توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    یک کیلو برنج چقدر شله زرد میده

    1 بازدید

    یک کیلو برنج چقدر شله زرد میده را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

    شله زرد نذری آتنا

    شله زرد

     برای تهیه شله زرد این یه قانون کلی است شکر ۲ برابر برنج و  آب ۷ الی ۸ برابر برنج باید باشد ولی بسته به نوع برنج کمی فرق میکنه.

    مواد لازم برای ۵۰ تا ظرف که تو عکس معلومه.:

    برنج نیمه (ایرانی)                    ۲ کیلو

    شکر                                     ۴ کیلو

    گلاب                                     ۱ شیشه

    آب سرد                                 ۱۴ لیتر

    کره ( در صورت تمایل)               ۴۰۰ گرم

     

    زعفران و  هل                         به میزان لازم

     

    دارچین برای تزیین                  به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

     

    * اولین نکته ای که باید بگم اینه که همزمان با پختن شله زرد، یه کتری آب جوش هم می ذاریم که دم دست باشه... که هر وقت آبش کم شد، آب سرد توش نریزیم....!

     

    *برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو دهید و چند بار آب آن را خالی کنید.پس از ان روی آن آب گرم بریزید و برای ۴ الی ۵ ساعت بگذارید خیس بشود.

     

    آب برنج را خالی کنید و  برنج را همراه  ۱۴ لیتر آب داخل قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید(هر از گاهی کف روی آن را بردارید).

    پس از جوش امدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید،کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد.حدودا نیم ساعت طول میکشد تا برنج کاملا باز شود  البته بستگی به نوع برنج دارد شاید هم بیشتر از نیم ساعت طول بکشد خلاصه اینکه برنج باید کاملا باز شود چون وقتی شکر را اضافه میکنیم مغز برنج دیگه پخته نمیشود.

     

    حالا کره رو بهش اضافه می کنیم...

     

     و بعد زعفران رو....

     

    صبر میکنیم تا زعفران قشنگ برنج ها رو خوش رنگ و خوش عطر کنه.... به به... چه عطری داره....خیال باطل

    احیانا اگر کمی سفت بود آب اضافه نکنید چون بعد از اضافه کردن شکر ، شله زرد رقیق تر میشود .

    و حالا نوبت به شکر می رسه.....

    منبع مطلب : khanoomekhone.blogfa.com

    مدیر محترم سایت khanoomekhone.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه شله‌زرد نذری برای ۲۰ نفر (آموزش تزیین مخصوص محرم) | اکالا

    شله زرد نذری یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر استفاده به عنوان دسر در وعده‌های غذایی روزانه، در ماه محرم به عنوان نذری و همچنین در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. تاریخچه اولین شله زرد به کشور چین بر می‌گردد که در این کشور اما نه به شکل امروزی این دسر محبوب و پرطرفدار شناخته شد.

    از مهمترین مواد تشکیل دهنده شله زرد نذری می‌توان به برنج، شکر، زعفران، هل و گلاب اشاره کرد که در در تزیین آن نیز می‌توان از دارچین، مغز پسته و بادام استفاده کرد. جالب است بدانید که استفاده از شله زرد تنها به مناسبت‌های ذکر شده ختم نمی‌شود بلکه این دسر خوشمزه را می‌توان در هر زمان درست کرد بنابراین در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه شله زرد نذری به همراه فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن، بپردازیم پس با ما همراه باشید. غذاهای نذری متنوع را در مقاله لیست انواع غذای نذری مشاهده کنید.

    طرز تهیه شله زرد نذری:

    1- در ابتدا برنج را 2 الی 3 بار با آب سرد بشویید و آن را به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید. در صورتی‌ که زمان مناسب برای این کار را نداشتید، برنج را از 6 ساعت قبل در آب بخیسانید. اگر برنج شما نیم دانه است، 3 تا 4 ساعت برای خیساندن برنج کافی است.

    2- هل‌ها را در لیوانی از گلاب قرار دهید و کناری بگذارید. برنج خیسانده شده را در دیگ یا قابلمه بدون درب روی حرارت زیاد قرار دهید تا زمانی که آب برنج به جوش بیاید. توجه کنید که قبل از اضافه نمودن سایر مواد اولیه، برنج به آرامی باید بپزد تا زمانی که کاملاً چسبناک شود. به طور کلی برنج باید بافتی لطیف و صاف بدون اثری از برنج اصطلاحاً زنده داشته باشد. (در این مرحله از هم زدن برنج خودداری کنید.)

    3- بعد از اینکه آب برنج کاملا خشک شد،زعفرانرا در سه مرحله به ظرف اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید که در این مرحله از بیم ته گرفتن شله زرد، آب به آن اضافه نکنید. چرا که در مرحله بعدی، شکر اضافه می‌شود و موجب آب انداختن برنج می‌شود.

    تهیه شله زرد - شکر و زعفران را اضافه میکنیم

    4- شکر دومین ماده‌ای است که به این نذری اضافه می‌شود. بعد از چند قل جوشیدن، هل یا عرق هل همراه با گلاب را در چند مرحله اضافه می‌کنیم. در مرحله بعدی پودر ژلاتین را اضافه نمایید و به خوبی در مواد مخلوط کنید. برای اطمینان از حل شدن آن در مواد، می‌توانید پودر ژلاتین را بهروش بن ماریدر آب حل کرده سپس به دسر اضافه کنید. درصورت تمایل، خلال‌‎های بادام را در گلاب خیسانده سپس حدود 20 دقیقه قبل از تمام شدن مراحل پخت به شله زرد اضافه نمایید.

    طرز تهیه شله زرد نذری - شکر را اضافه میکنیم
    5- در پایان، ترکیب به دست آمده را مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی به خورد هم بروند. این ترکیب را به مدت ۱ ساعت با قرار دادن دم کنی روی قابلمه یا دیگ، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. حالت قالبی این غذا به دلیل پودر ژلاتین است که اگر علاقه ای به آن ندارید، کافیست آن را از لیست مواد اولیه خود حذف کنید.

    خلال بادام را اضافه میکنیم - شله زرد
    از آنجایی که شله زرد حالت پذیر است، می توانید آن را در قالب‌های کوچک ریخته و حدود ۶ تا ۷ ساعت در یخچال نگهدارید تا کاملا فرم بگیرد سپس با خلال پسته، بادام یا دارچین تزیین کنید.

    نکات کلیدی و مهم در تهیه شله زرد نذری:

    در این بخش قصد داریم به فوت و فن‌هایی که در پخت شله زرد نذری مهم است، بپردازیم پس با ما همراه باشید.

    شله زرد نذری

    تزیین شله زرد نذری:

    پس از اینکه با طرز تهیه و فوت و فن‌های پخت شله زرد نذری آشنا شدیم، در این بخش می‌خواهیم به بخش آخر یعنی تزیین شله زرد است، بپردازیم.

    تزیین شله زرد

    منبع مطلب : blog.okala.com

    مدیر محترم سایت blog.okala.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    تیافاقهفعع : ققغههههه

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    تیافاقهفعع 6 ماه قبل
    5

    ققغههههه

    تیافاقهفعع 6 ماه قبل
    0

    عععخقاعقفهف

    ناشناس 7 ماه قبل
    1

    پنج دقیقه مانه به آخرکره اضافه میکنم

    برای ارسال نظر کلیک کنید