توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    چگونه انجیر را خشک کنیم که سیاه نشود

    1 بازدید

    چگونه انجیر را خشک کنیم که سیاه نشود را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    روش خشک کردنه انجیر | روش خشک کردنه انجیر در خانه که باید بدانید

    روش خشک کردنه انجیر | روش خشک کردنه انجیر در خانه که باید بدانید

    انجیر خشک خواصش بیشتر از انجیر های تازه است و سرشار از کلسیم
    و ویتامین است انجیر خشک میان وعده ای بسیار مقوی برای کودکان و بچه های
    مدرسه ای است ما در این مطلب از پرشین وی روش صحیح خشک کردن انجیر در منزل
    و همچنین روش خشک کردنه انجیر با روش های مختلف را به شما آموزش خواهیم داد

    روش خشک کردنه انجیر

    انجیر سرشار از مواد معدنی مغذی شامل آهن، کلسیم و پتاسیم است.
    انجیر فیبر هایی از هر دو نوع حلال و غیر حلال دارد که میزان فیبر در انجیر از میوه
    ها یا سبزیجات دیگر بیشتر است.
    انجیر میان وعده سالمی است که سدیم، کلسترول و چربی ندارد.
    اگرچه به نظر می رسد انجیر نوعی میوه باشد ولی در واقع گل تغییر شکل یافته است، که دانه های
    خوراکی دارد.
    با خشک کردن صحیح انجیر می توانید مواد مغذی و شیرینی اش را تا ماهها حفظ کند.
    انجیر جایگزین خوبی برای قندی است که همراه چای خورده می شود.
    در این مقاله چند روش خشک کردن انجیر، مختصرا توضیح داده می شود(dot)

    خشک کردن انجیر با نور خورشید

    نجیرهای کاملا رسیده را با آب
    بشویید.
    بهترین نشانه انجیر رسیده زمانی است که از روی درخت به زمین می افتد.

    انجیر را از وسط ساقه ببرید تا کمی از ساقه به انجیر متصل باشد.

    آنها را روی صفحه مشبک توری به یک جهت بخوابانید.

    توری محتوی انجیر را در جایی که نور مستقیم خورشید بتابد قرار دهید.
    حتی روی ماشینی که در آفتاب پارک شده نیز می توانید بگذارید.

    روی انجیر را با یک پارچه توری سفید بپوشانید تا حشرات روی آن ننشیند.

    اجازه دهید انجیرها ۲ تا ۳ روز کامل در مقابل نور آفتاب قرار گیرد، با تاریک شدن هوا آنها را
    به داخل منزل آورید و دوباره با تابش آفتاب صبح به بیرون منتقل کنید.
    وقتی سطح خارجی انجیر کاملا خشک و چروکیده شد همچنین هیچ شیره و تری ای در انجیر باقی نماند، انجیر خشک آماده است.

    خشک کردن انجیر با فر گاز یا آون

    فر را از قبل گرم کنید و دمای فر را روی ۱۴۰ درجه فارنهایت یا ۶۰درجه سانتیگراد قرار دهید.

    انجیر را کاملا با آب بشویید.

    ضربه آرامی روی انجیرها بزنید تا هم آب آن کشیده شود و هم ساقه های بلند جدا شده و فقط
    کمی ساقه به آنها متصل روش خشک کردنه انجیر باشد.

    روی صفحه مشبکی قرار داده و داخل فر بگذارید.

    درب فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت انجیر از فر خارج شود چرا که انجیر نبایستی خیلی داغ و
    پخته شود بلکه باید خشک شود.

    هر چند وقت انجیر ها را بچرخانید و پشت و رو کنید.

    به مدت ۱۵ تا ۳۶ ساعت در فر گاز بماند تا حالت چروکیده پیدا کند و شیره داخلش خشک شود.
    اگر امکان ندارد که فر یا آون طولانی مدت روشن باشد می توانید برای ۸ ساعت آن را خاموش کنید.

    ذخیره و نگهداری انجیر خشک

    انجیر خشک را در ظرفی درب بسته قرار دهید که هوا جریان نیابد.
    همچنین می توانید آنها را بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید.

    اگر انجیر خشک به موقع و درست انبار و ذخیره شود تقریبا ۱۸ تا ۲۴ ماه قابل نگهداری است.

    روشهای دیگر خشک کردن انجیر

    خشک کردن انجیر در کارخانه ها: در کارخانه ها معمولا از مواد خشک کننده استفاده می کنند تا آب میوه
    یا آب خوراکی ها را بگیرند.

    خشک کردن انجیر شیرین: قبل از اینکه انجیر را خشک کنید ۱ فنجان شکر را در ۳ فنجان آب
    حل کنید و بگذارید بجوشد و به قوام روش خشک کردنه انجیر بیاید.
    انجیرها را به آّب شکر اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
    سپس انجیر ها را از آب خارج کرده و به روش آفتاب یا با فر یا آون خشک کنید.

    چند گرم انجیر تازه چقدر انجیر خشک می دهد؟

    مد نظر داشته باشید که از هر ۱۳۰۰ گرم انجیر تازه
    تقریبا برابر ۴۰۰ گرم انجیر خشک حاصل می شود.
    بیشتر بدانید از خواص انجیر خشک

    خواص انجیر برای سلامتی

    ۱. سلامت قلب

    انجیر منبع بسیار خوبی از پتاسیم است، یک ماده‌ی معدنی که به کنترل سطح فشار خون کمک می‌کند.
    فیبر محلول، پکتین، موجود در این میوه آزادانه در بدن حرکت می‌کند و از کلسترول جلوگیری می‌کند.
    ثابت شده‌است که برگ انجیر سطح تری‌گلیسیرید را در بدن کاهش می‌دهد، و از حمله‌ی قلبی
    و سکته‌ی مغزی جلوگیری می‌کند. انجیر خشک حاوی فنول، اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می‌دهند.

    کاهش کلسترول

    انجیر حاوی پکتین، نوعی فیبر محلول، است. وقتی فیبر وارد دستگاه گوارش می‌شود،
    در طول مسیرش به سمت روده‌ی بزرگ توده‌های اضافی کلسترول را جارو می‌کند و به همراه خود
    به سمت انتهای روده‌ی بزرگ می‌برد و به این ترتیب، از بدن خارج می‌کند.

    انجیر جزء خوراکی‌هایی با بیش‌ترین میزان فیبر است، به همین دلیل می‌تواند روش خشک کردنه انجیر به عنوان ملین عمل کند. وجود مقدار زیاد فیبر
    در رژیم غذایی‌تان با پیشگیری از برخی سرطان‌های دستگاه گوارش نظیر سرطان روده‌ی بزرگ می‌تواند به سلامت عمومی‌تان کمک کند.

    پیشگیری از بیماری کرونر قلب
    انجیر خشک حاوی فنول، امگا-۳ و امگا-۶ است. این اسیدهای چرب خطر بیماری کرونر قلب را کاهش می‌دهند. به علاوه، برگ‌های انجیر بر سطح تری‌گلیسرید موجود در بدن (یا همان چربی خون) افراد تاثیری چشمگیر دارد. برگ‌های انجیر تری‌گلیسرید خون را مهار می‌کنند و میزان آن را در بدن کاهش می‌دهند. تری‌گلیسرید از دیگر عوامل موثر در بروز انواع بیماری‌های قلبی است.

    سیب سبز

    روش صحیح خشک کردن انجیر تازه در منزل و طرز نگهداری آن

    روش صحیح خشک کردن انجیر تازه در منزل و طرز نگهداری آن

    خشک کردن انجیر به روش های صحیح باعث می شود مواد مغذی آن تا ماهها حفظ شده و در تمامی فصول بتوان از خواص درمانی انجیر استفاده کرد. انجیر جایگزینی مناسب برای قند چای است. قرار دادن انجیر در رژیم غذایی به دلیل خواص فوق‌العاده آن، به سلامت خانواده کمک شایانی می کند.

    روشهای خشک کردن انجیر 

    برای خشک کردن انجیر، بهتر است اجازه داده شود این میوه بر روی درخت نیم‌خشک شده و به‌صورت طبیعی ریزش کند. چیدن انجیر تازه به منظور خشک کردن آن، کیفیت محصول نهایی را کاهش خواهد داد.

    در ادامه با تفاوت انجیر خشک و تازه ، خواص این میوه مفید و روش های خشک کردن انجیر و نکاتی در این خصوص آشنا می شوید.

    تفاوت انجیر خشک و تازه

    زمانی که میوه ها در تماس با نور و اکسیژن خشک می شوند مواد مغذی آنها کاهش می یابد، از جمله برخی ویتامین ها مانند ویتامین C و اسید فولیک. با این وجود برخی اثرات میوه های خشک از میوه های تازه بیشتر است مثلا انجیر، توت و آلوی خشک اثر ملینی بیشتری دارند. میوه های خشک، فیبر، آهن و پتاسیم بالایی دارند.

    وقتی انجیر خشک می شود، آب موجود در آن خارج شده و مواد معدنی ، ویتامین ها و کالری آن افزایش می یابد.

    انجیر خشک ماندگاری زیادی دارد، بر خلاف انجیر تازه که به ندرت بیش از یک هفته می توان در یخچال سالم نگهداشت،

    در طب سنتی به افرادی که مزاج سرد و خشک دارند مصرف انجیر تازه (تر) و یا خیسانده انجیر خشک توصیه شده است. افراد دارای طبع سرد و تر نیز بهتر است برای جلوگیری از غلبه این طبع، از انجیر خشک استفاده نمایند.

    چه انجیری برای خشک کردن مناسب است؟

    بهترین نوع انجیر برای تهیه انجیر خشک مرغوب ، انجیر استهبانات است. این انجیر، زرد و خوشرنگ و بسیار شیرین است که پس از خشک شدن شبیه انجیر خشک های بازاری می شود.

    هنگام خرید انجیر تازه دقت کنید مزه میوه ترش نباشد. تازگی پوست میوه تازه و انجیر تا حدودی نرم باشد. در غیر این‌ صورت میوه نارس بوده و بخشی از شیره تند و تیز انجیر با محصول همراه است. البته نرم بودن بیش از حد نیز ممکن است با افت کیفیت محصول همراه باشد.

    خشک کردن انجیر در باغات

    در باغات عمده تولید انجیر، از روش خشک کردن زیر نور خورشید استفاده می‌شود. میوه انجیر تا زمان نیمه خشک شدن بر روی درخت می‌ماند. پس از ریزش میوه و جمع‌آوری آن از زیر درخت، در جایگاه خاصی که از قبل ساخته شده ریخته می‌شود. این جایگاه‌ها به «اشپنگ» معروف بوده و البته دارای اسامی محلی دیگری نیز می‌باشند. باید سعی کرد انجیر بر روی اشپنگ به‌ صورت یک لایه قرار گیرد.

    اشپنگ باید به‌گونه‌ای ساخته شود که در طول روز در معرض نور آفتاب قرار داشته باشد. مدت زمان مورد نیاز برای خشک شدن انجیر در اشپنگ به گرمی و درجه حرارت هوا و نیز میزان خشکی اولیه انجیر بستگی دارد. به‌طور کلی می‌توان گفت خشک شدن انجیر در اشپنگ در حدود ۳ تا ۵ روز به طول می‌انجامد. جمع کردن انجیر از روی اشپنگ نیز بایستی در صبح زود و قبل از تابش آفتاب صورت گیرد. چرا که با گرم شدن آن، میوه حالت نرمی به خود گرفته و نگهداری آن را مشکل می‌کند. در صورتی‌ که انجیر جمع‌آوری شده به اندازه کافی خشک نشده و در نگهداری آن دقت کافی نشود، به مرور ممکن است تغییر رنگ داده و کیفیت اولیه خود را از دست بدهد.

    خشک کردن انجیر در کارخانه

    در کارخانه‌ها برای خشک کردن انجیر از مواد خشک کننده استفاده می‌کنند. معمولا اکثر فرآیندهای خشک کردن مواد غذایی، شامل استفاده از هوای داغ می‌باشد. خشک کن‌ هوایی، با کریستاله کردن مواد غذایی، آنها را شبیه‌تر به شکل اولیه خود خشک می‌کند.

    روش های خشک کردن انجیر در منزل

    خشک کردن انجیر می‌تواند به روش‌های مختلفی انجام شود. اولین و معمولترین روش، استفاده از نور آفتاب می‌باشد. استفاده از جریان هوا و باد نیز می‌تواند در خشک کردن انجیر مورد استفاده قرار گیرد. همچنین حرارت دادن انجیر یکی از روش‌های خشک کردن آن می‌باشد. به دلیل شرایط متفاوت موجود، ممکن است روش خشک کردن انجیر در باغات تولیدی عمده، در منازل و در کارخانه‌ها با هم متفاوت باشد.

    نکته‌ای که مجددا بایستی متذکر شویم اینکه بایستی به میوه انجیر تا زمان نیمه‌خشک شدن و ریزش طبیعی زیر درخت فرصت داد. هم چنین هنگام چیدن، کمی از ساقه به انجیر متصل باشد.

    در تمامی روش ها پیش از هر کاری انجیرها را بشویید، سپس انجیر را درسته با کمی ساقه خشک کنید یا ساقه آن را چیده و از وسط به دو نیم کنید.

    روش سنتی : خشک کردن انجیر در آفتاب

    در صورت فراهم بودن شرایط و وجود فضای آزاد در منزل، میوه انجیر را می‌توان به کمک نور خورشید و یا بهره‌گیری از جریان هوا خشک کرد. استفاده همزمان از هر دو روش نیز معمول بوده و معقول‌تر می‌باشد. انجیر را روی توری مشبک و در یک جهت چیده و به مدت چند روز در معرض نور خورشید قرار دهید. روی انجیرها را با یک توری نازک بپوشانید تا از گرد و غبار و حشرات در امان باشد.

    وقتی که انجیرهای شما خشک شد باید آنها را صبح زود جمع کنید چون گرم شدن هوا باعث نرم شدن میوه می شود و ماندگاری آن را پایین می آورد.

    می توانید برای خشک کردن انجیر ، میوه‌ها را به شکل تسبیح از نخ عبور داده و در محلی که در معرض نور خورشید باشد آویزان کنید. گاهی قبل از شروع خشک کردن انجیر با این روش، مقداری آرد به آن زده می‌شود.

    خشک کردن انجیر در فر 

    فر را از قبل گرم کرده و دمای آن بر روی ۶۰ درجه سانتی‌گراد (140 درجه فارنهایت)  قرار گیرد. سپس میوه انجیر را روی صفحه مشبکی درون فر قرار دهید. درب فر بایستی کمی باز باشد تا رطوبت انجیر از فر خارج شود.  مراقب باشید درجه حرارت از 135 درجه بیشتر نشود. در غیر اینصورت انجیر بسیار داغ شده و پخته می‌شود. همچنین انجیر درون فر بایستی هر چند وقت یک‌بار چرخانده و پشت و رو گردد.

    مدت زمان مورد نیاز برای ماندن انجیر نیمه خشک درون فر در حدود ۱۲ تا ۱۸ ساعت می‌باشد. انجیر تازه (تر)، ممکن است درون فر تا ۳۶ ساعت زمان نیاز داشته باشد. انجیر خشک زمانی به‌ دست آمده که آب داخل میوه کاملا خشک شود و انجیر حالت چروکیدگی پیدا کند.

    خشک کردن انجیر با دستگاه خشک کن

    برای این کار باید دمای دستگاه را روی ۱۱۰ درجه قرار دهید تا انجیرها بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت خشک شوند.

    خشک کردن انجیر شیرین

    قبل از اینکه انجیر را خشک کنید ۱ فنجان شکر را در ۳ فنجان آب حل کنید و بگذارید بجوشد و به قوام بیاید. انجیرها را به آّب شکر اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد. سپس انجیر ها را از آب خارج کرده و با آفتاب یا با فر خشک کنید.

    کالری انجیر چقدر است؟

    هر ۴۰ گرم انجیر تر که معادل یک چهارم لیوان میوه خرد شده است حدود ۱۰۶ کالری دارد و می تواند ۲۰ درصد نیاز روزانه بدن را تامین کند.

    چند یک کیلو انجیر تازه چقدر انجیر خشک می دهد؟

    از هر یک کیلو انجیر تازه تقریبا 300 گرم انجیر خشک حاصل می شود.

    روش نگهداری انجیر خشک

    انجیر خشک را باید در ظروف دربسته در جایی خنک و خشک و یا در فریزر قرار دهید. به این ترتیب انجیر را می توانید  یک سال و نیم تا دو سال نگهداری کنید

    فواید انجیر خشک

    انجیر خشک نفخ و باد معده را درمان می کند.

    انجیر خشک قند فراوان دارد و مقوی و نیروبخش است.

    انجیر خشک 5 برابر انجیر تازه کالری دارد.

    انجیر خشک منبع آهن بوده و برای افراد کم خون مفید است.

    داروی رفع یبوست و  کنترل فشار خون است.

    انجیر از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

    از ریزش مو جلوگیری می کند.

    خاصیت ضد سرطان دارد.

    انجیر سرشار از مواد معدنی مغذی شامل آهن، کلسیم و پتاسیم است.

    انجیر سرشار از ویتامین ب ۶ بوده و در پیشگیری از تهوع بارداری مفید است.

    برای افزایش شیر مفید است.

    نکته مهم : انجیر با میوه های اسیدی مانند پرتقال و گریپ فروت سازگار نیست.

    خشک کردن انجیر با ۳ ترفند ساده

    به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با خشک کردن صحیح انجیر می‌توانید مواد مغذی و شیرینی اش را تا ماه‌ها حفظ کند. انجیر جایگزین خوبی برای قندی است که همراه چای خورده می‌شود. در این مقاله چند روش خشک کردن انجیر، مختصرا توضیح داده می‌شود.

    انجیر سرشار از مواد معدنی مغذی شامل آهن، کلسیم و پتاسیم است. انجیر فیبر‌هایی از هر دو نوع حلال و غیر حلال دارد که میزان فیبر در انجیر از میوه‌ها یا سبزیجات دیگر بیشتر است. انجیر میان وعده سالمی است که سدیم، کلسترول و چربی ندارد.

    اگرچه به نظر می‌رسد انجیر نوعی میوه باشد، ولی در واقع گل تغییر شکل یافته است، که دانه‌های خوراکی دارد. با خشک کردن صحیح انجیر می‌توانید مواد مغذی و شیرینی اش را تا ماه‌ها حفظ کند.

    انجیر جایگزین خوبی برای قندی است که همراه چای خورده می‌شود. چند روش برای خشک کردن انجیر وجود دارد.

    روش خشک کردن انجیر در خانه
    میوه‌هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما را نیز می‌توانید به شکل‌های مختلفی از جمله خشک کردن انجیر با نور خورشید خشک کنید.

    یعنی شما در این روش میتوانید انجیر‌ها را کاملا شسته، سپس آن‌ها را نخ کشیده و در جایی که در معرض تابش نور خورشید و در جریان هوای آزاد باشند آویزان کنید تا خشک کنید.

    ۱. خشک کردن انجیر با نور خورشید
    انجیر‌های کاملا رسیده را با آب بشویید. بهترین نشانه انجیر رسیده زمانی است که از روی درخت به زمین می‌افتد.
    انجیر را از وسط ساقه ببرید تا کمی از ساقه به انجیر متصل باشد.
    آن‌ها را روی صفحه مشبک توری به یک جهت بخوابانید.
    توری محتوی انجیر را در جایی که نور مستقیم خورشید بتابد قرار دهید. حتی روی ماشینی که در آفتاب پارک شده نیز می‌توانید بگذارید.
    روی انجیر را با یک پارچه توری سفید بپوشانید تا حشرات روی آن ننشیند.
    اجازه دهید انجیر‌ها ۲ تا ۳ روز کامل در مقابل نور آفتاب قرار گیرد، با تاریک شدن هوا آن‌ها را به داخل منزل آورید و دوباره با تابش آفتاب صبح به بیرون منتقل کنید.
    وقتی سطح خارجی انجیر کاملا خشک و چروکیده شد همچنین هیچ شیره و تری‌ای در انجیر باقی نماند، انجیر خشک آماده است.

    ۲. خشک کردن انجیر با فر گاز یا آون
    فر را از قبل گرم کنید و دمای فر را روی ۱۴۰ درجه فارنهایت یا ۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
    انجیر را کاملا با آب بشویید.
    ضربه آرامی روی انجیر‌ها بزنید تا هم آب آن کشیده شود و هم ساقه‌های بلند جدا شده و فقط کمی ساقه به آن‌ها متصل باشد.
    روی صفحه مشبکی قرار داده و داخل فر بگذارید.
    درب فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت انجیر از فر خارج شود چرا که انجیر نبایستی خیلی داغ و پخته شود بلکه باید خشک شود.
    هر چند وقت انجیر‌ها را بچرخانید و پشت و رو کنید.
    به مدت ۱۵ تا ۳۶ ساعت در فر گاز بماند تا حالت چروکیده پیدا کند و شیره داخلش خشک شود. اگر امکان ندارد که فر یا آون طولانی مدت روشن باشد می‌توانید برای ۸ ساعت آن را خاموش کنید.

    ۳. روش خشک کردن انجیر در دستگاه خشک کن
    انجیر‌ها را پس از شستن و خشک کردن، در دستگاه خشک کن بچینید.
    دمای دستگاه را روی ۱۱۰ درجه تنظیم کرده و ۱۲ تا ۲۴ ساعت فرصت دهید تا انجیر‌ها خشک شوند.

    روش‌های ذخیره و نگهداری انجیر خشک
    انجیر خشک را در ظرفی درب بسته قرار دهید که هوا جریان نیابد.
    همچنین می‌توانید آن‌ها را بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید.
    اگر انجیر خشک به موقع و درست انبار و ذخیره شود تقریبا ۱۸ تا ۲۴ ماه قابل نگهداری است.
    روش‌های دیگر خشک کردن انجیر
    خشک کردن انجیر در کارخانه ها: در کارخانه‌ها معمولا از مواد خشک کننده استفاده می‌کنند تا آب میوه یا آب خوراکی‌ها را بگیرند.
    خشک کردن انجیر شیرین: قبل از اینکه انجیر را خشک کنید ۱ فنجان شکر را در ۳ فنجان آب حل کنید و بگذارید بجوشد و به قوام بیاید.
    انجیر‌ها را به آب شکر اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
    سپس انجیر‌ها را از آب خارج کرده و به روش آفتاب یا با فر یا آون خشک کنید.

    مد نظر داشته باشید که از هر ۱۳۰۰ گرم انجیر تازه تقریبا برابر ۴۰۰ گرم انجیر خشک حاصل می‌شود.
    مختصر نکاتی در مورد انجیر و فواید آن
    انجیر در آسیا رویش می‌کند. امروزه بیشتر از ۶۰۰ نوع متفاوت انجیر وجود دارد. انجیر خشک محتوی مقدار زیادی قند (در حدود ۶۰ درصد) می‌باشد. این دلیل خوبی است برای آن که ورزشکاران از انجیر استفاده می‌کردند.
    رومی‌ها انجیر تازه را به برده هایشان می‌دادند، برای آن که آن‌ها بتوانند بهتر کار کنند. انجیر خشک در آن زمان خیلی کم مصرف می‌شد. انجیر از درختی به نام فیکوس (Ficus) می‌روید.
    انجیر یک میوه شیرین می‌باشد. محتوی مقدار زیادی هسته است و غالبا خشک مصرف می‌شود. انجیر تازه بسیار خوشمزه می‌باشد و از آن مربا و ترشی درست می‌کنند.
    پوست انجیر بسیار نرم است و به همین خاطر نگهداری و انتقال آن بسیار مشکل می‌باشد.
    در کشور‌های گرمسیر، انجیر به صورت خشک صادر و ذخیره می‌شوند.
    انواع مختلف انجیر، دارای برگ‌های متفاوتی می‌باشد.
    درخت انجیر در حدود ۶- ۵ متر می‌باشد. درخت انجیر برگ‌های سبز و خاکستری رنگ دارد. میوه درخت انجیر، زرد رنگ می‌باشد.
    درخت انجیر تا ۲۰ سال میوه می‌دهد. بر طبق تحقیقات سازمان خواربار آمریکا، ایران دومین کشور بزرگ صادر کننده انجیر می‌باشد.
    انجیر تازه را از اوایل خرداد تا اوایل شهریور می‌توان یافت. اما انجیر خشک را در هر زمان که میل داشتید، می‌توانید پیدا کنید.

    فواید بی نظیر انجیر خشک
    انجیر خشک درمان کننده نفخ می‌باشد.
    انجیر خشک نسبت به انجیر تازه، ۵ برابر بیشتر کالری دارد.
    انجیر خشک دارای مقدار زیادی آهن می‌باشد.
    فواید شیره انجیر
    شیره انجیر داروی خوبی برای افسردگی می‌باشد.
    شیره انجیر، از بین برنده زگیل می‌باشد.

    فواید برگ انجیر
    ممکن است با خودتان فکر کنید که برگ انجیر به چه دردی می‌خورد. در بعضی از کشورها، برگ انجیر، جزوی از غذا می‌باشد.

    برگ انجیر برای دیابتی‌ها مفید است و مقدار انسولین تزریقی مورد نیاز برای شخص دیابتی را کم می‌کند.
    برگ انجیر را به آب جوش اضافه می‌کنند و به عنوان مرهم برای درد به کار می‌برند.
    برگ انجیر به پایین آوردن تری گلیسیرید خون کمک می‌کند.

    منبع: دلگرم

    انتهای پیام/

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 15 روز قبل
    0

    ب

    ناشناس 29 روز قبل
    0

    روش خشک کردن انجیر

    شاهین سمنانی 1 سال قبل
    1

    برای تهیه انجیرخشک باید هوا از اطراف انجیر عبور کنه. یعنی یا به نخ بکشیم انجیرها رو، و یا اینکه روی صفحه مشبک پهن کنیم. اینطوری انجیر سیاه نخواهد شد.

    ولی وقتیکه انجیر تازه روی سطح کاملا صاف، مثلا روی سینی پهن میشه و هوا نمیتونه از زیرش عبور کنه، رنگ انجیر سیاه میشه همون طرفش.

    برای ارسال نظر کلیک کنید