چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید معنی
چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید معنی را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
تفسیر معنای شعر چشمها را باید شست بایگانی - راستمرد
⚜️ راستمرد، معتبرترین مرکز ساخت فایل های خودهیپنوتیزم و دوره های خودشناسی ⚜️
✅ دارای نماد اعتماد الکترونیک وثبت شده در ستاد ساماندهی
📄 تنها مرکز ساخت فایلهای خودهیپنوتیزم با مدیریت دارای مدارک معتبر مرتبط (کارشناسی ارشد روانشناسی و مدرک هیپنوتیزم از انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران). مشاهده مدارک
راه های تماس با ما:
برای دریافت هر گونه پشتیبانی مرتبط با خرید لطفا چهار رقم آخر کارت، تاریخ خرید، نام محصول و ایمیل خود را برای همکاران ما ارسال کنید در غیر این صورت همکاران ما قادر به راهنمایی شما نخواهند بود.
ایمیل: Rastmard [@] yahoo.com
تلگرام: @Rast_ham
فرم تماس با ما (کلیک کنید)
ارتباط مستقیم با مدیریت (برای پیشنهادات و انتقادات):
mir.mahnaa [@] gmail.com
««کنگاور نیوز»»
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید!
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید!
وقتی سهراب سرود "چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید". از ما نخواست که فقط این شعر را بشنویم و آنرا بخوانیم ! او می خواست که واقعا چشم هایمان را بشوئیم تا بتوانیم ببینیم! اما چه شستنی و چه دیدنی؟ آنروز که شریعتی نوشت . "زن همسایه ام از گرسنگی مرد ، اقوامش برای فوتش گوسفندها سر بریدند". این جمله غریب بود اما او به آینده نگاه کرده بود! شاید هم این جمله را برای چیز دیگری گفته باشد اما مصداق بارز حال دیروز ما شده بود و امروز که دیگر حتی کسی گوسفندی سر نمی برد! چشم های شسته امان آن زن را دیدند و در پی هر گزینشی گزینشی دیگر کردیم تا خود را از کوهپایه به قله برسانیم و اینک قدمی دیگر. فتح آن قله باز هم محتاج چشمان شسته شماست.
وقت آن است که بار دیگر چشمان گرد و غبار گرفته امان را بشوییم تا بتوانیم راه قله را بیابیم. اورا که راهنمایی مناسب است، گزینش کنیم . او را که هدفش آنست پیر زن همسایه ما را به دوش بگیرد تا به قله برساندش اویی که هیچ نسبتی با آن پیر زن ندارد و تنها اقوامش تمامی مردم استانش هستند.
چشم هایمان را بشوییم از گرد و غبار تا تسلیم ابزار ها و احساسات نشویم! تا نفع جمعی را به نفع خود ترجیح دهیم. تا به جای تعریف و تمجید از عکس های فتوشاپی، حق خودمان را ببینیم بر در و دیوار خانه ی خودمان! حق آن زن همسایه که فامیلی جز "او" ندارد . اویی که باید عاری از هر ریا و پر از نوکری مردمان باشد. نوکری همه ی مردمش کند، همه ی مردمی که فامیلش شده اند نه فامیلش که فقط عده ای کمی از مردمان هستند! نوکری که جایگاه واقعی مردمش را به آنها برگرداند. شعور و شان آنها را بشناسد و شکرگذار آنها باشد. حقشان را بر در دیوار خودشان نچسباند و آنها را از این پله بالاتر بکشاند نه آنکه از دوشهای آنها مرکبی بسازد برای پیمودن راه خویش! نوکری که درد و رنج مردمش را تخفیف دهد کسی که بین آنها و مانند آنها زندگی کرده باشد.چشمهایمان را بشوئیم تا با کنار زدن ابرهای سیاه و ضخیم غفلت نور پاک خورشید را به مهمانی سرزمینمان دعوت کنیم تا بتوانیم ببینیم:
او را! راهش را! راه مان را و آن دیگران را!
مهروماه
حتما آدمهای شاد و خوشبین زیادی را تا کنون در زندگی خود دیده و با آنها ملاقات کردهاید .آدمهایی که نسبت به همه چیز خوشبین هستند و با روی باز با مسایل برخورد میکنند.
باورها نياز به تفكر منطقي هم دارند، اگر از تفكر منطقي برخوردار باشيد و واقعيتها را آن چنان كه هست، ببينيد و بپذيريد، راحتتر خواهيد بود.
اين بدان معنا نيست كه اصلاً اضطراب نخواهيد داشت، بلكه ميتوانيد اضطراب خودتان را تعديل و كنترل كنيد. ادامهي تفكر منطقي، منجر به شكلگيري باورهايي پايدار و پويا خواهد شد. اين همه اصرار بر اصلاح نگرشها، تفكر منطقي و رسيدن به باورهايي در زندگي، بي دليل نيست .
قدرت باورها
نميگوييم به خود تلقين كنيد كه در بهترين رشته قبول خواهيد شد، ولي تأكيد ميكنيم حداقل به اندازهاي كه كار كردهايد، به خود باور داشته باشيد. راحت و منطقي بپذيريد كه اين قدر كار كردهايد و زحمت كشيدهايد و تا اين حد لياقت و حق شماست. نه خود را كمتر ببينيد و نه متوقع باشيد. بزرگان به اهميت نقش باورها در زندگي تأكيد فراوان داشتهاند. «خود باوري» يعني پذيرش خود، يعني قبول واقعيتها، يعني كنار گذاشتن ترديدها و دودليها، يعني تسلط بر خود، و نتيجهي همهي اينها، يعني آرامش. عجله نكنيد. دست و پايتان را گم نكنيد. در شك و ترديد نباشيد. اضطرابتان را كنترل كنيد و مراقب روحيهي خودتان باشيد.
شايد اين جملهي معروف امام خميني(ره) را شنيدهباشيد كه: «اساس همهي امور، باور انسان است.» نمونههايي از اين قبيل زياد داريم. آنتوان چخوف هم ميگويد: «انسان همان چيزي است كه باور دارد.» اينها جملاتي رؤيايي نيستند، بلكه عين واقعيت هستند. شنيدهايد و ديدهايد كه در مسابقات حساس ورزشي از جمله بازيهاي فوقالعاده مهم فوتبال، بازيكنان به دليل ترس از نتيجهي بازي، دچار اضطراب و دلهرهي شديد ميشوند. مربيان كارآمد و باهوش سعي ميكنند با روشهاي ممكن، اضطراب بازيكنان راكنترل كرده و خود باوري را در آنها تقويت نمايند. شما هم بايد نقش اين چنين مربياني را براي خود ايفا كنيد.
سرمنشأ مثبت اندیشی، از باورهای ما میآید. باورها و اعتقادات هر فرد و نوع برداشتش از زندگی و وقایع آن است که او را به سمت و سوی خوشبختی و یا بدبختی میبرد. هر اتفاقی که در زندگی ما پیش میآید ،از نظر ما یا خوشایند است یا ناخوشایند. پس هر امری میتواند باعث خوشحالی و خوشبختی ما و یا باعث ناکامی و ناراحتی ما شود.
مثبت اندیشی به ما کمک می کند که بتوانیم تغییرات مفیدی در رفتار، گفتار، کار و زندگی خود ایجاد کنیم
کلمات نیز تأثیر بسیاری بر افکار و احساسات ما میگذارند. کلمات میتواند ما را بسیار هیجان زده، متأثر یا خوشحال کند. پس دقت کنید کلماتتان را در جهت مثبت و زیبا کردن افکار و احساساتتان به کار ببرید.
به کاربردن واژهها و عبارات تأکیدی مثبت در زیباتر شدن افکار و اعمال ما و بهبود کیفیت زندگیمان تأثیر بسیار زیادی دارد و باعث ایجاد شور و شوق در زندگی میشود. مثل این جمله: «من شایسته موفقیت هستم و همیشه به اهدافم می رسم.»
اصل تأکیدی مثبت
شما دانشآموز یا دانشجوی گرامی که این اصل را کاملاً قبول کردهاید دیر یا زود موفقیت به دست خواهید آورد.مثلاً من دانشآموز پیش دانشگاهی رشته ریاضی هستم و به خودم اصل تاکیدی مثبت را تأکید میکنم که من میتوانم امسال دانشجو شوم و در دانشگاه به عنوان یک دانشجو درس بخوانم . این خود یک جور امید و تأکید مثبت در ذهن است .من میتوانم امسال در امتحاناتم قبول شوم با وجود مشکلات زیادی که داشتم.
اصل تکرار
باید این مطلب را ملکه ذهن کنیم که من میتوانم امسال قبول شوم و یا من حتما در این امتحان موفق خواهم شد.(البته باید توجه داشت، منظور ما بعد از انجام وظایف و تلاش زیاد است)
اصل عدم نگرانی و حساسیت
روحیه خود را شاد نگه داریم و باور را محکم کنیم. من در دانشگاه خودم را تصور میکنم و به عنوان مثال در دانشگاه ،دانشجویی هستم بدون استرس و نگرانی در حضور استاد و دانشجویان مشغول کنفرانس دادن هستم .کنترل اطلاعاتمان یعنی اعمالمان را هوشیارانه در اختیار بگیریم.
دانشمندان معتقدند که ضمیر ناخودآگاه ما میتواند در اثر اعمالمان و فکرمان ،همان را پیاده کند. اگر بگوییم قبول نخواهم شد پس قبول نمیشوم و اگر امید داشته و تکرار و تأکید مثبت داشته باشیم و به خودمان اطمینان بدهیم که قبول میشویم، پس با وجود مشکلات بسیار باز قبول خواهیم شد.
اگر شما هم میخواهید یک فرد خوشبین باشید ....
این فکر که هیچ یک از کارهای من اهمیتی ندارد در افراد بدبین مانع از تلاش آنها در جهت بهبود اوضاع میشود .بنابراین به محض برخورد با یک مانع تسلیم میشوند .تازهترین تحقیقات نشان میدهد که خوشبینی مهارتی است که هر انسانی میتواند به خوبی آن را فرا گیرد.پس باید همیشه برای موفق شدن و دست یافتن به نتیجه مطلوب و مورد انتظار، تلاش نمود و به خداوند توکل نمود .یعنی تا جایی که برای ما امکان دارد سعی و کوشش نماییم و مطمئن باشیم که با تلاش و توکل به خداوند قله های موفقیت را فتح خواهیم نمود.
این مطلب را با قسمتی از شعر "در گلستانه " از سهراب سپهری به پایان میرسانیم.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
یعنی جور دیگر باید دید