستانهای کوتاه جلال آل احمد
کتاب قصههای جلال: منتخب داستانهای کوتاه جلال آل احمد، همانند سایر کتابهای ایشان با متنی ساده و خودمانی حاوی طنز است که خواننده را تا انتهای داستان به دنبال خود میکشاند.
قصههای جلال گلچینی از مجموعه داستان «زن زیادی» با عناوین: «تجهیز ملت»، «پستچی»، «شوهر آمریکایی»، «دفترچه بیمه»، «عکاس با معرفت»، «دید و بازدید عید»، «زیارت»، «تابوت» از آثاری است که نشان دهنده تلاش جلال در راه روشنگری جامعه ایران در آن زمان است. داستانهای مجموعه دربردارنده حدیث نفسها، خاطرات و گویههای تنهایی آل احمد هستند، با مایههایی از افشای حقایقی در باب عرفها و سنتهای دست و پاگیر اجتماعی و افزون بر آن، درخواست نویسنده برای افقی بازتر و فضایی برای نفس کشیدن است.
دید و بازدید عید که یکی از داستانهای قصههای جلال است که به شرح دید و بازدیدهای یک جوان در عید نوروز و ماجراهای جالبی که برای او اتفاق میافتد میپردازد.
در بخشی از کتاب قصههای جلال میخوانیم:
مهرانگیز خانم پس از یک توپ و تَشَر، وقتی دید سوزنی خودش نجس نشده؛ بیسروصدا به حمام فرو رفت و دیگران را با جار و جنجالشان سر بینهی حمام تنها گذاشت. توی حمام، دو نفر روی سکوی جلوی خزینه، که اکنون درش را تیغه کشیده بودند، نشسته بودند و صابون میزدند. یک عدهی دیگر با بچههاشان در گوشه و کنار میپلکیدند. درِ آهنی یکی از دوشها که از رطوبت زنگ زده بود، از پاشنه درآمده بود، و یکوری به دیوار تکیه کرده بود. یک زن پا به ماه، که پای خود را زیر بار سنگین شکمش به سختی به جلو میکشید، سرخشککنِ قرمز تندی به سر پیچیده بود و با وسواس تمام میخواست از در بیرون برود. مهرانگیز خانم با اِهِن و تُلُپ، از در وارد شد و یکراست رفت و روی سینی خود نشست. بگوم را صدا زد که برایش آب بیاورد. دلاک حمام، که داد و بیداد مهرانگیز خانم را از سر بینه شنیده بود، مشتری دیگر خود را گربهشور کرد و زود خود را به او رسانید. دلاک حمام زنی بود عاقل و جهاندیده. گیس فلفل نمکیاش را هرگز حنا نبسته بود و نمیخواست از آنچه هست، جوانتر بنماید. گرچه مثل همهی دلاکها رودهدراز بود، هیچوقت از کسی بدگویی نمیکرد. با هرکس که مینشست سردل خود را باز میکرد و از جوانی خود، از شوهر اول خود، از بچههایش که اکنون مردی شده بودند، و برای آنها خیال عروسی کردن داشت، صحبت میکرد و گاهی از این و آن سراغ دختر میگرفت و با بعضی هم قرار و مدار میگذاشت که فلان روز با هم به خواستگاری بروند. مهرانگیز خانم یکبار دیگر آنچه را که سربینهی حمام برای همه منبر رفته بود، اینجا خصوصی برای دلاک عاقله زن گفت.
منبع مطلب : www.ketabrah.ir
مدیر محترم سایت www.ketabrah.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
مجموعه داستانهای جلال آل احمد (۱۰ جلدی)(قابدار)
توضیحات
دربارهی محصول
این مجموعه ی ارزشمند و زیبا حاوی ۱۰ اثر از جلال آل احمد ( تمامی داستانهای کوتاه ایشان) به عناوین زیر میباشد که در قابی شکیل و زیبا، با صحافی نفیس، قرارگرفتهاند:
۱.مدیر مدرسه
۲.زن زیادی
۳.سه تار
۴.نون والقلم
۵.سرگذشت کندوها
۶. از رنجی که می بریم
۷. نفرین زمین
۸.پنج داستان
۹. چهل طوطی
۱۰.دیدوبازدید
دربارهی نویسنده
جلال آل احمد متولد آذر ۱۳۰۲ و براساس برخی روایتها ۱۱ آذر ۱۳۰۲ در تهران و درگذشته در ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ میباشد. او همسر سیمین دانشور بوده و همینطور از تاثیرگذاران مهم جنبش روشن فکری و نویسندگی ایران است. وی علاوه بر نویسندگی، با ترجمههای متعدد خود نیز نقش زیادی در پیشبرد ادبیات معاصر ایفاکرد.
منبع مطلب : www.majidpub.com
مدیر محترم سایت www.majidpub.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
ایرنا
به گزارش روز چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، براساس اعلام دبیرخانه سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد، داوران بخش داستان کوتاه، اسامی نامزدهای راهیافته به مرحله نهایی این بخش را به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر اعلام کردند:
پاییز ۳۲، به قلم رضا جولایی از نشر چشمه
فلامینگوهای بختگان، به قلم علی صالحی بافقی از نشر مرکز
این آثار به داوری راضیه تجار، عبدالمجید نجفی و داریوش عابدی به مرحله نهایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد راه پیدا کردند.
سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلالآل احمد در چهار گروه «داستان بلند و رمان»، «مجموعه داستان کوتاه»، «نقد ادبی» و «مستندنگاری» برگزار شده است.
جایزه ادبی جلال آلاحمد، یک جایزه دولتی است که به منظور معرفی آثار برگزیده ادبیات داستانی در ایران پایهگذاری شده و با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۷ نخستین دوره خود را در سالروز تولد آلاحمد آغاز کرد. این جایزه از آن سال بدون وقفه ادامه داشته و هر سال همزمان با سالروز تولد جلال آل احمد، با انتخاب کتاب های برگزیده به کار خود پایان میدهد.
منبع مطلب : www.irna.ir
مدیر محترم سایت www.irna.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
ایول