توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    پیش بینی کنید در آینده چه تغییراتی در روش های نگهداری مواد غذایی به وجود خواهد آمد

    1 بازدید

    پیش بینی کنید در آینده چه تغییراتی در روش های نگهداری مواد غذایی به وجود خواهد آمد را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : در مباحث پیرامون تاثیرات زیست محیطی غذا، معمولا گوشت بسیار مورد توجه قرار می گیرد عمدتا به دلیل منابع مورد نیاز برای پرورش دام. در این راستا چند سال پیش دانشمندان امور تغذیه در هلند راه حلی برای این موضوع یافتند: گوشت های تولید شده در آزمایشگاه. ماهیچه های تولید شده و پرورش یافته از سلول های بنیادی در چندین لایه به هم بافته شده و در قالبی قرار می گیرد تا تبدیل به برگر گوشت گاو شود. این فرآیند بسیار پیچیده و گران است اما نتیجه آن برگر بدون چربی ای است که بسیاری مزه آن را قابل قبول می دانند. در عین حال ما دیگر شاهد مشکلات زیست محیطی سنتی پرورش دام نخواهیم بود.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    محمد معتمدی 5 ماه قبل
    1

    سلام خوب هست این سایت ممنون از کسایی که این سایت رو درست کردن

    محمد معتمدی 5 ماه قبل
    1

    سلام ممنون که گفتی

    باشه من از جایی پیدا میکنم برای خودم ممنون.

    1
    کو،تکتککوووو 2 ماه قبل

    نویسنده

    ناشناس 1 سال قبل
    -2

    هیچی نگو

    زهرا 1 سال قبل
    -2

    هیچی نگو لطفا

    ناشناس 1 سال قبل
    2

    یخچال

    ناشناس 1 سال قبل
    3

    یه چیز درست تر بگو نفهمیدم

    سارینا 1 سال قبل
    -2

    برای اینده ممکن است شکل یخچال ها تغییر کند.

    و در تصویر های بالا ص۱۱۲ دیدیم ک یخچال ها و یخ سازی ها بسیار تغییر های زیادی کرده است.مثال:کارخانه ها،سرداب ها،یخچال ها،فریزر ها، و........غیره

    هارلی 1 سال قبل
    -1

    متنش خوب بود کاملش کن

    ناشناس 1 سال قبل
    -2

    بروبابا

    ناشناس 1 سال قبل
    -2

    بروبابا

    مهدی 2 سال قبل
    3

    در مباحث پیرامون تاثیرات زیست محیطی غذا، معمولا گوشت بسیار مورد توجه قرار می گیرد عمدتا به دلیل منابع مورد نیاز برای پرورش دام. در این راستا چند سال پیش دانشمندان امور تغذیه در هلند راه حلی برای این موضوع یافتند: گوشت های تولید شده در آزمایشگاه. ماهیچه های تولید شده و پرورش یافته از سلول های بنیادی در چندین لایه به هم بافته شده و در قالبی قرار می گیرد تا تبدیل به برگر گوشت گاو شود. این فرآیند بسیار پیچیده و گران است اما نتیجه آن برگر بدون چربی ای است که بسیاری مزه آن را قابل قبول می دانند. در عین حال ما دیگر شاهد مشکلات زیست محیطی سنتی پرورش دام نخواهیم بود.

    -2
    دینا جون 1 سال قبل

    راست می گه

    1
    ناشناس 1 سال قبل

    اشکالی ندارد ولی متنت را کامل کن

    برای ارسال نظر کلیک کنید