مهارت های گفتگو را نام ببرید تفکر هشتم
مهارت های گفتگو را نام ببرید تفکر هشتم را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
با توجه به اهداف گفت و گو انواع آن را فهرست کنید صفحه 44 تفکر و سبک زندگی هشتم
جواب فعالیت صفحه ۴۴ کتاب تفکر و سبک زندگی هشتم با توجه به اهداف گفت و گو انواع آن را فهرست کنید.
جواب:
1- گفتگو برای یادگیری
2- گفتگو برای شناخت پیدا کردن نسبت به همدیگر
3- گفتگو برای قانع کردن طرف مقابل یا به توافق و تفاهم رسیدن سر موضوع خاص گفت و گو
منبع مطلب : a101.ir
مدیر محترم سایت a101.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
۱۰ مهارت گفتگو که همه ما باید یاد بگیریم
ارتباط کلامی شما با دیگران نقش مهمی در بهوجود آوردن برند شخصیتان دارد. این ارتباط بر زندگی شخصی و حرفهای شما تأثیر بسزایی دارد. در این مقاله با ۱۰ مهارت گفتگو که یادگرفتنشان برای همهی ما ضروری است آشنا میشوید. هرکدام از این مهارتها هم در زندگی شخصی و هم در زندگی حرفهای ما اهمیت دارند. با بهبود بخشیدن مهارتهای گفتگو میتوانید بهسرعت با دیگران ارتباط مؤثر برقرار کنید، روی آنها تأثیر بگذارید و نزد دیگران دوستداشتنی تر و مقبولتر و قابل احترام باشید.
هفتهی پیش مطلبی از «دن شوبل» (Dan Schawbel)، متخصص برندینگ شخصی، در مورد پیشبینی برندینگ شخصی برای سال ۲۰۱۱ خواندم. یکی از پیشبینیهای او برای سال ۲۰۱۱ این بود که مهارتهای نرم مهمتر از مهارتهای سخت هستند.
دن میگوید: «وقتی افراد مهارتهای مشابه دارند و برای بهدست آوردن موقعیتهای مشابه رقابت میکنند، آنچه آنها را متمایز میکند مهارتهای گفتگو است. طوری که خود را نشان میدهید، ارتباطتان با دیگران هنگام مصاحبه یا حین کار، میتواند برند شخصی شما را بسازد یا تخریب کند. امروزه بیشتر افراد به این نتیجه رسیدهاند که نکات کوچک، مخصوصا در محیط رقابتی امروز اهمیت بیشتری دارند».
شوبل سپس به تحقیقات جدیدی اشاره میکند که «کلی سرویس» (Kelly Services) روی ۱۳۴۰۰۰ نفر انجام داده است. طبق این تحقیق، ویژگیای که اکثر افراد برای بهوجود آوردن برند شخصی خود از همه مهمتر میدانند مهارتهای گفتگوست.
این باعث شد از خودم بپرسم «بهترین مهارتهای گفتگو که میتوانند به افراد کمک کنند بر رقبای خود پیروز شوند کدامها هستند»؟
در ادامه با ۱۰ مورد بسیار مهم برای تقویت مهارتهای گفتگو آشنا میشوید. با ما همراه باشید.
۱. رفتار دوستانه داشته باشید
افرادی که با لحن دوستانه ارتباط برقرار میکنند و صمیمانه لبخند میزنند تقریبا همیشه برندهاند. این موفقیت دلیل سادهای دارد: ما ناخودآگاه جذب افرادی میشویم که رفتار دوستانهتری دارند چون این افراد احساس بهتری در ما ایجاد میکنند و خوشحالیبیشتری به زندگی ما میآورند.
۲. قبل از صحبت کردن فکر کنید
یکی از ضربالمثلهای مورد علاقهی من این است: «اگر حرف نقره باشد سکوت طلاست». بارها دیدهام افراد بدون اینکه ذرهای فکر کنند هرچه را به ذهنشان میرسد، میگویند و با حرفهای نسنجیدهشان احترام دیگران را از دست میدهند.
۳. روشن حرف بزنید
بیشتر ما وقت یا حوصله نداریم به این فکر کنیم که منظور طرف مقابلمان چیست. افرادی که در ارتباطات کلامی خود روشن نیستند و فقط به مسائل اشاره میکنند و منظورشان را دقیق بیان نمیکنند کمتر مورد احترام سایرین قرار میگیرند. وقتی میخواهید چیزی بگویید از خودتان بپرسید روشنترین روشی که میتوانم منظورم را بیان کنم کدام است؟
۴. پرحرفی نکنید
اغلب افراد دوست ندارند با کسی همراه باشند که تمام مدت حرف میزند و به دیگران اجازهی صحبت کردن نمیدهد.
۵. خودتان باشید
امروزه بیشتر از هر زمان دیگری مردم از کسانی که نقش بازی میکنند تا حرفشان را به کرسی بنشانند بیزارند. ما جذب کسانی میشویم که روشن و شفاف و از صمیم قلب حرف میزنند.
۶. فروتن باشید
فروتنی یعنی در مورد اهمیت خود متواضع باشید. فروتنی یکی از جذابترین ویژگیهای فردی است و باعث جلب احترام دیگران میشود. افرادی که با فروتنی و احترام صحبت میکنند همیشه جایگاه والاتری نسبت به دیگران دارند.
۷. با اعتماد به نفس حرف بزنید
برای فروتن بودن لازم نیست اعتماد به نفسخود را از دست بدهید. اعتماد به نفس یعنی اطمینانی که در نتیجهی درک تواناییهایتان بهدست میآورید. در عین حال فروتنی یعنی عقیدهی متواضعانهای در مورد اهمیت خودتان داشته باشید. با اعتماد به نفس صحبت کردن در نتیجهی انتخاب کلمات مناسب، تُن صدا، ارتباط چشمی و زبان بدن حاصل میشود.
۸. روی زبان بدن خود تمرکز کنید
وقتی رودررو گفتگو میکنید، زبان بدن شما نقش مهمی در القای پیام موردنظرتان ایفا میکند. زبان بدن ابزار قدرتمندی است که استفادهی درست از آن باعث ایجاد احترام و علاقه میشود و منظور واقعیتان را به فرد مقابل میرساند.
۹. خلاصه حرف بزنید
از قبل برنامهریزی کنید و یکراست بروید سر اصل مطلب! مخاطب شما وقتی برای تلف کردن ندارد. مدام از خودتان بپرسید «چطور میتوانم مختصر و مفید و با کمترین کلمات ممکن حرفم را بزنم و در عین حال احترام شنونده را رعایت کنم».
۱۰. هنر گوش دادن را بیاموزید
در مهارت گفتگو بهدقت گوش دادن مهمتر از حرف زدن است. باید واقعا به موضوع گفتگو علاقمند باشید، سؤالات مناسب بپرسید، به معنای واقعی پیغام توجه کنید و حرف گوینده را قطع نکنید.
نکات آخر:
مردم بهطور طبیعی جذب کسانی میشوند که شبیه خودشان هستند؛ برای همین است که معمولا دوستان سلایق مشابهی دارند. میتوانید از این قانون به نفع خود استفاده و رفتار و صدای افراد را تقلید کنید. مثلا اگر آنها آرام صحبت میکنند شما هم آرام صحبت کنید یا اگر با هیجان صحبت میکنند، شما هم پرانرژی باشید. هرچه بیشتر مانند آنها صحبت کنید، بیشتر شما را دوست خواهند داشت.
تأکید میکنم حتما تلاش کنید تا خود را در این زمینه تقویت کنید. تلاش شما باعث میشود روابط بهتری داشته باشید، ارزش خود را بالا ببرید و اعتماد به نفستان را بهبود ببخشید. برای بهبود بخشیدن ارتباطات گفتاری باید همیشه آگاه باشید، آگاهانه تلاش کنید و به پیشرفت علاقهمند باشید.
برگرفته از: www.littlethingsmatter.com
منبع مطلب : www.chetor.com
مدیر محترم سایت www.chetor.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
تفکر و سبک زندگی هشتم
در گفت وگوی بین خودتان شایسته است که به چه نکاتی توجه کنید:
۱ــ از بدگویی پشتسر دیگران پرهیز کنید. ٔ دیگران موجب میشود که فراموش نکنید که کلمات انرژی دارند. جمالت خوب شما درباره ٔ دیگران منفی میکند؛ چهبسا ٔ آنها مثبت شود وجمالت زشت شما نظر مردم را درباره نظر مردم درباره پیامدهای یک بدگویی، بسیار وحشتناک باشد؛ بهطوری که هرگز نتوان آن را جبران کرد.
۲ــ هنگام گفتوگو، از سخنان زشت و ناروایا دادن لقبهای ناپسند به یکدیگر پرهیز کنید. استفاده از سخنان زشت و ناروا روش افراد نادان است.
۳ــ از طعنهزدن و تمسخرکردن یکدیگر پرهیز کنید. ای بسا کسانی که ما آنها را مسخره میکنیم خود را اصالح کرده باشند و نزد خداوند از ما بهتر باشند.
۴ــ از بیهوده سخنگفتن پرهیز کنید.
منبع مطلب : bonstu01.blogfa.com
مدیر محترم سایت bonstu01.blogfa.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
حرف دیگران را قطع نکن
هنگام صحبت کردن حرف دیگران را قطع نکنیم
کسی چیزی میدونهاز مهارت های گفتگو چندمورد را نام ببرید
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم