کسانی که سهام عدالت خود را آزاد کردند چکار کنند
کسانی که سهام عدالت خود را آزاد کردند چکار کنند را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند بخوانند؛ چگونه سهام خود را به پول تبدیل کنید؟
در نهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ رهبر انقلاب با صدور ابلاغیهای ضمن موافقت با درخواست رییسجمهور برای آزادسازی سهام عدالت و با اشاره به نقش سهام عدالت در گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانوادههای کم درآمد، موارد سهگانهای را به عنوان امور لازم الرعایه در این واگذاریها مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: دولت هر چه زودتر اقدامات مقتضی را انجام دهد تا مردم سریع تر از منافع سهام خود بهرهمند شوند.
به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ پس از دستور رهبر انقلاب به آزادسازی سهام عدالت، در ابتدا دو روش برای نحوه مالکیت و مدیریت سهام عدالت معرفی شد؛ روش اول، روش مستقیم بود. در روش مستقیم، مالکیت و مدیریت سهام عدالت مستقیم و بدون واسطه به فرد متقاضی تخصیص و انتقال مییافت و در صورت انتخاب روش دوم که روش غیرمستقیم بود، مالکیت و مدیریت سهام عدالت از طریق شرکتهای سرمایهگذاری استانی ساماندهی میشد و حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن وجود نداشت.
تمدید چند باره مهلت انتخاب روش آزادسازی سهام عدالت
آزادسازی سهام عدالت از دهم اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد و این مهلت قرار بود تا انتهای اردیبهشت ماه باشد، اما در نهایت پس از چند دوره تمدید مهلت آزادسازی سهام عدالت، این مهلت در ساعت ۲۴ مورخه ۲۹ خرداد ماه ۱۳۹۹ به پایان رسید.
صدور اجازه فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت
در ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری بود که علی ربیعی، سخنگوی دولت طی مصاحبهای اعلام کرد: با تمهیدات در نظر گرفته شده سهامداران عدالت میتوانند ۳۰ درصد سهام خود را بفروشند. وی افزود: تنها ۳۰ درصد سهام قابل فروش است و میتوانند تدریجی در آینده سهامداران مابقی را بفروشند که به توان بازار بستگی دارد. اطلاع رسانی بیشتر ادامه خواهد داشت.
همچنین محمدرضا معتمد معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار ـ که در ششم خرداد ماه ۱۳۹۹ در استودیوی پخش اخبار ۲۱ شبکه اول سیما حاضر شده بود ـ گفت: از روز شنبه دهم خرداد امکان فروش سهام عدالت برای دارندگان و یا مشمولان معامله سهام عدالت وجود دارد.
به علاوه حسین فهیمی، سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت نیز طی مصاحبهای در ۱۴ تیرماه ۱۳۹۹ گفت: افرادی که از ۱۵ خردادماه امسال تا ۲۹ خرداد نسبت به انتخاب روش مستقیم مدیریت سهام عدالت خود اقدام کردهاند، از امروز (۱۴ تیرماه ۱۳۹۹) میتوانند ۳۰ درصد ارزش سهام خود را از طریق کارگزاریهای بورسی به فروش برسانند.
امکان فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت فراهم شد
از امروز یکشنبه مورخه ۱۹ مرداد ماه ۱۳۹۹ وعده رئیس جمهور برای فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت محقق شد. محمدجواد فرهانیان، مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور در گفتگو با بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول سیما گفت: این هفته ۳۰ درصد بعدی سبد سهام عدالت قابل معامله است.
چرا ۳۰ درصد اول سهام عدالت به حساب برخی مشمولان واریز نشد؟
فراهم شدن امکان تغییر وضعیت از روش غیرمستقیم به مستقیم در سامانه سهام عدالت
مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور در این باره گفت: کسانی که روش مستقیم را برای دسترسی به سبد سهام خود انتخاب کرده و به کارگزاریهای بازار سرمایه معرفی شده اند، ممکن است به حساب برخی از آنها پول سهام واریز نشده باشد، زیرا همه سفارشها تکمیل نشد و ناهماهنگی بین بازار پول و سرمایه اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه اکنون این ناهماهنگی رفع شده است، گفت: کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده و سهامشان را نفروخته اند، اما اکنون به فروش آن نیاز دارند، میتوانند در سامانه تغییر وضعیت دهند و سهام خود را بفروشند.
همچنین حسین فهیمی، سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت نیز در گفتگو با خبر ساعت ۲۱ شبکه اول سیما با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۲ میلیون نفر دارنده روش غیر مستقیم مدیریت سهام عدالت هستند، گفت: از فردا تمام دارندگان سهام عدالت میتوانند ۶۰ درصد سهام خود را معامله کنند.
کسانی که روش غیرمستقیم سهام عدالت را انتخاب کردند، بخوانند
همان گونه که عنوان شد سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را در گذشته انتخاب کرده بودند هم اکنون میتوانند برای فروش ۶۰ درصد از سهام عدالت خود به سامانه سهام عدالت مراجعه و روش مستقیم را انتخاب کنند.
همچنین این سهامداران میتوانند در صورتی که نیازی به پول سهام عدالت خود ندارند، به همان شیوه غیرمستقیم پایبند باشند و سهامدار شرکتهای سرمایه گذاری استانی بمانند.
شایان ذکر است، در روش غیرمستقیم، اختیار مدیریت سهام عدالت به شکل کامل در اختیار شرکتهای سرمایه گذاری استانی باقی میماند و قرار بود که سهام شرکتهای سرمایه گذاری استانی نیز به تدریج در بورس عرضه شود.
در این راستا، ستاد آزادسازی سهام عدالت پس از تشکیل ۳۰ شرکت سرمایهگذاری استانی سهام عدالت، افزایش سرمایه این شرکتها را در دستور کار خود قرار داد و افرادی که روش غیر مستقیم را برگزیدند، سهام دار شرکت سرمایه گذاری استانی محسوب خواهند شد.
ورود نخستین شرکت سرمایه گذاری استانی به بورس
بورس تهران روز گذشته مورخه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ طی اطلاعیهای اعلام کرد: از روز یکشنبه نوزدهم مرداد ماه ۹۹ نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری استان خراسان جنوبی برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام شرکت در فهرست شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران، به عنوان اولین شرکت سرمایه گذاری استانی و پانصد و چهل و هفتمین شرکت در فهرست نرخهای بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران گروه «سرمایه گذاری ها» و بخش «سایر واسطه گریهای مالی» با کد صنعت ۵۶۹۹ و در نماد "وسخراج" درج و نماد آن آماده انجام معامله خواهد بود.
همچنین امروز یکشنبه نوزدهم مرداد ماه ۱۳۹۹ مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران با انتشار دو اطلاعیه که تصویر آن را در زیر ملاحظه میکنید، از آغاز معاملات این نماد خبر داد
ترکیب پرتفوی سهام شرکت سرمایهگذاری استانی خراسان جنوبی که نخستین شرکت سرمایه گذاری استانی در بورس اوراق بهادار تهران است، مشتمل بر سهام شرکتهای فلزات اساسی، بانکی، پالایشگاهی، خودروسازی و ... و به شرح تصویر زیر است که ارزش آنها در یکم تیرماه، مبنای سرمایه جدید شرکت بوده و افزایش قیمت سهام شرکتهای موجود در پرتفوی شرکت تا این تاریخ به حدود ۶ هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان رسیده است.
به هر صورت سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند و در سایر استان ها می باشند، باید منتظر حضور شرکت های سرمایه گذاری استان خود در بورس باشند.
سخن پایانی
آنچه مشخص است، این که کسانی که روش مستقیم را برای سهام عدالت انتخاب کرده اند، میتوانند از امروز نوزدهم مرداد ۱۳۹۹، ۳۰ درصد دیگر از سهام خود را به فروش برسانند.
سهامدارانی هم که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده بودند، میتوانند در صورت نیاز به پول، به سامانه سهام عدالت مراجعه و روش مستقیم را انتخاب کنند و ۶۰ درصد از سهام عدالت خود را به فروش برسانند. همچنین این سهامداران در صورت عدم تمایل به تغییر روش سهام عدالت خود میتوانند سهامدار شرکتهای سرمایه گذاری استانی باقی بمانند. تاکنون تنها شرکت سرمایه گذاری استان خراسان جنوبی با نماد وسخراج به بورس وارد شده و سهامداران سهام عدالت سایر استانها که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند، باید منتظر ورود شرکتهای سرمایه گذاری استانهای خود به بورس باشند تا بتوانند سهام این شرکتها را مورد معامله قرار دهند و به پول نقد تبدیل کنند.
منبع مطلب : www.tabnak.ir
مدیر محترم سایت www.tabnak.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم، چه میشود؟ / یک هفته دیگر فرصت باقیست
به گزارش تجارتنیوز، آزادسازی سهام عدالت از روز دهم اردیبشت ماه آغاز شده است و تا پایان هفته آینده روند انتخاب روش آن ادامه دارد.
سهامداران برای آزادسازی دو راه پیشرو دارند، یا روش مستقیم را انتخاب کنند که در این صورت برای آنها کد بورسی صادر میشود و هر فرد از طریق بورس سهام خود را مدیریت میکند.
در این روش مسئولیت سود و زیان سهام بر عهده سهامدار است، همچنین میتواند سهام خود را بفروشد.
به عقیده کارشناسان این روش نقدشوندگی بیشتری دارد اما ریسک آن نیز بیشتر است؛ اما روش غیرمستقیم نقدشوندگی و ریسک کمتری دارد.
سوال بسیاری از سهامداران این است که اگر نسبت به آزادسازی سهام عدالت اقدام نکنیم، چه میشود؟
در خصوص کسانی که وارد سامانه سهام عدالت نشوند همانند کسانی که قصد آزادسازی به روش غیرمستقیم را دارند، سامانه به صورت خودکار از روز نهم خرداد ماه روش غیرمستقیم را فعال میکند.
به گفته رئیس سازمان خصوصیسازی، آزادسازی سهام عدالت به گونهای خواهد بود که سهامداران ظرف مدت شش ماه آینده بتوانند تا ۲۰ درصد سهام خود را بفروشند.
در هفتهای که گذشت یکی از حواشی فروش سهام عدالت، خرید وکالتی آن در برخی از شعب بانکی بود که حسن علائی، معاون سازمان خصوصیسازی این اقدام شعب بانکی را در خصوص سهام عدالت غیرقانونی عنوان کرد.
همچنین به گفته وی، قرار است مصوبه شورای عالی بورس درباره جزئیات ورود سهام عدالت به بورس در هفته آینده تصویب و اعلام شود.
بنابراین براساس گفته قبلی وی، قرار است چارچوب آزادسازی سهام عدالت (شامل چه پورسه زمانی و با چه درصدی) در شورای عالی بورس تصویب و اعلام شود.
منبع مطلب : tejaratnews.com
مدیر محترم سایت tejaratnews.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
آنها که سهام عدالت را نفروختند چه میشوند؟
به گزارش تجارتنیوز، با آزادسازی سهام عدالت دو روش مستقیم و غیرمستقیم پیشروی سهامداران قرار گرفت.
در روش مستقیم سهامداران مدیریت سهام خود را بر عهده میگیرند و در روش غیرمستقیم مدیریت سهام خود را به شرکتهای سرمایهگذاری واگذار میکنند.
براساس اعلام معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار، ۳۰ درصد از سهام دارندگان سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کردهاند آزاد شده و میتوانند این ۳۰ درصد را بفروشند. باقی مقدار دارایی سهام عدالت ظرف مدت یک سال آینده آزادسازی و قابل معامله خواهد شد.
سهامداران طی دو هفته قبل یعنی از روز ششم تا سیزدهم خرداد ماه این فرصت را داشتند که با مراجعه به بانکی که شماره شبا خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کردهاند، فرم فروش ۳۰ درصد از سهام را پر کنند.
نخستین فروش سهام عدالت در تاریخ ۱۰ خرداد ماه انجام شد و بانک ملی ایران اولین بانکی بود که در سهام مشتریان خودش را که متقاضی فروش بودند را فروخت.
براساس آخرین آمارها به گفته فهیمی، سخنگوی سهام عدالت حدود ۵۰۰ هزار سهامدار عدالت سفارش فروش سهام خود را در بانکها به ثبت رساندهاند و به صورت تجمعی تاکنون حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از سهام آنها فروش رفته است.
همچنین ۱۶ میلیون نفر از سهامداران روش مستقیم را انتخاب کردهاند که فقط ۵۰۰ هزار سهامدار برای فروش سهام عدالت خود از طریق بانک اقدام کردهاند، سهام ۱۵٫۵ میلیون نفر باقی مانده چه میشود؟
اما سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کردهاند ولی به بانک مراجعه نکردهاند، میتوانند از طریق کارگزاریهای بورسی نسبت سهام خود را مدیریت کنند.
این افراد همچنین میتوانند با مراجعه به سامانه سهام عدالت به آدرس sahamedalet.ir سبد سهام عدالت خود را مشاهده کنند.
دارندگان سهام عدالت میتوانند سفارش فروش ۳۰ درصد از سبد سهام خود را با مراجعه به سایت کارگزاری و یا حضوری اعلام کنند.
بنابراین سهامداران تا شش ماه آینده میتوانند فقط روی ۳۰ درصد از سهام خود حساب کنند، که این ۳۰ درصد با توجه به ارزش سهام هر فرد متفاوت است.
به گفته گودرزی، معاون بازار بورس اوراق بهادار تهران، قیمت سهام براساس میانگین قیمت روزانه تعیین میشود و دارندگان سهام عدالت میتوانند از طریق فروش آنلاین یا کارگزاریها اقدام به فروش کنند.(تسنیم)
طبق آخرین آمارها ارزش سهام عدالت ۱۵ تا ۱۶ برابر شده است؛ ۳۰ درصد سهام عدالت برای سهامدارانی که سهامشان یک میلیون تومانی است معادل چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و برای کسانی که سهام ۵۳۰ هزار تومانی دارند معادل دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برآورد میشود.
منبع مطلب : tejaratnews.com
مدیر محترم سایت tejaratnews.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
من 30درصد سهام خود ازاد کردم ولی نفروختم باید چیکار کنم
سلام حالا ما که ازاد که کردیم چکار کنیم برگرده. اقا من پشیمون شدم راهکار بدید نمیخوام بفروشم
خداروقسم دادم بحث آه مردم فقیر و آبرومند...اگرقصدشون سردووندن مردم ضربه زدن خالی کردن سفره مردمه.. نابود بشن ....که بدجور مردم در عذابن ودادرسی نیست
فقط کارشون الاف کردن مردمه وکاغذ بازی وپول کندن از مردم بیچاره ..میدونید ازین روش چقدر جیب مردم فقیروبدبخت روخالی کردن خود مردم متوجه نشدن ..هر روز یه بامبول...بابا بخدا اگه مردم بفهمن که چند روز دوندگی وپول دادن وووو..هزینش چقده ..میفهمن...آفتابه خرج لحیمه....
تکلیف مردم ایران ک آزاد کردن سهامشونو چیه کی باید پاسخگو باشه حتما نیاز روزانش بوده.یکم فکر مردم باشین تورو قرآن
من که نفهمیدم آخرش ثبتنام سجام ایا فقط برای آزاد سازیه یا همه باید ثبتنام کنند.؟؟؟؟
سلام سهام خود را آزاد کردیم تکلیف چیست فصد فروش هم ندارم
الان تکلیف ماکه سهاممون ازاد کردیم چیه؟سودی تعلق میگیره یانه
سلام من که گیج شدم من ازاد کردم حالا از کجا پیگیر باشم
سلام سهام راآزاد کردم ولی بعدازاآن بلا تکلیف ماندم هیچ اطلاعی هم ازوضعیت سهاممان ندارم ونمیدانم چطور استعلام از وضعیت سهام بگیرم که چه بلایی سرش اومده
سلام نسرین ذاکری ماقبلآسهام خودراازادکردیم چون ازادکردیم دلیل نمیشه که الان نتوانیم بفروشیم
سلام نسرین ذاکری ماقبلآسهام خودراازادکردیم چون ازادکردیم دلیل نمیشه که الان نتوانیم بفروشیم
سلاماینجوریبه دادفقیرمیرسنددما پولناننداریمماشالا
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
سلام من خواستم ببینم چرا کارگزاری مهر آفرین سهام عدالت من به فروش رسانده ولی پول واریز به حسابم نکرده